ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Δεν φτάνει που ακρίβυνε η βενζίνη... κλέβουν κιόλας!!!!

ΈΚΛΕΒΕ ΒΕΝΖΊΝΗ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑVIN ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 105 ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Καθεστώς τείνουν να γίνου οι παράνομοι μηχανισμοί αλλοίωσης των ενδείξεων αντλιών υγρών καυσίμων για την εξαπάτηση καταναλωτών. Οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εντόπισαν, ακόμη ένα πρατήριο με τέτοιο μηχανισμό και...




...επέβαλαν υψηλά πρόστιμα.

Το υπουργείο μελετά, με την βοήθεια του Πολυτεχνείου Πάτρας, τον τρόπο λειτουργίας τέτοιων μηχανισμών για τον ευκολότερο εντοπισμό τους.

Στη διάρκεια ελέγχου πρατηρίου υγρών καυσίμων εντοπίστηκε σύνθετος ηλεκτρονικός μηχανισμός παρεμβολής στις ενδείξεις οκτώ αντλιών καυσίμων στο πρατήριο επί της οδού Πέτρου Ράλλη 105, στον Ρέντη, το οποίο έφερε σήματα της εταιρείας AVIN.

Σφραγίσθηκαν οι οκτώ από τις δέκα αντλίες του πρατηρίου που είχαν παράνομο μηχανισμό και θα επαναλειτουργήσουν μόνο μετά την αφαίρεση τους, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα 2.000 ευρώ για καθεμιά από τις οκτώ αντλίες.

Ο φάκελος διαβιβάσθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα σύμφωνα με το νόμο να επιβάλλουν πρόσθετα πρόστιμα, τα οποία μπορεί να ανέλθουν μέχρι και σε ποσοστό 2% του ετήσιου τζίρου του πρατηρίου για κάθε αντλία.

πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5062.html

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: