ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Πάμε να ανέβουμε λιγάκι...!!! Παρασκευή βράδυ έρχεται!!!!!

Rihanna - Rude Boy




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Κύριε Κουλούρη..;;;; Φτύστε τα μπούτια σας!!!!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Μαχαιρώματα πάνω από τη σόδα!


Μοιάζει απίστευτο, όμως ο νεαρός που βρέθηκε απέναντι στην ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ, απειλώντας τη με μαχαίρι δεν ζητούσε τίποτα άλλο παρά ένα... αναψυκτικό! Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου και σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, ο....




δράστης την είχε επισκεφθεί δύο φορές νωρίτερα (!), ζητώντας πάλι αναψυκτικό χωρίς να πληρώσει. «Στην αρχή ήρθε και μου είπε πως δεν είχε χρήματα να πληρώσει. Του έδωσα το αναψυκτικό και έφυγε. Επέστρεψε μετά από λίγο όμως, άνοιξε το ψυγείο, πήρε το αναψυκτικό και μου είπε πάλι πως δεν είχε χρήματα. Όταν αρνήθηκα και του ζήτησα χρήματα έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσέπη και μου είπε πως εκείνος και οι φίλοι του που περίμεναν απ’ έξω θα με σκοτώσουν…» είπε τρομαγμένη, αλλά και οργισμένη ταυτόχρονα η ίδια, η οποία έχει βρεθεί ενώπιον κλεφτών και διαρρηκτών, άλλες πέντε φορές στο παρελθόν!

ΠΗΓΗ: troktiko

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Με αυτή τη μπύρα... τέρμα οι πλαστικές!!!




"Είναι νέα ξανθιά και από τη Βουλγαρία! Λέγεται Bοhza και είναι η μπύρα που υπόσχεται ότι μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του γυναικείου στήθους, μέχρι και δυο νούμερα...
Η ιδιαίτερη μπύρα, αρχικά δημιουργήθηκε για να...

σαν προιόν για την καταπολέμηση προβλημάτων θηλασμού που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μετά την γέννα. Στην πορεία, διαπιστώθηκε ότι ότι μεγαλώνει το γυναικείο στήθος!



Ο Kristian Gyoshev, εκπρόσωπος της εταιρείας, που κυκλοφορεί στην αγορά την συγκεκριμένη μπύρα, υποστηρίζει: "Δεν κάνουμε συγκεκριμένους ισχυρισμούς αλλά έχουμε εκατοντάδες μαρτυρίες από γυναίκες που λένε ότι το στήθος τους μεγάλωσε ένα ή δύο νούμερα."

Τώρα δεν παίρνουμε και όρκο για τα μαγικά αποτελέσματα της μπύρας, αν πριν δεν την δοκιμάσουμε...."

ΠΗΓΗ : http://ioannisrigas.blogspot.com

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ: http://stavros-marinis.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΕΡΧΕΤΑΙ στο neaelladas!!



Ποιάνου πασίγνωστου πλαστικού χειρουργού

"τρέμουν"


τα χέρια του όταν πάει να κάνει χειρουργείο και γιατί;


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ στο neaelladas



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

DIGEA: "Σήμερα ξεκινά η ψηφιακή τηλεόραση στην Αθήνα"




Η ψηφιακή τηλεόραση ΜPEG-4 στην Αθήνα δε θα αρχίσει στις 18 Ιουνίου αλλά μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 11 Ιουνίου 2010. Η Digea, ο φορέας της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών της επικράτειας, θα «δοκιμάσει» τις πρώτες της εκπομπές κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Τηλεόραση 2010: 3D & Web ΤV» που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
Image
Η Digea λαμβάνει μέρος στην έκθεση με τεχνικά σεμινάρια, ενημέρωση του κοινού και πολλές «live» δοκιμαστικές εκπομπές MPEG-4. Όσοι, λοιπόν, έχετε απορίες σχετικά με τη ψηφιακή τηλεόραση και τις εκπομπές MPEG-4 οι απαντήσεις θα δοθούν στο τριήμερο 11, 12, 13 Ιουνίου στη Τεχνόπολις από τους ανθρώπους της Digea. Λέτε να έρθει και η οικογένεια Κλικλίκου;

Σειρά δράσεων ενημέρωσης, αλλά και εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Digea, εν όψει της έναρξης των επίγειων ψηφιακών εκπομπών στην περιοχή της Αττικής στις 18/06/2010. Στα σχέδια, ειδικότερα, περιλαμβάνεται η διενέργεια εκδήλωσης με εκτενή τηλεοπτική κάλυψη της στιγμής που οι αρμόδιοι θα πατήσουν το διακόπτη για την αλλαγή του σήματος, το βράδυ της Πέμπτης (17/06/2010) προς την Παρασκευή (18/06/2010).
Υπενθυμίζεται ότι οι αναλογικές εκπομπές θα διακοπούν στα νότια παράλια της Αττικής (και ειδικότερα σε όσους παίρνουν σήμα μόνο από το κέντρο της Αίγινας) και για το σκοπό αυτό η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά ενημερωτικών ημερίδων για την ενημέρωση των πολιτών. Χθες, ενημερώθηκαν οι δημότες της περιοχής του Περάματος, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχαν ενημερωθεί οι δημότες της Βούλας και της Γλυφάδας.

ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική, FullHD.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Εδώ εμείς.... όλα ανάποδα.!!!!!


"ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ"
 
Η είδηση είναι σαφής:
Το ίδιο αυτοκίνητο θα «μοιράζονται» βουλευτές του Κοινοβουλίου της Βουλγαρίας μετά την "απόφαση της Ολομέλειας" να προχωρήσει σε μείωση των δαπανών για τις μετακινήσεις βουλευτών κατά περίπου 250.000 ευρώ.

Όπως προκύπτει από τη σχετική απόφαση, μειώνεται ο αριθμός των συνολικά 116 οχημάτων που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη του Κοινοβουλίου για τις μετακινήσεις τους, με αποτέλεσμα, πολλοί βουλευτές να «μοιράζονται» το ίδιο όχημα.

Όταν θέλεις να κάνεις περικοπές στις δημόσιες δαπάνες και μόνο γιά παραδειγματισμό στούς υπόλοιπους Έλληνες πού τόσο ανάλγητα υφίστανται τις οδυνηρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, ξεκινάς από τούς βουλευτές...
Έτσι λένε οι Έλληνες και έτσι υπαγορεύει η κοινή λογική..

κ.Πετσάλνικε, εσείς προφανώς ούτε που να το ακούσετε ούτε πού να το δείτε...
Άλλωστε θα απουσιάζετε ή είστε εδώ;


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Σ' αυτή τη χώρα..... και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!!!!!


Ακόμα δεν ψήφισαν και το παίζουν ρυθμιστές!

Ο λόγος για τις κατά τόπους οργανώσεις μεταναστών, που αποθρασύνθηκαν και άρχισαν ήδη τους εκβιασμούς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Λάρισας, όπου ο Αλβανός επικεφαλής του Συλλόγου Αλλοδαπών Μεταναστών Άγγελος Μήτση, αφού χαιρέτισε την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες, αλλά και τη μείωση του κόστους του παραβόλου που απαιτείται για την κατάθεση των «πιστοποιητικών», μας «ενημέρωσε» ότι με τη νέα ρύθμιση θα προσέλθουν στις κάλπες 11000-12000 μετανάστες μόνο για το Δήμο Λαρισαίων!

Ο παραπάνω Σύλλογος, με στοιχεία του 2008 (βλ. εφημερίδα «Τα Νέα», 9 Οκτωβρίου 2008) εκπροσωπεί 70.000(!) μετανάστες από 13 χώρες που ζουν και εργάζονται στο Νομό Λάρισας.

Ο Μήτση, αφού αποθρασύνθηκε από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, προκάλεσε βάναυσα την κοινωνία της Λάρισας, λέγοντας ότι «αποφασίσαμε να πάμε συντεταγμένα και οργανωμένα όλοι οι μετανάστες σε εκείνον τον συνδυασμό που θα μας πείσει για τις πραγματικές του προθέσεις, για την αναβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου... τους υποψηφίους στο Δήμο μας θα τους στηρίξουμε με βάση τις δεσμεύσεις τους έναντί μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/06/blog-post_2890.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

"Το περιβάλλον το δανειστήκαμε από τα παιδιά μας"




Ημέρα περιβάλλοντος προχθές και διαβάσαμε τις περισπούδαστες ανακοινώσεις των αρχόντων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης σε ένα αναμάσημα ευχών και νουθεσιών που αντιγράφεται από χρονιά σε χρονιά. Αποφεύγουν όμως όπως ο διάβολος το λιβάνι να μας πουν τι έκαναν για το περιβάλλον, τι προβλήματα αντιμετώπισαν, τι αναλαμβάνουν να κάνουν για τη νέα χρονιά.

Να μας πει δηλαδή ο δήμαρχος Κορινού γιατί επέτρεψε ο χώρος που είναι για ρίψη μπαζών στον Κορινό να γίνει ένας ακόμα παράνομος ΧΑΔΑ, ένας χώρος απόρριψης εύφλεκτων, και επικίνδυνων υλικών που στην πρώτη ευκαιρία θα παραδοθούν στη φωτιά;
Να μας πει τι ενέργειες έκανε για τα στραγγίσματα του ΧΥΤΑ που χρόνια τώρα αφήνονται στα ρέματα και έφτασαν στη θάλασσα του Κορινού μολύνοντας παράλληλα τον υδροφόρο ορίζοντα στο διάβα τους.




Καμαρώνει ο κ. Χιονίδης για την ΔΕΥΑΚ και το ΧΥΤΑ εμείς όμως ακόμα περιμένουμε να γίνει η συνέντευξη τύπου που υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, για να μας εξηγήσει τα ανεξήγητα, πως δηλαδή τυχαίνει τις Παρασκευές να βρίσκονται τα στραγγίσματα του ΧΥΤΑ στα ρέματα αφού όλα λειτουργούν κανονικά;

Επειδή η πόλη είναι οι άνθρωποί της.

Κατερίνη 8 / 6 / 2010
Το Γραφείο Τύπου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: http://lefteria.blogspot.com/2010/06/blog-post_1711.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Άλλη μια ταινία της Angelina Jolie που περιμένουμε πως και πως στους κινηματογράφους!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... O Brad Pitt, πάει σε μέντιουμ!!!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΤΟ neaelladas

Ο Brad Pitt πάει σε μέντιουμ!!!

Σύμφωνα με το "Life & Style" περιοδικό, ο ηθοποιός - ο οποίος μεγαλώνει έξι παιδιά με τη σύντροφό του Angelina Jolie - μετατρέπεται σε ψυχικό Ron βάρδο, ώστε να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις για την ζωή του.

Το "κελεπούρι" του Hollywood, ζητά βοήθεια όταν παλεύει με ένα πρόβλημα και είναι πρόθυμος να καθοδηγηθεί από τον "αφηγητή" της τύχης του.

"Ναι, ο Brad έχει έρθει σε μένα για πρόβλεψη", είπε ο Bard. "Τον ξέρω, τόσο προσωπικά όσο και μέσω της επιχείρησής μου. Είναι πολύ, πολύ ψυχιστής.

"Συναντώ πολλές διασημότητες σε αυτήν την επιχείρηση, και είναι πραγματικά ένα από τα ωραιότερα άτομα. Είναι ευγενικός και γενναιόδωρος, ακριβώς όπως ένας σπουδαίος άνθρωπος. "

Bard περιγράφει τον εαυτό του ως "σύμβουλο σε κάποιους από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο ... από ισχυρούς διοικητές των Αμερικανικών και Ιαπωνικών ομίλων ως και διασημότητες του Hollywood."
Φέτος, ίδρυσε ένα παραφυσικό site κοινωνικής δικτύωσης, όλων των ειδών, με τη φίλη του, "Frasier" αστέρι Kelsey Grammer.

Μπραντ επισκέφθηκε πρώτη φορά τον Bard ενώ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Ανιστον και κινηματογραφούσε το "Mr and Mrs Smith" με την Angelina το 2005.



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... Ο Maddox, γιος της Angelina Jolie, έχει "ψύχωση" με τον Johnny Depp κι η "μαμά" τον αντιπαθεί!!!!



