ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Το πιο ... παιχνιδιάρικο video clip!!!!!!!

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...


Εγώ να πω την αλήθεια, αφέθηκα εντελώς στη μουσική και νόμιζα ότι έπαιζα μόνο με το μυαλό μου!!!!!!
Είναι τέλειο, δείτε το..!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




R.I.O. - Shine On (Spencer & Hill Remix)




Διαβάστε περισσότερα...

50χρονος κατακτά για ... 20ή φορά το Everest!!!!



Ένας 50χρονος από το Νεπάλ, κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή του κόσμου για εικοστή φορά, καταρρίπτοντας το προηγούμενο, δικό του ρεκόρ. Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Τουρισμού της χώρας, ο Apa Sherpa ή «Super Sherpa», όπως τον αποκαλούν, κατέκτησε την κορυφή του......



Έβερεστ, όντας σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ τώρα ξεκουράζεται, απολαμβάνοντας το κατόρθωμά του.Ο Sherpa, που για πρώτη φορά αναρριχήθηκε στο Έβερεστ το 1990, αφιέρωσε την πιο πρόσφατη «κατάκτησή» του στις αρνητικές επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής στα Ιμαλάια. «Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να ανέβω το βουνό για 20στή φορά. Σκοπός μου ήταν, μεταξύ άλλων, να προσελκύσω το ενδιαφέρον του κόσμου, όσον αφορά τη ζημιά, που υφίστανται τα Ιμαλάια, από της κλιματική αλλαγή», δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αναρριχηθεί στο Έβερεστ από τότε που οι Edmund Hillary και Tenzing Norgay πάτησαν για πρώτη φορά την κορυφή του, το 1953.

πηγή: http://newscity1.blogspot.com/2010/06/20_29.html

Διαβάστε περισσότερα...

Τούρκοι στρατιώτες σκότωσαν δυο χωρικούς!!!!


ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ...

Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο χωρικούς που μάζευαν χόρτα στη νοτιοανατολική Τουρκία επειδή τους εξέλαβαν κατά λάθος ως ένοπλους μαχητές, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Ανατολή. Το συμβάν συνέπεσε με την αύξηση των επιθέσεων από αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στην Τουρκία.
Οι χωρικοί μάζευαν θυμάρι όταν άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας άνοιξαν πυρ στην περιοχή Χάσα, στην επαρχία Χατάι κοντά στα σύνορα με.......




τη Συρία, ανέφερε το πρακτορείο χωρίς να διευκρινίσει πότε σημειώθηκε το περιστατικό. Τραυματίστηκε ένας ακόμη χωρικός.
"Εκφράζουμε τη μεγάλη λύπη μας για το περιστατικό αυτό", δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μεχμέτ Τσελαλετίν Λεκεσίζ.
Τον περασμένο μήνα στο κοντινό λιμάνι της Aλεξανδρέτας σε επίθεση με ρουκέτες ανταρτών του PKK σκοτώθηκαν έξι στρατιώτες. Έκτοτε Κούρδοι αυτονομιστές αντάρτες εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον ενός στρατιωτικού φυλακίου στην ανατολική Τουρκία και ενός λεωφορείου που μετέφερε στρατιωτικούς στην Κωνσταντινούπολη.

ΠΗΓΗ: http://www.stoxos.gr/2010/06/blog-post_5017.html



Διαβάστε περισσότερα...

Είναι η ..... Βαλάντω...!!!! Μια φωνάρα από την ... Κύπρο!!



 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ, ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΗ ΒΑΛΑΝΤΩ ΤΡΥΦΩΝΟΣ... ΩΣ ΤΟ GREEK IDOL 2010...!!!


ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ "ΑΣΧΗΜΑ" ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ TALENT SHOW!!!!


ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ....



ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΒΑΛΑΝΤΩ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ "ΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΘΕΣΗ"

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: http://www.gossip-tv.gr/story/39052/e-balanto-truphonos-opos-den-ten-ekhete-xanadei

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ "ΧΙΛΙΕΣ ΣΙΩΠΕΣ"



Διαβάστε περισσότερα...

Άκουσα τη Βαλάντω και .... βαλάντωσα!!!!!!

Παρακολουθώ τις τελευταίες στιγμές του Greek Idol με τη Βαλάντω και την Νικόλ να τραγουδούν το "Δώδεκα" ντουέτο με την Άννα Βίσση και ομολογώ ότι συγκινήθηκα...
Είναι και οι δυο τους...




φωνάρες... Την παράσταση όμως έκλεψε η μοναδική... η μία.... η θεά της ελληνικής μουσικής... ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ!!!!

Ήταν καλή η Νικόλ στο πρώτο κουπλέ... συνέχισε η "θεά Άννα" και ήταν πολύ συγκινητικό...
Την παράσταση όμως έκλεψε η Βαλάντω στο δεύτερο κουπλέ...!!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Πολλά συγχαρητήρια όμως και στη Νικόλ, γιατί λίγες 18χρονες έχουν τέτοιο σθένος και τσαμπουκά...

mail αναγνώστριας: Θέλω να νικήσει η Βαλάντω, έχει φωνάρα, εμπειρία, είναι νεαρή κι όχι παιδί... Μπράβο στην Βαλάντω!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ρόλος των Media στο παιχνίδι της εξουσίας!!!!!!

Κάποτε έκαναν πραξικοπήματα και έπαιρναν με τη βία την εξουσία. Τώρα αυτό είναι περιττό. Αρκεί μόνο να έχει κανείς υπό τον έλεγχό του τα ΜΜΕ για να επιβληθεί και μάλιστα το επιτυγχάνει αναίμακτα, με ελάχιστες ή και καθόλου λαϊκές αντιδράσεις.


Η ενημέρωση σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ελεγχόμενη και επηρεάζεται από μια μειοψηφία συγκεκριμένων συμφερόντων και τεράστιων θησαυροφυλακίων. Πολύ εύκολα, διαμορφώνονται συνειδήσεις και δημιουργείται μια τεχνητή πραγματικότητα, εις βάρος όσων εργάζονται και προς όφελος εκείνων....




που περιορίζονται στο να μετρούν τα κέρδη τους.

Όταν γίνεσαι αποδέκτης μιας ίδιας άποψης από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, αυτομάτως αυτή η άποψη αποκτά κύρος και γίνεται αποδεκτή. Όσοι λίγοι λένε κάτι το διαφορετικό, είτε κανείς δεν τους ακούει, είτε μοιάζουν σαν τους… γραφικούς του χωριού! Δυστυχώς, η ποσότητα είναι που μετράει, όχι η ποιότητα.

Τις προάλλες άκουσα τη Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτικό σταθμό να λέει ότι η Vodafone «αγόρασε την αλήθεια της». Πόσο δίκιο έχει! Πλέον ακόμη και οι απλές αναφορές για το σκάνδαλο των υποκλοπών απουσιάζουν από τις συζητήσεις στα πάνελς και στα άρθρα των εφημερίδων. Το μόνο που απέμεινε είναι οι αμέτρητες προβολές και καταχωρήσεις διαφημίσεων έναντι τεραστίων ποσών.

Όλα για το κέρδος και για το συμφέρον των λίγων, οι οποίοι ρίχνουν πού και πού κάνα… κοκαλάκι σε εκείνους που τους υπηρετούν και τους βοηθούν στη συντήρηση του συστήματος. Κάποιοι από αυτούς που γλύφουν αυτό το κοκαλάκι είναι εκείνοι που βλέπετε στις οθόνες σας κάθε βράδυ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και σχολιάζουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την επικαιρότητα. Εκείνοι που κόπτωνται για τους μισθούς και τις συντάξεις σας, αλλά στην ουσία είναι υπέρ των περικοπών γιατί, όπως λένε, «δεν γίνεται αλλιώς» και «δεν υπάρχει άλλος δρόμος»!

Αηδία…

πηγή: http://www.tempo.gr/mixed/apopseis/18893-o-rolos-twn-media-sto-paixnidi-tis-eksousias

Διαβάστε περισσότερα...