ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Τι κοινό έχουν .... οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με τις ΠΟΡΝΕΣ;;;



* Στο Πολεμικό Ναυτικό, για να φτάσεις στο σημείο να ορίζεις ένα καράβι πρέπει να περάσεις πρώτα από όλες τις θέσεις, ξεκινώντας από τη χαμηλότερη ( όσο βρίσκεσαι ακόμα στη σχολή δοκίμων) και μετά από αξίωμα σε αξίωμα ως την κορυφή της ευθύνης. Το ίδιο και στο εμπορικό ναυτικό, ο μαθητευόμενος καπετάνιος ξεκινά από απλός ναύτης και μόνο μετά από πολλά χρόνια, πολλά σχολεία και πολλές εξετάσεις και πολλή εμπειρία καταφέρνει να φτάσει στο σημείο να δίνει διαταγές και να παίρνει ζωές στο λαιμό του.
- Για να φτάσεις όμως να κάνεις πάρτι και one night stand στα ιστορικά μνημεία, μουσεία, πλωτά μουσεία και λοιπά ιστορικά μέρη... πρέπει απλά να 'σαι ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, πολιτικός, γιός πολιτικού ή ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!!!!!

* Σχεδόν όλα τα επαγγέλματα διαθέτουν τέτοιες διαβαθμίσεις ευθύνης και πάντα ξεκινάς από τις αγκαρείες πάντα μαθαίνεις την πιο κοπιαστική εργασία πριν προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο με


την αμέσως περισσότερη ευθύνη αλλά λιγότερο κόπο.
- Τα μόνα επαγγέλματα με τα μεγαλύτερα ιεραρχικά κενά ή τις αναίτιες προαγωγές, έστω κι αν ΔΕΝ πληρούν τις προϋποθέσεις για τη θέση.... είναι της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ φυσικά, του ΒΙΣΜΑΤΟ-ΣΤΡΑΤΟΥ και του ΑΙΩΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!

* Εκτός από τις οικονομικές επιστήμες.
- Τις Πολιτικές, τις "Επιστήμες ΑΣΕΠ" και την Επιστήμη της ΠΟΡΝΕΙΑΣ-ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ και λοιπών XXX!!!!!!

* Πηγαίνεις σε κάποια σχολή, εξασκείσαι σε κάποιο γραφείο, ασχολείσαι με χαρτιά και αριθμούς, αρχικά σε επίπεδο χαμηλής ευθύνης και μετά σε ολοένα και μεγαλύτερη θέση με περισσότερα νούμερα και περισσότερα χαρτιά.
- Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Πολιτική ΝΑΙΙΙΙΙ;;;;; Από εξάσκηση και εξάσκηση.... ΜΙΖΑΣ, ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ και "ΧΟΡΗΓΙΑΣ"!!!!!

* Βγαίνεις λοιπόν μετά από χρόνια, όταν θα έχεις παχύνει από την πολλή ευθύνη, και λες ότι η τάδε οικονομία χρειάζεται αυτό, η δείνα αγροτική ανάπτυξη έχει αυτό το κόστος και ότι η βιομηχανία τάδε τύπου έχει εκείνες τις δυνατότητες. Χωρίς να έχεις ιδέα για το τι σημαίνουν όλα αυτά σε πρακτικό επίπεδο.
- Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ούτε ότι θα γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάς (θεωρητικά) ... ούτε αν αυτά που λες, είναι η αλήθεια (θεωρητικά πάλι).... ούτε όμως και ότι πρακτικά είναι καν εφικτό αυτό που λες, ελπίζεις και νομίζεις ότι σε πιστεύει κανένας ...!!!!

* Λες ας πούμε ότι το κόστος μεταφοράς ή παραγωγής ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, πρέπει να μειωθεί τόσο για να έχουμε το τάδε αποτέλεσμα, όμως χωρίς να έχεις πιάσει κατσαβίδι στα χέρια σου η άποψη αυτή είναι λειψή και ανυπόστατη, γιατί η παραγωγή και η μεταφορά βασίζονται σε πράγματα όπως κατσαβίδια, σκεπάρνια, σωλήνες, αλυσίδες και τροχούς. Όχι σε αριθμούς, ούτε σε χαρτιά.
Βασίζονται όμως σε λογαριασμούς τραπέζης, κομματικές χορηγίες, δωρεές στο Πολεμικό Ναυτικό, σε μεταξωτά βρακιά στους πάγκους του ... Πολεμικού Ναυτικού.!!!

* Άρα, λοιπόν, πριν αρχίσετε να μοιράζετε σοφά και με στόμφο κανόνες και αξιωματικές απόψεις, είναι καλό να φροντίσετε να ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάτε, όχι μόνο για να μη γίνετε περίγελος, όχι μόνο για να μη σας πετύχει κανένα γιαούρτι εκεί που παρκάρετε τη λιμουζίνα σας, αλλά, κυρίως, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στους υπολογισμούς σας, λιγότερα ατυχήματα στις μονάδες σας και λιγότερες εκπλήξεις στην παραγωγικότητά σας.
- Στη μηδενική παραγωγικότητα θα έλεγα καλύτερα.... το γιαούρτι είναι σίγουρο.. το αν θα σας πετύχει δεν είναι!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!

* Στις οικονομικές σχολές σας, συμπεριλάβετε και πρακτικά μαθήματα σε εργοστάσια, όπου θα εργαστείτε σαν ανειδίκευτος εργάτης αρχικά, μετά σε κάποιο ανώτερο επίπεδο εξειδίκευσης και συνολικά περάστε έναν χρόνο δουλεύοντας στον πρωτογενή τομέα, και αφού έχετε αφήσει κάποια ποσότητα ιδρώτα εκεί, μετά συνεχίστε να ασχολείστε με χαρτιά και νούμερα. Η σοφία της χειρωνακτικής εργασίας είναι κάτι που δεν πρέπει να λησμονεί όποιος έχει ευθύνη, αλλιώς η γνώμη του είναι ελλιπής, μονομερής, άδικη και , το χειρότερο όλων, αναποτελεσματική γιατί χωρίς να ξέρεις πως γίνονται τα πράγματα και πόσο χρόνο θέλει το κάθε πράγμα, πέφτεις από σφάλμα σε σφάλμα, από ελλιπές σχέδιο σε ελλιπές σχέδιο και οι υπολογισμοί σου θα πέφτουν πάντα έξω και εσύ θα αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος.
- Στα μόνα επαγγέλματα που ξεκινάς σαν ΑΦΕΝΤΙΚΟ, είναι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες που είναι λογικό, είναι όμως και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ-δεν_δούλεψα_ποτέ_στη_ζωή_μου !!!!, οι ΠΟΡΝΕΣ και οι ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που μετατέθηκαν από τα Πολιτικά γ-ραφεία στις υπηρεσίες ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ κ.α.!!!!

* Μόνο έτσι το παίρνεις προσωπικά και μόνο έτσι πετυχαίνεις.
- Μόνο έτσι καταφέρνεις να διαλύσεις οτιδήποτε υπάρχει σε μια χώρα...
ΗΘΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΣΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ κ.α.!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..... Αυτοί που έχουν πολλά κοινά είναι.... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: