ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ποιος στις χάρες σου... Άκη!!!




Την τιμητική του έχει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στον Κυριακάτικο Τύπο, καθώς τρεις εφημερίδες, "το Πρώτο Θέμα", η "Real News" και το "Veto" τον έχουν ως κύριο θέμα και φυσικά όχι με κολακευτικό τρόπο. Και οι τρεις εφημερίδες μιλούν για μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ.
Ενδεικτικοί είναι οι τίτλοι των θεμάτων: το "Πρώτο Θέμα" έχει τίτλο: "Είναι πολλά τα σπίτια Άκη. Άφωνο το ΣΔΟΕ μετράει offshore και δεν φτάνει". Εκτός από την πρόσφατη αγορά του σπιτιού στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα, ο κ. Τσοχατζόπουλος φέρεται από την εφημερίδα να έχει ακόμα σπίτια στο Παλαιό Ψυχικό...
στον Κόρφο Κορινθίας, στα Πατήσια και στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.
Η "Real News" με τίτλο: "Έλληνας κροίσος με τέσσερα γράμματα. Ακίνητα και καταθέσεις που σοκάρουν" κάνει λόγο για υπερβολικό και ανεξήγητο πλουτισμό του ίδιου και της οικογένειάς του.
To "Veto" με τίτλο "Τα 4 σπίτια του Άκη στην Κυψέλη. Offshore Σαχπατζίδη δένει Τσοχατζόπουλο και Εφραίμ" αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα ακίνητα του Άκη Τσοχατζόπουλου που εφάπτονται με το "νεοκλασσικό"-μαϊμού του Βατοπεδινού Εφραίμ και προέρχονται από την offshore εταιρία TORSACO του επιχειρηματία Σαχπατζίδη".
Είναι προφανές ότι ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα. Ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ ενώ αντιμετωπίζει και το ενδεχόμενο διαγραφής του από το κόμμα, αν δεν κατορθώσει να πείσει την Επιτροπή Διαφάνειας στην οποία έχει παραπεμφθεί, ότι απέκτησε τα περιουσιακά στοιχεία του με θεμιτό και νόμιμο τρόπο.


ΠΗΓΗ: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/06/offshore.html


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: