ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Γαλάζιο Αυθαίρετο στον Πειραιά το 2010!!!

Θαύμα, θαύμα!!! Σαν από μηχανής Θεός μία προκάτ γαλάζια εκκλησιά εμφανίσθηκε στην πλατεία δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά.

Το γαλάζιο αυθαίρετο δεν είναι πακτωμένο ακόμη, αλλά αν γι' αυτό δεν το θεωρούν αυθαίρετο οι κρατικές Υπηρεσίες, τότε να πάμε σε όποια πλατεία μας γουστάρει να.....





βάλουμε ένα προκάτ κι εμείς...

Και λέμε πλατεία φυσικά, διότι όπως βλέπει κανείς στην φωτογραφία του χώρου το 1968, εκεί ήταν δημόσιος δρόμος κι άσφαλτος... έτσι μάγκες;
Με την ευκαιρία, όποιος, επιθυμεί να μάθει πως γίνονται αυτές οι δουλείες μπορεί να δείξει την αριστερή φωτογραφία με το προκάτ εκκλησάκι στο λιμανάκι του Φονιά στην Ελευσίνα στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Πάγκαλο Θεόδωρο και αν τον ρωτήσει για το 1999 όπου παρά το προσωπικό ενδιαφέρον του Αντιπροέδρου και την ενασχόληση της αστυνομικής του φρουράς τότε, το προκάτ υπάρχει κανονικά ως σήμερα...

Υ.Γ.1 μέτα έρχονται και κάγκελα όπως στον Κορυδαλλό;
Υ.Γ.2 στο όρος Αιγάλεω είναι προκάτ η Μονή;

ΠΗΓΗ: http://korydallos.blogspot.com/2010/06/2010.html

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Αύριο απολογείται ο Γιάννης Αγγέλου για το Βατοπέδι!!!!


Κλήση προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, απέστειλε η ειδική εφέτης ανακρίτρια, Ειρήνη Καλού, που χειρίζεται την υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της μονής Βατοπεδίου, στον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του τέως πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή.

Ο Γιάννης Αγγέλου καλείται σε απολογία για την κατηγορία της.....



ηθικής αυτουργίας σε απιστία στην υπόθεση, μετά την εμπλοκή του ονόματός του, από μάρτυρες και κατηγορούμενους της υπόθεσης, οι οποίοι κάνουν λόγο για "κεντρικό συντονισμό στην υπόθεση των ανταλλαγών με άνωθεν παρεμβάσεις".

Εν τω μεταξύ, από το πρωί, απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Σκιαδάς. Στις γραπτές εξηγήσεις, που είχε δώσει, είχε υποστηρίξει -μεταξύ άλλων- ότι οι επίμαχες ανταλλαγές αποφασίστηκαν σε επίπεδο υπουργικό, ότι εκείνος έπαιρνε εντολές από την πολιτική ηγεσία και ότι η μόνη αρμόδια για την εκτίμηση της αξίας των προς ανταλλαγή ακινήτων, αλλά και για τη διαδικασία ολοκλήρωσης των ανταλλαγών ήταν η Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου.

ΠΗΓΗ: http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=178077

Διαβάστε περισσότερα...

Χατζημαρκάκης: "Ο Αλογοσκούφης είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!"

Ο Χατζημαρκάκης είναι Ευρωβουλευτής του Γερμανικού Κοινοβουλίου.

Ανήκει στο κόμμα των Φιλελευθέρων και είναι Έλληνας Ομογενής.

Είπε ξεκάθαρα τον Αλογοσκούφη ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ζήτησε από την Ελληνική Δικαιοσύνη να αποφανθεί!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάστε περισσότερα...

Παντρεύεται η Amy Winehouse..;;;;;


Πάντως τον γνώρισε στον μπαμπάκα της!!!

Από εκεί που δεν το περιμέναμε έρχονται οι ειδήσεις, αφού το άτακτο κορίτσι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, η Amy Winehouse, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και σαν «καλό κορίτσι», να πάρει από το χεράκι τον αγόρι της και να το πάει στον μπαμπάκα της. Τι κι αν η σχέση τους μετρά μόλις λίγους μήνες, τι κι αν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, τσακώνονται και ο ένας βρίζει τον άλλον, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, η 27χρονη τραγουδίστρια, ένιωσε εσωτερικά έτοιμη για τη μεγάλη γνωριμία.

Ο σύντροφός της, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Reg Traviss, λέγεται πως αντιστάθηκε για λίγο, όμως τελικά.....


δέχτηκε να πάει με την Amy, να ακούσουν τον μπαμπά της να τραγουδά τζαζ σε ένα μπαρ. Ο μπαμπάς, από την πλευρά του, καταχάρηκε για την καινούργια γνωριμία, αφού ούτε εκείνος, ούτε η σύζυγος του, συμπαθούσαν τον πρώην της κορούλας τους και τώρα πιστεύουν πως ο νέος αγαπημένος της, θα αποτελέσει μια καλύτερη επιλογή. Μάλιστα οι δυο τους, εδώ και καιρό, κατηγορούσαν στον πρώην άντρα της Amy Winehouse στα Μέσα Ενημέρωσης, ανοιχτά και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Ο πατέρας της μάλιστα μετά τη γνωριμία, δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερα ανακουφισμένος, αφού ο Reg φαίνεται «καλό και τίμιο παιδί». Όσο για τη μητέρα της, και εκείνη ήταν ενθουσιασμένη. «Κάθε μάνα θέλει να βλέπει το παιδί της ευτυχισμένο και για πρώτη φορά το ένστικτό μου, μου λέει πως η κόρη μου, πλέει πραγματικά σε πελάγη ευτυχίας», δήλωσε σε αμερικανικό περιοδικό.
PHOTO PARRIS PRESS
Διαβάστε περισσότερα...

Άχρηστη κοινωνία.....



Από "ΝεοΕλλαδίτη"

Ο κορεσμός της παιδικής ηλικίας με παιχνίδια, χαζοτηλεόραση, βιντεο-παιχνίδια, η βιασύνη να μοιάσουν στα πρότυπα της εφηβίας και των ενηλίκων είναι μόνο λίγοι από τους σημαντικότερους παράγοντες που έχουν επηρρεάσει την ανάπτυξη.
Η ανάπτυξη των παιδιών ως τώρα, ήταν ανάλογη με την ηλικία τους. Τα παιδιά την εποχή μου, που δεν είναι και τόσο μακρινή, μεγαλώναμε σε ένα "διαφορετικό" κόσμο. Ο αέρας ήταν ίδιος, το χώμα που πατούσαμε ήταν ίδιο, οι γείτονες ήταν λίγο πιο οικείοι και ζεστοί. Όλα τα άλλα όμως ήταν διαφορετικά, η μουσική, οι δάσκαλοι, οι φίλοι και συμμαθητές, τα μεταφορικά μέσα, τα βιβλία, και εμείς τα ίδια σαν παιδιά...




Η τηλεόραση ήταν σε ένα δωμάτιο μόνο και πουθενά αλλού. Είχε μοναδικό σκοπό την ενημέρωση με εικόνα και ήχο. Θυμάμαι έβλεπα τηλεόραση όταν τελείωνα όλα μου τα μαθήματα και μόνο για μια ώρα τα Σαββ/κα. Θυμάμαι επίσης, ότι δεν με ένοιαζε να μείνω σπίτι για να δω τηλεόραση, αλλά να βγω έξω και να παίξω, έστω και με 40 βαθμούς, έστω και με ψιλοβρόχι.
Σήμερα ανοίγεις την τηλεόραση 24/7 και βλέπεις από κωμωδίες, ενημερωτικές "σαχλοεκπομπές", ως και "αισθησιακές ταινίες".
Ευτυχώς τα παιδιά είναι οι πιο σκληροί κριτές, αλλά δυστυχώς και οι πιο εύκολοι "στόχοι της αλλοίωσης".
Βλέπουν εικόνες και έχουν ερωτήματα και "ατσάλινες απορίες".
Βλέπουν γέλιο, αναπαράγουν γέλιο.
Βλέπουν παιχνίδια και θέλουν μόνο να παίξουν.
Βλέπουν βια, αναπαράγουν βία.
Είναι η τελειότερη "μηχανή αντιγραφής".


Άλλωστε δεν είναι λίγες οι ειδήσεις παγκοσμίως με μαθητές και έφηβους που αντιγράφουν συμπεριφορές από βιντεοπαιχνίδια και δολοφονούν βιαίως όλους τους συμμαθητές στην τάξη τους, ή τους φίλους τους σε κάποιο πάρτυ.


Πως θα γίνει όμως να αλλάξει αυτή η κατάσταση; Πως θα γίνει τα παιδιά να γυρίσουν στο παιχνίδι και τη ανεμελιά της ηλικίας; Πως... Πως... Πως...; Τόσα πώς...
Σίγουρα δεν θα γίνει μέσα από κανένα blog και σίγουρα δεν θα γίνει από τους "άσχετους".
Μπορεί να γίνει μέσα από την οικογένεια, τα όρια και τους περιορισμούς που θα θέσει η ίδια. Μπορεί να γίνει μέσα στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, από τους δάσκαλους που θα διδάξουν στα παιδιά ότι αδυνατεί η σημερινή οικογένεια, είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε λόγω άγνοιας.
Για να καταφέρει η οικογένεια, πρέπει να νιώσει την απειλή μεσα στο σπίτι της...
Μόνο έτσι αντιλαμβανόμαστε την απειλή, όταν φτάσει μέσα στο σπίτι μας.
Για να μπεί όμως στο "παιχνίδι" της "αλλαγής", η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, πρέπει να πάρει τέτοια "γραμμή", από την Πολιτεία. Οι εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι και λοιποί, δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, γιατί μεσολαβούν άλλοι παράγοντες.


Με αυτούς θα ασχοληθούμε στο προσεχές μέλλον.....
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ





Διαβάστε περισσότερα...

Τι κοινό έχουν .... οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με τις ΠΟΡΝΕΣ;;;



* Στο Πολεμικό Ναυτικό, για να φτάσεις στο σημείο να ορίζεις ένα καράβι πρέπει να περάσεις πρώτα από όλες τις θέσεις, ξεκινώντας από τη χαμηλότερη ( όσο βρίσκεσαι ακόμα στη σχολή δοκίμων) και μετά από αξίωμα σε αξίωμα ως την κορυφή της ευθύνης. Το ίδιο και στο εμπορικό ναυτικό, ο μαθητευόμενος καπετάνιος ξεκινά από απλός ναύτης και μόνο μετά από πολλά χρόνια, πολλά σχολεία και πολλές εξετάσεις και πολλή εμπειρία καταφέρνει να φτάσει στο σημείο να δίνει διαταγές και να παίρνει ζωές στο λαιμό του.
- Για να φτάσεις όμως να κάνεις πάρτι και one night stand στα ιστορικά μνημεία, μουσεία, πλωτά μουσεία και λοιπά ιστορικά μέρη... πρέπει απλά να 'σαι ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, πολιτικός, γιός πολιτικού ή ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!!!!!

* Σχεδόν όλα τα επαγγέλματα διαθέτουν τέτοιες διαβαθμίσεις ευθύνης και πάντα ξεκινάς από τις αγκαρείες πάντα μαθαίνεις την πιο κοπιαστική εργασία πριν προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο με


την αμέσως περισσότερη ευθύνη αλλά λιγότερο κόπο.
- Τα μόνα επαγγέλματα με τα μεγαλύτερα ιεραρχικά κενά ή τις αναίτιες προαγωγές, έστω κι αν ΔΕΝ πληρούν τις προϋποθέσεις για τη θέση.... είναι της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ φυσικά, του ΒΙΣΜΑΤΟ-ΣΤΡΑΤΟΥ και του ΑΙΩΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!

* Εκτός από τις οικονομικές επιστήμες.
- Τις Πολιτικές, τις "Επιστήμες ΑΣΕΠ" και την Επιστήμη της ΠΟΡΝΕΙΑΣ-ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ και λοιπών XXX!!!!!!

* Πηγαίνεις σε κάποια σχολή, εξασκείσαι σε κάποιο γραφείο, ασχολείσαι με χαρτιά και αριθμούς, αρχικά σε επίπεδο χαμηλής ευθύνης και μετά σε ολοένα και μεγαλύτερη θέση με περισσότερα νούμερα και περισσότερα χαρτιά.
- Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Πολιτική ΝΑΙΙΙΙΙ;;;;; Από εξάσκηση και εξάσκηση.... ΜΙΖΑΣ, ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ και "ΧΟΡΗΓΙΑΣ"!!!!!

* Βγαίνεις λοιπόν μετά από χρόνια, όταν θα έχεις παχύνει από την πολλή ευθύνη, και λες ότι η τάδε οικονομία χρειάζεται αυτό, η δείνα αγροτική ανάπτυξη έχει αυτό το κόστος και ότι η βιομηχανία τάδε τύπου έχει εκείνες τις δυνατότητες. Χωρίς να έχεις ιδέα για το τι σημαίνουν όλα αυτά σε πρακτικό επίπεδο.
- Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ούτε ότι θα γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάς (θεωρητικά) ... ούτε αν αυτά που λες, είναι η αλήθεια (θεωρητικά πάλι).... ούτε όμως και ότι πρακτικά είναι καν εφικτό αυτό που λες, ελπίζεις και νομίζεις ότι σε πιστεύει κανένας ...!!!!

* Λες ας πούμε ότι το κόστος μεταφοράς ή παραγωγής ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, πρέπει να μειωθεί τόσο για να έχουμε το τάδε αποτέλεσμα, όμως χωρίς να έχεις πιάσει κατσαβίδι στα χέρια σου η άποψη αυτή είναι λειψή και ανυπόστατη, γιατί η παραγωγή και η μεταφορά βασίζονται σε πράγματα όπως κατσαβίδια, σκεπάρνια, σωλήνες, αλυσίδες και τροχούς. Όχι σε αριθμούς, ούτε σε χαρτιά.
Βασίζονται όμως σε λογαριασμούς τραπέζης, κομματικές χορηγίες, δωρεές στο Πολεμικό Ναυτικό, σε μεταξωτά βρακιά στους πάγκους του ... Πολεμικού Ναυτικού.!!!

* Άρα, λοιπόν, πριν αρχίσετε να μοιράζετε σοφά και με στόμφο κανόνες και αξιωματικές απόψεις, είναι καλό να φροντίσετε να ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάτε, όχι μόνο για να μη γίνετε περίγελος, όχι μόνο για να μη σας πετύχει κανένα γιαούρτι εκεί που παρκάρετε τη λιμουζίνα σας, αλλά, κυρίως, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στους υπολογισμούς σας, λιγότερα ατυχήματα στις μονάδες σας και λιγότερες εκπλήξεις στην παραγωγικότητά σας.
- Στη μηδενική παραγωγικότητα θα έλεγα καλύτερα.... το γιαούρτι είναι σίγουρο.. το αν θα σας πετύχει δεν είναι!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!

* Στις οικονομικές σχολές σας, συμπεριλάβετε και πρακτικά μαθήματα σε εργοστάσια, όπου θα εργαστείτε σαν ανειδίκευτος εργάτης αρχικά, μετά σε κάποιο ανώτερο επίπεδο εξειδίκευσης και συνολικά περάστε έναν χρόνο δουλεύοντας στον πρωτογενή τομέα, και αφού έχετε αφήσει κάποια ποσότητα ιδρώτα εκεί, μετά συνεχίστε να ασχολείστε με χαρτιά και νούμερα. Η σοφία της χειρωνακτικής εργασίας είναι κάτι που δεν πρέπει να λησμονεί όποιος έχει ευθύνη, αλλιώς η γνώμη του είναι ελλιπής, μονομερής, άδικη και , το χειρότερο όλων, αναποτελεσματική γιατί χωρίς να ξέρεις πως γίνονται τα πράγματα και πόσο χρόνο θέλει το κάθε πράγμα, πέφτεις από σφάλμα σε σφάλμα, από ελλιπές σχέδιο σε ελλιπές σχέδιο και οι υπολογισμοί σου θα πέφτουν πάντα έξω και εσύ θα αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος.
- Στα μόνα επαγγέλματα που ξεκινάς σαν ΑΦΕΝΤΙΚΟ, είναι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες που είναι λογικό, είναι όμως και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ-δεν_δούλεψα_ποτέ_στη_ζωή_μου !!!!, οι ΠΟΡΝΕΣ και οι ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που μετατέθηκαν από τα Πολιτικά γ-ραφεία στις υπηρεσίες ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ κ.α.!!!!

* Μόνο έτσι το παίρνεις προσωπικά και μόνο έτσι πετυχαίνεις.
- Μόνο έτσι καταφέρνεις να διαλύσεις οτιδήποτε υπάρχει σε μια χώρα...
ΗΘΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΣΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ κ.α.!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..... Αυτοί που έχουν πολλά κοινά είναι.... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ!!!!!!
Διαβάστε περισσότερα...