ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Προς Έλληνες Βουλευτές...

Επιτέλους οι Έλληνες βουλευτές ξύπνησαν.
Απείλησαν τον Γιωργάκη ότι αν οι αλλαγές δεν έρθουν προς ψήφιση στην βουλή και γίνουν με προεδρικό διάταγμα, οι βουλευτές θα ρίξουν την κυβέρνηση.
Ελπίζω να είναι η αρχή του τέλους του αυταρχικού αρχηγικού πολιτικού συστήματος που επικράτησε στην Ελλάδα μετά από την μεταπολίτευση.
Είναι η πρώτη μεγάλη νίκη κατά του ολιγαρχικού αρχηγικού συστήματος εξουσίας που εκπορεύεται από ξένα κέντρα εξουσίας και όχι από ελληνικά.
Έλληνες βουλευτές δεν ξέρω τι θα ψηφίσετε για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό αλλά....

μην υποκύψετε σε εκβιασμούς του τύπου ότι αν δεν ψηφιστούν οι αλλαγές θα πάει ο Γιωργάκης σε εκλογές. Αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ ο Γιωργάκης γιατί δεν τον αφήνουν οι ξένοι τραπεζίτες πάτρωνές του, γιατί τον χρειάζονται σαν πρωθυπουργό για να τους παραδώσει την χώρα σε κατάσταση υποτέλειας. Αλλά και να γίνουν εκλογές ο ελληνικός λαός αυτήν την φορά θα ξέρει ποιούς βουλευτές από εσάς θα ξαναψηφίσει και ποιούς θα στείλει δια παντός στο σπίτι τους ή και στην φυλακή. Τώρα θα φανεί ποιοί βουλευτές πραγματικά σκέφτονται τον λαό και ποιοί είναι πιόνια των σιωνιστικών τραπεζών.
Έλληνες βουλευτές είδατε οτι το σύστημα εξουσίας των σιωνιστικών τραπεζών, των διαπλεκομένων ΜΜΕ, και των εισαγόμενων από τα ξένα πανεπιστήμια προδοτών ελλήνων υπουργών δεν είναι ανίκητο.
Επόμενο βήμα σας πρέπει να είναι να ζητήσετε μεγαλύτερη δημοκρατία μέσα στα ίδια τα κόμματά σας. Να πάψει να ισχύει η "κομματική πειθαρχία" που σας υποχρεώνει να ψηφίζετε σαν ένα κοπάδι πρόβατα. Επίσης τα ψηφοδέλτια των κομμάτων να καταρτίζονται από εσωκομματικές εκλογές και όχι από την κλίκα του αρχηγού του καθε κόμματος.
Έλληνες βουλευτές μην σας πάρουν με το καλό και σας ξεγελάσουν να ψηφίσετε. Αυτοί που θα προσπαθήσουν με το καλό να σας “πείσουν” να ψηφίσετε είναι όργανα των ξένων τραπεζών μην ενδώσετε. Αυτοί που θα σας μιλήσουν ωραία και θα σας υποσχεθούν διάφορα ανταλλάγματα για να ψηφίσετε είναι λύκοι δεν έχουν οίκτο θα σας χρησιμοποιήσουν και θα σας πετάξουν σαν στιμένες λεμονόκουπες.
Μην φοβηθείτε να ψηφίσετε όχι και ο ελληνικός λαός θα θυμάται και θα σας ξαναψηφίσει για να ξαναεκλεγείτε βουλευτές αλλοίμονο μόνο στους προδότες.
Η σωτηρία της χώρας που ευαγγελίζεται ο Γιωργάκης δεν περνάει αναγκαστικά από την παράδοση της χώρας στους νεοταξίτες κατακτητές υπάρχουν και άλλες λύσεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα...

0-2 Ελλάδα - Αργεντινή


Στο 89' άλλο ένα γκολ, μας πετάει έξω από το Μουντιάλ....


νωρίτερα από όσο θα θέλαμε....
Διαβάστε περισσότερα...

0-1 Ελλάδα - Αργεντινή


Κρίμα....

Ήταν τόσο καλή η ομάδα, αλλά....


παρόλαυτά όμως δεν πτοούμαστε.
Έχουμε ακόμα 13 λεπτά περίπου!!

Διαβάστε περισσότερα...

75 πράγματα που κάνει ο Καραμανλής από τότε που έχασε τις εκλογές



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ-ΕΙΡΩΝΙΚΑ-ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ-ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΑ....

ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙΑ.....!!!!

