ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Και τώρα ήρθε η σειρά μας.!!!!!


ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ e-mail ΣΑΣ, ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!!!!

Γιατί εμείς ΠΡΩΤΟΙ το αναρτήσαμε!!!!!!!!!!!!!! Αν θυμόμαστε καλά… που καλά θυμόμαστε…………

Να μαστε λοιπόν! Να θυμίσουμε ότι εμείς πρώτοι αναρτήσαμε την είδηση για όλο αυτό το «σκηνικό», με την εφημερίδα εξπρές και τον εμπαιγμό στους δεκάδες δημοσιογράφους που μάζεψε στα καινούρια γραφεία της, δήθεν για να τους προσλάβει να δουλέψουνε . Από την Δευτέρα περιμένουμε και μεις να μας στείλουνε την ίδια επιστολή που στείλανε και στα άλλα μπλογκς που απλά κάνανε αναδημοσίευση της είδησης από εμάς.


Περιμέναμεν… περιμέναμεν αλλά …. Ως έκπληξη δεν ήρθεν κανείς…
Τυχαίο?????? Δε νομίζω.


Συνήθως όποιος θέλει να απαντήσει σε δημοσίευμα ή να παραπονεθεί, στέλνει επιστολή ή απάντηση, στην πρώτη πηγή που το δημοσίευσε. Μπορεί να την στείλει προς όλους αυτούς που κάνανε την αναδημοσίευση, αλλά αν μη τι άλλο στέλνει και σε αυτούς που πρώτοι το δημοσιεύσανε. Έτσι δεν είναι ή μήπως έχουμε και σε αυτό «ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΑΛΟ»? Μάλλον τελικά θα είμαστε ένα «ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ»!!!

Και να πούμε ότι τα mail κόστιζαν να το καταλάβουμε… Αλλά τσάμπα είναι. Ούτε μια δραχμή ή για να είμαστε πιο επίκαιροι , ούτε ένα λεπτό. Δώσαμε και μεις τον ανάλογο χρόνο, μήπως και η επιστολή χάθηκε στο ταχυδρομείο ή μήπως μας έκανε αντιπερισπασμό για κάποιο λόγο το ίντερνετ.
Δεν μας ήρθε όμως τίποτα..
Τυχαίο ??? Δε νομίζω..

Αλλά μάλλον δεν ήταν δική τους η επιστολή.. Γιατί δεν την υπέγραφε κανείς… Ούτε όνομα είχε από κάτω, ούτε διεύθυνση περιοδικού, ούτε τελοσπάντων μια τζίφρα βρε αδερφέ.. Τίποτα…Ανώνυμη επιστολή… Και μετά κατηγορούν εμάς για ανωνυμία.. Ε! όχι αυτό είναι τραγικό που λέει και η φίλη μας η Τζούλια.. Να είναι καλά το κορίτσι για την ατάκα !!! Πάντως εμείς να θυμίσουμε για μια ακόμη φορά το mail μας μήπως και τους διέφυγε τους μάγκες εκεί στου Ρέντη.. Είναι το neaelladas@hotmail.com ! Λέμε ρε παιδί μου μήπως και δεν το βλέπετε!!! Τελικά ρε παίδες τι έγινε? Τους δημοσιογράφους τους ξοφλήσανε ή ακόμη παίρνουν τηλέφωνα ???




Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: