ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Έλεος με αυτά τα ριάλιτι...!!!




ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά με αυτά τα ριαλίτι....!!!

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε σε όλα τα τόσο πετυχημένα blogs, κάθε βράδυ που τελειώνει η επικαιρότητα 1500 βίντεο με τον κάθε διαγωνιζόμενο σε όλα τα ριάλιτι της Ελληνικής Τηλεόρασης...... Άμα θέλαμε να δούμε τηλεόραση.... θα την ανοίγαμε και θα βλέπαμε..!!!!!! Δεν θα περιμέναμε την ανάρτηση του κάθε blog για να ενημερωθούμε...
Δόξα το θεό, η τηλεόραση ως τώρα είναι δωρεάν..!!!!!!!!!!Καλό βράδυ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Κλείνουν το ένα μετά το άλλο και τα πρατήρια της Καβάλας.!!!!




Και τους πλέον δυναμικούς σχετικά με άλλους τομείς της καθημερινής οικονομίας όπως φαίνεται έχει αρχίσει να χτυπάει η οικονομική κρίση. Πέρα από τον τομέα του εμπορίου, σημαντικό πρόβλημα έχει αρχίσει πλέον να αντιμετωπίζει και η αγορά των καυσίμων.
Όπως φαίνεται η αύξηση στις τιμές των καυσίμων έχουν οδηγήσει τους περισσότερους καταναλωτές στην μείωση των μετακινήσεων τους με το ΙΧ έχει επιφέρει και σημαντική μείωση στις πωλήσεις των καυσίμων με αποτέλεσμα πολλά πρατήρια να μην μπορούν να αντέξουν και να οδηγούνται στο λουκέτο.

Όπως υπογράμμισε αναφερόμενος στο θέμα ο αντιπρόεδρος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων στο Νομό Καβάλας Φώτης Πούλος:
«τα πρατήρια που έχουν κλείσει στην περιοχή τους τελευταίους δύο τρείς μήνες είναι πάρα πολλά και δυστυχώς αν συνεχιστεί η μεγάλη αύξηση της τιμής των καυσίμων θα δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα για τους συναδέλφους και θα κλείσουν και άλλα μαγαζιά, το επόμενο διάστημα.
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οφείλονται στο γεγονός ότι έχει ανέβει πάρα πολύ το κόστος του καυσίμου και έχει πέσει η κατανάλωση και τα λειτουργικά κόστη είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Οπότε και με τη δυσκολία του καταναλωτικού κοινού που υπάρχει ο κλάδος έχει φτάσει σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο.
Αυτό το οποίοι θέλουμε είναι να μην επιβληθεί νέος φόρος στα καύσιμα. Αν γίνει αυτό στην τιμή της αμόλυβδης και να ενσωματωθούν σε αυτή τα τέλη κυκλοφορίας θα ανέβει πάρα πολύ η τιμή της και δεν ξέρω αν θα φτάσει στα δύο ευρώ αφού εξαρτάται και από τις διεθνείς τιμές.
Αν επιβαρυνθεί και άλλο θα φτάσουμε πολύ κοντά στα 2 ευρώ δυστυχώς».

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ....!!!!!

ΠΗΓΗ: kavalasite


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Σάλος με τα Golden Boys του Γηροκομείου Αθηνών...




Κυριακή απόγευμα. Στο Κολωνάκι. Λίγα μέτρα μακριά από τον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου του Πτωχοκομείου. Εκεί όπου, με περίεργο τρόπο, εξαφανίζονται τα χρήματα του παγκαρίου με αποτέλεσμα να είναι απλήρωτοι ο πρωτποψάλτης και ο νεωκόρος.

Στο Da Cappo και στη Βιβλιοθήκη ανώτατοι δικαστές και δικηγόροι διαβάζουν δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τα GOLDEN BOYS του Πτωχοκομείου Αθηνών. Τους συγγενείς του αρχιμανδρίτη Μπούμπα που τρώνε με χρυσά κουτάλια... Για τους δικηγόρους που προσλαμβάνονται νύχτα και τους συμβούλους με τα 10.000 ευρώ το μήνα καθαρά!