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ neaelladas

Ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπράντ Πιτ, Μάντοξ, έχει ψύχωση με τον Τζόνι Ντέπ!!!
Η Τζολί, είναι αυτή την περίοδο στη Βενετία, Ιταλία, για τα γυρίσματα της ταινίας "The Tousist" με τον Ντέπ.
Ο Μάντοξ, σύμφωνα με πληροφορίες, περνάει πολύ χρόνο με τον "Πειρατή της Καραϊβικής" και ο "μπαμπάς" Πιτ, δεν είναι ευχαριστημένος.
"Ο Τζόνι έχει γίνει σαν "δεύτερος" πατέρας για τον Μάντοξ", είπε μια έγκυρη πηγή στο Αμερικανικό ταμπλόϊντ "National Enquirer".
Όσο πιο στενός φίλος γινόταν ο Μάντοξ με τον Τζόνι, τόσο ο Μπράντ "έβραζε"
"Για ΟΛΑ φταίει η Αντζελίνα", είπε επιπλέον ο Μπράντ.
Παρόλα αυτά, ο Ντέπ δεν είναι πολύ φίλος με την συμπρωταγωνίστρια του.

Πρόσφατες αναφορές, ισχυρίζονται ότι το "ζευγάρι", μισεί ο ένας τον άλλον!!!
"Η Αντζελίνα έχει βαρεθεί με τον Τζόνι!", είπε μια πηγή τον περασμένο μήνα.
"Η χημεία τους υποτίθεται, έχει εκτιναχθεί στα ύψη, αλλά στην πραγματικότητα και εκτός δημοσιότητας, δεν τα πάνε καθόλου καλά.
Έχει απογοητευτεί από το ότι δεν είναι σε καλή φυσικά κατάσταση για το ρόλο και επειδή δεν ήθελε να κόψει τα μαλλιά του".
Η "πηγή" λέει, ότι ο Τζόνι βλέπει την Αντζελίνα σαν "prima donna" και αποχωρεί στο καμαρίνι- ρυμουλκό του, για να αποφύγει τη σταρ του "Tomb Raider", μόλις οι κάμερες σταματήσουν να γράφουν.
Ο Τζόνι, μένει στο καμαρίνι του, μέχρι να τον καλέσουν έξω ξανά", μας είπε ο "τυφλοπόντικας".
"Νομίζει ότι είναι πολύ σίγουρη για τον εαυτό της.
Παρόλο που οι συγγενείς του Τζόνι τον επισκέπτονται περιοδικά, η Αντζελίνα δεν τον έχει προσκαλέσει καμία φορά."

"Η εμπειρία της Αντζελίνα, στο "The Tousist", δεν έχει υπάρξει η καλύτερη, να μην πω η λιγότερη"
..............





Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτός είναι χαρακτηρισμος για τον Σόμπολο!!!!!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΕΣ ΤΑ ΛΑΚΗΗΗ!!!!!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Για άλλη μια φορά.... ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!

ΓΕΛΟΙΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ....

ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....

ΛΟΓΙΑ... ΛΟΓΙΑ.... ΛΟΓΙΑ....!!!!!!!

Όπως λέει και αυτός που ανέβασε το βίντεο στα σχόλια:
"Ο προδότης και μέλος της Bilderberg, Αντουάν Σαμαράς, γελοιοποιήθηκε μόνος του για άλλη μια φορά.
Τόλμησε και είπε στο συνέδριο της Ν.Δ. ότι ο Καραμανλής αποενοχοποίησε το ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ. Έλεος ρε προδόταρε. Τι άλλο θα ακούσουμε; Δείτε τι πραγματικά είπε ο καλός Καραμανλής. Ακριβώς το αντίθετο από ότι είπε ο Αντουάν Σαμαράς στο συνέδριο.
Τυχαία το είπε ή κάποιοι του είπαν να το πει;

Αυτό το αφήνω σε έσας να το κρίνετε.."






Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ALEX JONES κι οι δαίμονές του !!!!!!!!

Δίκαιο ξέσπασμα του Άλεξ, για καταστάσεις και πρακτικές που μας φαίνονται εξωπραγματικές, αλλά δυστυχώς ο εφιάλτης είναι ήδη χειροπιαστός...

Μπράβο στη χρήστη vasoula2908




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΤΥΠΑΣ: "Τώρα έχω παλάτια!!!!" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ neaelladas!!!

Ο πασίγνωστος τραγουσιστής, Αντύπας, ετοιμάζει νεο επιχειρηματικό άνοιγμα, καθώς έχει αγοράσει ήδη δυο μεζονέτες και σκέφτεται να επενδύσει και σε άλλες στο προσεχές μέλλον.

Παρά την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει ακόμα και "δυνατούς" επιχειρηματίες, ο γνωστός αοιδός, κατά κόσμον Αντύπας, "σπάει" την κρίση και προκαλεί επενδυτικά!!!!







Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του "Έθνους", Γιώργος Χαρβαλιάς!!!!



Το 1/3 των υπαλλήλων του "Έθνους" ζήτησε να απολυθούν ο Φ.Μπόμπολας με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραίτηση ο διευθυντής Γ.Χαρβαλιάς.

Αν και συμμαθητές οι δυό τους τελικά ο διευθυντής δεν δέχθηκε περικοπές που αγγίζουν ένα τεράστιο αριθμό εργαζομένων στην εφημερίδα. Τα όργανα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και όταν τα λέγαμε ότι αυτό θέλει ο Μπόμπολας , ο ρομπέν των Καγιέν τον στήριζε να πάρει το "Πρώτο Θέμα" που ευτυχώς το έχασε.

Απολύσεις στο 1/3 του προσωπικού (δημοσιογράφοι - διοικητικοί) ζήτησε ο Μπόμπολας κια παραιτήθηκε ο δ/ντης του "Έθνους"

Πριν από μερικούς μήνες οι εκδότες της νέας γενιάς, δηλαδή Φ. Μπόμπολας, Θ. Αλαφούζος, Μ. Τεγοπούλου αλλά και ο Στ. Ψυχάρης είχαν συναντηθεί και αποφάσισαν να βάλουν όλοι μαζί το μεγάλο ψαλίδι στα εκδοτικά τους. Η οικονομική κρίση του βόλεψε όλους και επιτάχυνε τις εξελίξεις.

Η παραίτηση Χαρβαλιά σημαίνει ότι ο επόμενος διευθυντής θα έλθει ακριβώς για να απολύσει και να συγχωνεύσει τμήματα. Και φυσικά θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι των 1.000 ευρώ κι όχι τα golden boys που προσκυνάνε έξω από την πόρτα των εκδοτών και αμείβονται με παχυλούς μισθούς και «μαύρα».

Αναμένονται πλέον ραγδαίες εξελίξεις και στον ΔΟΛ αλλά και στην Καθημερινή και τον Σκάι.

Για αντικαταστάτης του κ. Χαρβαλιά κυκλοφορεί το όνομα του κ. Τσεκούρα

πηγή:
mediakias
και
antinews



Για την πολυετή προσφορά του στη δημοσιογραφία βραβεύτηκε από το "Διεθνές Κέντρο Κώστας Κυριαζής" ο διευθυντής του "Εθνους" και του "Εθνους της Κυριακής" κ. Γιώργος Χαρβαλιάς.
Στη φωτογραφία, με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα και τον νέο πρόεδρο του "Διεθνούς Κέντρου" κ. Νίκο Κυριαζή




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!! Μεγαλομέτοχος στην MIG η Rassadel του Εφραίμ!...



Νέα αποκάλυψη: Μεγαλομέτοχος στην MIG η Rassadel του Εφραίμ!...

Η περίεργη κυπριακή offshore που είναι χωμένη μέχρι τα μπούνια στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου έχει πάνω από 8.000.000 μετοχές στον όμιλο του Α. Βγενόπουλου...

Από τον Κώστα Φεραίο

Ακούω και διαβάζω διάφορες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Νομίζω όμως ότι μετά τις καταγγελίες του θαραλλέου βουλευτή Δημ. Τσιρώνη εξίσου ενδιαφέρον είναι και το εξής απόλυτα συγκεκριμένο και αδιαμφισβήτητο γεγονός:

Μέτοχος στην MIG, του ομίλου δηλαδή του κ. Βγενόπουλου, ποια εταιρεία νομίζετε ότι είναι; Η αμφιλεγόμενη κυπριακή offshore εταιρία Rassadel που....
συνδέεται με τον Εφραίμ και σύμφωνα με όλα τα επίσημα ντοκουμέντα είναι χωμένη μέχρι τα μπούνια στο μεγάλο αυτό σκάνδαλο του Βατοπεδίου και μέσω αυτής διακινήθηκε πολύ μαύρο χρήμα...

Και δεν είναι απλή μέτοχος, αλλά μεγαλομέτοχος αφού έχει πάνω από 8.000.000 μετοχές της MIG!!!

Δεν είναι καταπληκτικό; Δεν θα ψάξει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό; Τι σχέσεις είναι αυτές;

πηγή: http://press-gr.blogspot.com/2010/06/mig-rassadel.html


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...