Οι αναγνώστες δεν πιστεύουν στα μάτια τους. "Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;", επαναλαμβάνουν ενώ τραβάνε τζούρες από τον καφέ τους.

Λίγα μέτρα πιο μακριά, μέσα στο ναό, ένας ιερέας κάνει κύργηγμα και επικαλείται τρεις φορές το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Οι πιστοί αναρωτιούνται που καταλήγει το υστέρημά τους. Και δίκαια...

Η ιστορία του Γηροκομείου που αναδείχθηκε σήμερα και από τον Real Fm, όζει από αδιαφανείς και περίεργες πρακτικές διασπάθισης των κληροδοτημάτων των πιστών. Και όπως πληροφορούμαστε, το ρεπορτάζ, θα έχει και συνέχεια...


ΠΗΓΗ: papatzides

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΗΝΑ




H πολυθεσίτισα μανατζερ δημοσιογραφος -χικ συγνώμη για το λόξιγκα- ραδιοφωνική παραγωγός και και και ...... κυρία Αρετή Σιδηροκαστρίτου που εχει αναλάβει τις τύχες εκατοντάδων δημοσιογράφων μέσω του γνωστού ομίλου "αγοράζω οτι πουλιέται" Κυριακίδη Λαυρεντιάδη δεν είχε το θάρρος να κοιτάξει κατάματα τους συναδέλφους που έμειναν άνεργοι μετά το κλείσιμο της εφημερίδας ΣΦΗΝΑ. Ούτε και ο συγγραφέας δημοσιογράφος διευθυντης τηλεμαιντανός με το τσιμπούκι που έχει διακόψει κάθε σχέση με το νερό και το σαπούνι, είχε τα @@ να τους πει οτι απολύονται γιατί κλείνει η εφημερίδα. Εξαλλου στα παλιά του τα παπούτσια αυτουνού. Κάπου αλλού θα βρεί να παρκάρει το σαρκίο του για να συμπληρώνει το μισθό του ΟΑΣΑ. Αυτές οι κινήσεις προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση μερίδας των απολυμένων συναδέλφων οι οποιοι μας έστειλαν την παρακάτω επιστολή:


Αφού διέλυσε τον Alpha Radio πρίν απο μερικά χρόνια (θυμάστε τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου με τις απολύσεις που έκανε), τώρα κατάφερε να διαλύσει και τη "ΣΦΗΝΑ"...
Να πηγαινοέρχεται με Mercedes και οδηγό (προκλητικά) στον Αθήνα 9,84 (για να παίρνει τον παχηλό μισθό της, με μία μόνο ώρα εκπομπής) ξέρει... Να ενημερώσει τους εργαζόμενους οτι κλείνει η εφημερίδα δεν μπορούσε! Και άντε και εκείνη δεν είχε την ψυχή να το κάνει, ο άλλος ο ρουφιάνος δεν μπορούσε να το κάνει (ξέρετε: ο ΧΑΛΑΖμένος);
Το μόνο που ξέρει να κάνει ο κρατικοδίαιτος είναι να πηγαίνει το πρωί στον Αυτιά και να χαμογελάει σαν ηλίθιος και να λέει μπουρδολογίες, όταν, 30 τουλάχιστον εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους;
Τι να πείς όμως; Ολα τα σκουλίκια το ίδιο σούρσιμο κάνουν...
Να χαιρόμαστε τους εκδότες, την ΕΣΗΕΑ και τον "συνάδελφο" πρόεδρο... Ντροπή μας!

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΦΗΝΑ


ΠΗΓΗ: anergoidimosiografoi



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ALTER: "Φέρε την Τατιάνα και βλέπουμε..."



Συζητήσεις για συμφωνία πακέτο με Στεφανίδου - Ευαγγελάτο

Συμφωνία πακέτο με την Τατιάνα Στεφανίδου επιδιώκει ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER. «Φέρε την Τατιάνα στο κανάλι και το ξαναβλέπουμε». Αυτή είναι η ουσία της πρότασης που ακούγεται ότι συζητάει ο Κοσμάς Σφαέλος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER με τον Νίκο Ευαγγελάτο.
Ο διευθυντής του καναλιού φέρεται να επιδιώκει συμφωνία πακέτο με τον πρώην τηλεπαρουσιαστή και την σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως έγινε γνωστό ο ΑΝΤ1 ζήτησε δραστικές νέες περικοπές στο μισθό και στο μπάτζετ της Στεφανίδου ενώ οι επί κεφαλής του προγράμματος απαίτησαν να τσεκάρουν τα θέματα της εκπομπής καθώς όπως λένε τα πρόστιμα του ΕΣΡ τους έχουν «γονατίσει».
Ακούγεται ότι η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι έξω φρενών με τους... αρμοδίους του καναλιού καθώς έχει ήδη δεχτεί περικοπές στην αμοιβή της. Το πιο πιθανό ωστόσο είναι οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε περικοπές μόνο του μπάτζετ της εκπομπής και να ανανεωθεί το συμβόλαιο της Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1. Σε αυτή την περίπτωση ο Ευαγγελάτος θα είναι ο μοναδικός χαμένος…

πηγή: zoornalistas


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Πάνε να κόψουνε το αγγελιόσημο;;;




Ποιο θα είναι το αγγελιόσημο του μέλλοντος; Στο ερώτημα σύντομα θα κληθεί να απαντήσει η κυβέρνηση και ο κλάδος των ΜΜΕ, καθώς ζήτημα μείωσής του δείχνουν να θέτουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ως αντιστάθμισμα για την επιστροφή του ειδικού φόρου τηλεόρασης.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί θέτουν ακόμη -όπως φαίνεται- και ζήτημα απελευθέρωσης του ορίου των επιστροφών προς τους διαφημιζόμενους. Η αντίληψη για το αγγελιόσημο είναι ότι πρέπει να μειωθεί έως και 50% και να καλύπτει ως πόρος μόνο το Ταμείο των δημοσιογράφων.

πηγή: greekmme

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο κρούσμα αρχαιοκαπηλίας.!!!!



Προσπάθησε να περάσει αρχαία νομίσματα από το Τελωνείο του Έβρου...!!!!

Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν στο όχημά του, οι τελωνειακοί ανακάλυψαν την ύπαρξη 130 αρχαίων νομισμάτων, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανάγονται στην Ελληνιστική, τη Ρωμαϊκή και τη Βυζαντινή περίοδο.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του τελωνείου Καστανεών, Δημήτρη Χοτζίδη, ο Βούλγαρος ανέφερε ότι βρήκε τα νομίσματα μαζί με Τούρκο συνεργάτη του, χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα ανίχνευσης.

Τα νομίσματα δεσμεύτηκαν για να εξεταστούν από την Αρχαιολογική υπηρεσία Κομοτηνής, ενώ ο Βούλγαρος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

πηγή: zougla.gr

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος μεγαλοεπιχειρηματίας πουλάει τις βίλες του εν μέσω κρίσης για 12 εκατ. ευρώ.??????



ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ...!!!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

"Έκαναν φτερά" 1.200 έγγραφα για τη Siemens




Στην απώλεια 1.200 εγγράφων της «καταληστευθείσης δικογραφίας» για τη SIEMENS αναφέρθηκε ο πρόεδρος της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, Σήφης Βαλυράκης, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών συντακτών. Ο κ. Βαλυράκης ανέφερε επίσης πως έφθασαν στο Κοινοβούλιο έξι νέοι φάκελοι που αφορούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάριου Κάτσικα, ιδιοκτήτη της εταιρείας «FARAN», αλλά και πληθώρας άλλων εταιρειών Real Estate.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής επισήμανε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και πως ο πρώην πρωθυπουργός δέχτηκε να καταθέσει στην Επιτροπή. «Δεν θα καταθέσω με δική μου πρωτοβουλία, αλλά μόνο αν κληθώ επισήμως από την Εξεταστική Επιτροπή», φέρεται να έχει δηλώσει ο κ. Μητσοτάκης. Την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού ζήτησε το κόμμα του ΛΑΟΣ.

Η ανακρίτρια που ανέλαβε το φάκελο SIEMENS μετά την αποπομπή του Ν. Ζαγοριανού, Μαρία Νικολακέα, αποφάσισε να ζητήσει από τη γραμματέα του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Κατερίνα Τσακάλου, τον ψηφιακό δίσκο με όλες τις λεπτομέρειες για τα δώρα που έστελνε η SIEMENS σε γνωστούς παράγοντες όλων των κατηγοριών, αλλά μέσω παρένθετων προσώπων. Από τον έλεγχο αυτού του ψηφιακού αρχείου, ενδεχομένως να εντοπιστούν οι λήπτες.

Την Τρίτη αναμένεται να προσέλθει στην Εξεταστική Επιτροπή ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης, ο οποίος θα καταθέσει φάκελο με υλικό που εντόπισε η υπηρεσία του στην έδρα της SIEMENS HELLAS. Για το συγκεκριμένο υλικό έχουν ακουστεί πολλά. Αναμένεται να ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για λίστα με πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο pay role της γερμανικής εταιρείας.

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ο Σήφης Βαλυράκης κατά της πρώην υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, σχετικά με την περίφημη υπόθεση του «cabinet man». Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής σχολίασε πως ο Ν. Ζαγοριανός παράτυπα έστειλε στο υπουργείο Εξωτερικών το κείμενο του e-mail με παραλήπτη τον Μάριο Κάτσικα και στο οποίο αναγραφόταν η φράση «cabinet man». Τέλος, κατήγγειλε την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αποδέχτηκε μία τέτοια διαδικασία, αφού κατά τον ίδιο θα έπρεπε τη μετάφραση να είχε αναλάβει ειδικός ορκωτός μεταφραστής.

πηγή: zougla.gr

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Οι "Ρομπέν των S/M" στο Αιγάλεω...






40 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ «Μάι Μάρκετ», στη διασταύρωση των οδών Αγίου Γεωργίου και Εδέσσης, γέμιζαν καρότσια με διάφορα εμπορεύματα και τα μοίρασαν στον κόσμο που βρίσκονταν σε λαϊκή αγορά, έξω ακριβώς από το κατάστημα...

Οι δράστες αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Aναρτήθηκε ανακοίνωση της ομάδας των δραστών στην ιστοσελίδα indymedia.org, στο Διαδίκτυο, στην οποία αναφέρουν ότι «έκαναν απαλλοτρίωση» στο σούπερ μάρκετ.


πηγή: troktiko


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

10 βήματα για τη Διάλυση της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!

Πως Διαλυεις Μια Χωρα σε 10 απλά βήματα.....

Συγκλονιστικό το πόσο αληθινό είναι.!!!!!!






Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Αποκλειστική είδηση ΒΟΜΒΑΑΑ!!!! έρχεται σε λίγο για τον μεγαλοεπιχειρηματία Α. Β..!!!



Έρχεται....!!


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Μακρής - Δήμητρα: Χώρισαν κι αυτοί!!!




Το “Next top model” Δήμητρα Αλεξανδράκη, φαίνεται πως έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον τραουδιστή Διονύση Μακρή.

Η Δήμητρα και ο Διονύσης δεν είναι πια μαζί και οι πληροφορίες θέλουν η Δήμητρα να είναι εκείνη που αποφάσισε για το χωρισμό τους.

Πάλι σύμφωνα με πληροφορίες, ο χωρισμός τους ήταν πολύ επεισοδιακός και μάλιστα γίνεται λόγος περί τρίτου προσώπου.

πηγή: enallaxnews

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Τα "κλειδιά του παραδείσου" για Ζέτα και Κάτια...









AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο neaelladas

Τελικά ένα είναι σίγουρο τόσο για την Ζέτα Μακρυπούλια όσο και για την Κάτια Ζυγούλη.. Ότι δεν θα μείνουν ποτέ έξω από το σπίτι τους, ακόμη και αν ξεχάσουν τα κλειδιά τους μέσα από την πόρτα.
Και αυτό, γιατί ο αδερφός της Ζέτας, Παναγιώτης Μακρυπούλιας, ασκεί το επάγγελμα του κλειδαρά και ο πατέρας της Κάτιας Ζυγούλη το ίδιο. Ο Παναγιώτης διατηρεί κατάστημα κάπου κοντά στο Μεταξουργείο και συνέχισε την δουλειά του πατέρα του, αφού και ο ίδιος ήταν κάποτε κλειδαράς, πριν βγει στη σύνταξη.
Η Κάτια βέβαια κατάφερε να βρει το "κλειδί" του παραδείσου στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά , ενώ η Ζέτα ακόμη αμφιταλαντεύεται αφού κανένα από τα κλειδιά δεν έχει βρει ακόμη την τέλεια εφαρμογή στην ζωή της ...


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Διπλό εσπρέσσο στην Κηφισιά για Χατζηγιάννη - Προκοπίου...





ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο neaelladas



Έντονες ήταν οι φήμες τον τελευταίο καιρό για το νέο μεγάλο έρωτα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της θάλειας Προκοπίου. Μπορεί κανείς από τους δυο τους να μην έχει παραδεχτεί το γεγονός ότι είναι ζευγάρι, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι δεν τους έχει αποθανατίσει ακόμη, αλλά δεν θα αργήσει να τους συλλάβει σε τρυφερό τετ α τετ. Κάτοικος της περιοχής στην Κηφισιά, μας ενημερώσε ότι τους είδε να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους ( διπλό εσπρέσσο μάλιστα ) σε απόμερη πολυτελή καφετέρια. Οι δυο τους σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν αρκετά διαχυτικοί, γεγονός που διαψεύδει τις φήμες ότι είναι μόνο φίλοι.

Ο Μιχάλης και η Θάλεια κρύβονται καλά για να μην δώσουν στόχο, όμως οι παπαράτσι τους κυνηγάνε παντού και ωσονούπο ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε και τις πρώτες φωτό.


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Η ομολογία σοκ των δυο ανήλικων κοριτσιών...!!!!!!




Δύο ανήλικες, ηλικίας μόλις 15 και 16 ετών, ομολόγησαν τη Δευτέρα (07/06) τη δολοφονία ενός 80 χρονου άνδρα στην Κερκίνη του νομού Σερρών.
Ο άτυχος 80χρονος βρέθηκε μία ημέρα πριν άγρια δολοφονημένος, μέσα στο σπίτι του, φέροντας πολλαπλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, οι ανήλικες εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, προσπάθησαν να τού αποσπάσουν χρήματα.
Σύμφωνα με την ομολογία τους, υποσχέθηκαν ερωτικές περιπτύξεις έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, κάτι που το θύμα δέχθηκε, ωστόσο ζήτησε να δώσει τα χρήματα μετά την πράξη.

Οι κοπέλες δεν δέχθηκαν την πρόταση του 80χρονου κι όταν εκείνος επιχείρησε να τις θωπεύσει, αντέδρασαν βίαια. Η 16χρονη έβγαλε ένα στιλέτο που ...είχε στην τσάντα της και άρχισε να χτυπάει με αυτό στο στήθος και την κοιλιά τον 80χρονο, τον οποίο κρατούσε ακινητοποιημένο η 15χρονη φίλη της.

Ο άτυχος ηλικιωμένος κάλεσε σε βοήθεια, αλλά ήταν αργά. Τα χτυπήματα που είχαν καταφέρει τα κορίτσια ήταν τελειωτικά. Παρ' όλ' αυτά, οι φωνές του θύματος ακούστηκαν στα διπλανά σπίτια και κάποιοι γείτονες έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.
Τα κορίτσια, που αντιλήφθηκαν τους γείτονες, κλείδωσαν την πόρτα του σπιτιού και αφού πήραν από το πορτοφόλι του 80χρονου τα 10 ευρώ που περιείχε, το έσκασαν από ένα παράθυρο. Τις δύο κοπέλες είδαν να διαφεύγουν κάποιοι από τους γείτονες, οι οποίοι έδωσαν τις περιγραφές τους στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των κοριτσιών και τα συνέλαβαν.

Στη διάρκεια της ανάκρισης, οι δύο κοπέλες ομολόγησαν την πράξη τους. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες στους γονείς των δύο κοριτσιών για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου.
Οι δύο ανήλικες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα

πηγή: forologiste.blogspot.com

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Η έκταση της πετρελαιοκηλίδας.!!



ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ

Για να καταλάβετε για τι καταστροφή μιλάμε, δείτε την έκταση που πιάνει η πετρελαιοκηλίδα του κόλπου του Μεξικού με μέτρο σύγκρισης την Ελλάδα.

Δείτε για τι μεγέθη μιλάμε




πηγή: exypno.blogspot.com


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΟΚ!!!! Κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο πατέρας της ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.!!!



Αίσχος και Ντροπή....!!!
Κρεμάλα για τον αλήτη-αιμομίκτη...
Πατέρας σου λένε μετά... ΠΑ-ΤΕΡΑΣ!!!!


Η 15χρονη δεν άντεξε άλλο, πήρε τα τέσσερα αδέλφια της και πήγαν στην αστυνομία της Σαλαμίνας να ζητήσουν βοήθεια.

Η καταγγελία του κοριτσιού σόκαρε τους αστυνομικούς που ζήτησαν άμεση ιατροδικαστική εξέταση στο κορμάκι της για να “δέσουν” την κατηγορία κατά του 46χρονου πατέρα-αιμομίκτη.

Όπως είπε το παιδί το μαρτύριό της ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια όταν ο άνθρωπος που την έφερε στη ζωή άρχισε να κάνει πάνω της ασελγείς πράξεις.
Εδώ και δύο χρόνια όμως το μαρτύριο έγινε ακόμη χειρότερο. Ο πα-τέρας άρχισε να βιάζει το κορίτσι.

Όλα δείχνουν ότι στο μαρτύριο του ενός παιδιού ήταν μάρτυρες και τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά που επιβεβαίωσαν στους αστυνομικούς τις καταγγελίες της αδελφής τους.
Όπως είπαν μάλιστα όλα τα παιδιά εκτός από τις φρικτές πράξεις στις αδελφή τους ο πατέρας τους πολλές φορές έβριζε και χτυπούσε και εκείνα.

ΠΗΓΗ: eglimatikotita.blogspot.com

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

"Στημένα θέματα με επώνυμους" επιζητά το "μεγαλο-Ciao-wannabe-Gala"...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο neaelladas

Σε στημένα θέματα με πρώτα ονόματα, προτρέπει ο Διευθυντής -Αρχισυντάκτης (έχει δύο "τιτλους" τώρα αφού στον αλλο έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και το "δεξί του χέρι" τον παράτησε σύξυλο για αλλού...) μετά από καλή συνεννόηση με τους "πρωταγωνιστές"..

Ωραία δημοσιογραφία μαθαίνουν εκεί μέσα!!!

Λίγο ντροπή ρε παιδιά.. Και σεις επώυμοι του είδους, μη δέχεστε να φωτογραφίζεστε στα καλά καθούμενα για προβολή και σχόλια... Μετά μην παραπονιέστε όταν σας τραβάνε κανονικοί παπαράτσι!!!


Να επιστήσουμε την προσοχή στον Καλυβάτση και την Ψυχράμη, γιατί πολλοί θα θέλανε φωτό τους στο σκάφος! Καλυφθείτε παιδιά έρχονται οι ψευτοπαπαράτσι - δημοσιογράφοι, που κόβουν την δουλειά από τους ικανούς φωτορεπόρτερ !!!






Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Διαζύγιο "διαμάχης" για Μακρόπουλο;;;;



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο neaelladas


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο λαϊκός αοιδός Νίκος Μακρόπουλος, βρίσκεται ... σε "κατάσταση εκτάκτου ανάγκης", αφού έχει χωρίσει με τη σύζυγό του και η υπόθεση βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες.
Το διαζύγιο έχει προχωρήσει και βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έκδοσή του.. αλλά η πρώην σύζυγός του φαίνεται να έκανε πίσω τελευταία στιγμή και δεν έχει την πρόθεση να το βγάλει συναινετικό..
Κάτι τα περιουσιακά , κάτι η τωρινή του σύντροφος, κάτι το ένα, κάτι το άλλο... υπάρχει έντονη διαμάχη στο πρώην ζευγάρικαι οι ανατροπές θα είναι πολλές ...
Η υπόθεσή τους έχει λάβει χώρα εκδίκασης τη Συμπρωτεύουσα...


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Η λογοκρισία είναι... Ευρωπαϊκή συνήθεια.!!!

Ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λειτουργούν δημοκρατικά....

Κλείνοντας μικρόφωνα και αλλάζοντας θέμα συζήτησης...!!!

Αυτά που κάνουν ΤΖΙΖΖΖ άλλωστε, δεν αρέσουν σε κανένα .... δημοκρατικό Κοινοβούλιο.!!!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ! - William Dartmouth(Greek Subs)



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Αλλάξτε μυαλά....!!

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-Krishnamurti




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Μουντιάλ μετ' επεισοδίων..!!!!

Μεταξύ εξαγριωμένων ανθρώπων στους εξαθλιωμένους Δήμους, στους δυστυχισμένους εργαζομένους με τις χειρότερες συνθήκες, οι διαμαρτυρίες έχουν διαταράξει τη διαδικασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική.!!!


Μεταξύ θυμωμένοι άνθρωποι σε φτωχές Δήμους και τους εργαζόμενους δυστυχισμένος πάνω από αμοιβές και χειρότερες συνθήκες, οι διαμαρτυρίες έχουν το δυναμικό να διαταράξουν τη διαδικασία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Αύριο κρίνεται η συμφωνία Ευαγγελάτου - ALTER...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο neaelladas

Μετά από μια οχτώ περίπου μήνες απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισε να γυρίσει δριμύτερος στα παλιά του λημέρια... Αύριο είναι η κρίσιμη συνάντηση με τους διοικητικούς στο σταθμό του Περιστερίου, προκειμένου να "κλείσει" τη συμφωνία για μια εβδομαδιαία εκπομπή και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ευαγγελάτος θα επιδιώξει να "βγάλει στον αέρα" την εκπομπή έρευνας που έκανε το μεγάλο μπαμ, τις "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"!!!

Η συζήτηση γίνεται και για δύο εκπομπές, μία καθημερινή και μία εβδομαδιαία. Δεν ξέρουμε βέβαια αν στο τέλος συμφωνήσει και αν θα πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η εκπομπή "Αξίζει να το δεις".
Η "Βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης Τατιάνα Στεφανίδου, δεν έχει πει ακόμη το μεγάλο ΝΑΙ στο κανάλι του Αμαρουσίου γιατί, μετά την επιτυχημένη σε νούμερα σεζόν, έχει και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, καθώς όλη θα τη θέλανε στην οικογένειά τους.

Μένει να δούμε αν ο πρώην άνκορμαν συμφωνήσει εν τέλει με το Άλτερ και έτσι ενισχυθεί ο σταθμός ακόμη περισσότερο στον τομέα της ενημέρωσης.

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Πέφτει η αυλαία για Ματσούκα - Βιγκόπουλο;;;



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ neaelladas

Μετά από μια θυελλώδη σχέση πάθους με πολλούς χωρισμούς και πισωγυρίσματα, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος, αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος..

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ξανά μαζί και πιο ερωτευμένους από ποτέ.... οι δυο τους κατάλαβαν ότι αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον. Ο χωρισμός προήλθε "κοινή συναινέσει" και συμφώνησαν να παραμείνουν δυο καλοί φίλοι. Η προσπάθεια που κάνανε μετά το δίμηνο χωρισμό τους, κατέληξε στο κενό...

Εν όψει καλοκαιριού λοιπόν...
Πάμε για άλλα...!!!!!

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...