75 πράγματα που κάνει ο Κ. Καραμανλής από τότε που έχασε τις εκλογές είναι:



1. Επιτέλους, ξεκουράζεται!

2. Κλείστηκε για μία ολόκληρη μέρα στο σπίτι και έπαιζε ασταμάτητα Pro – για μπάφους δεν ξέρουμε κάτι.

3.Δίαιτα, δυστυχώς, επιβεβλημένη από τη Νατάσα (γιατί αν είσαι πρωθυπουργός, και ο Κουασιμόδος να είσαι κάτι γίνεται…Τώρα, όμως;).

4. Ψάχνει το κατάλληλο μέρος για να ανοίξει το δικό του σουβλατζίδικο, το οποίο θα ονομάσει “Ο Αρχιερέας του Πιτόγυρου”.



5. Προσπαθεί, όπως και άλλοι “πρώην”, να πάρει μια στήλη σαν αρθρογράφος σε κάποια εφημερίδα.

6. Ωστόσο, με δεδομένο ότι σύσσωμος ο Τύπος έχει στραφεί εναντίον του, σχεδιάζει να εκδώσει δική του εφημερίδα, την Karamanlee Press.

7. Επίσης, στα σχέδιά του είναι να κάνει με τη Νατάσα ακόμα ένα παιδί, αφού ως γνωστόν η οικονομική ύφεση και η ανεργία αυξάνουν τις γεννήσεις.

8. Κι εξάλλου, δε θα έλεγε όχι σε ένα επίδομα τρίτεκνης οικογένειας.

9. Ακόμα αναρωτιέται πώς στο διάολο ήξερε από πριν ο Λιάπης ότι θα καταποντιζόταν στις εκλογές, κι αυτός (που ήταν και κοτζάμ πρωθυπουργός) δεν το ήξερε.

10. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι πλέον κανενός δεν του καίγεται καρφί για το αν θα πατήσει στη Βουλή ή όχι, περνάει (ακόμα) περισσότερο χρόνο στη Ραφήνα.

11. Άρχισε δειλά-δειλά να παίζει και πάλι ποδόσφαιρο, τώρα που δεν τον ακολουθούν πια οι κάμερες για να απαθανατίσουν ενδεχόμενη τούμπα του.

12. Πετάχτηκε για λίγο μέχρι το Άγιον Όρος – όχι για να μονάσει, αλλά για να κλείσει κάτι δουλειές με τη Μονή Βατοπεδίου.

13. Σκέφτηκε σοβαρά να αυτοεξοριστεί στο Παρίσι, όπως ο θείος του, μήπως όταν γυρίσει κι αυτός του παραδώσουν εν λευκώ τη διακυβέρνηση του τόπου.

14. Αλλά το μετάνιωσε, όταν συνειδητοποίησε ότι στο Παρίσι δεν έχει σουβλατζίδικα.

15. Έχει ήδη αρχίσει την συγγραφή του βιβλίου του, με τίτλο “Τα Επιτεύγματά μου ως Πρωθυπουργός”. Λέγεται ότι πρόκειται για το μικρότερο βιβλίο στην ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

16. Κάθε τόσο πηγαίνει στα μπουζούκια και διασκεδάζει πραγματικά – τέρμα οι ζοφερές εποχές που έπρεπε να τρέχει στα Μέγαρα και στα Ηρώδεια.

17. Βλέπει σε βίντεο στιγμιότυπα από τις εκλογικές του νίκες το 2004 και το 2007 και αναρωτιέται τι άλλαξε από τότε.

18. Έχει συγκεντρώσει σε μια λίστα όλα τα σαρδάμ του Γιώργου Παπανδρέου, για να τα διαβάζει και να σκέφτεται από ποιον έχασε.

19. Απελευθερώθηκε, επιτέλους, από τα κοστούμια που έπρεπε να φοράει όλη μέρα ως πρωθυπουργός – τώρα φόρμες και μόνο φόρμες.

20. Βλέποντας το σουξέ του Ψωμιάδη στη Θεσσαλονίκη, σκέφτεται να ντύνεται κάθε τόσο Αη-Βασίλης ή Ζορό και να βγαίνει στους δρόμους, μπας και ξανακερδίσει τους ψηφοφόρους του.

21. Από τους υποψηφίους για τη διαδοχή του στη Νέα Δημοκρατία, στήριξε απροκάλυπτα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη – ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να αποδειχθεί χειρότερος από τον ίδιο.

22. Μιας και δεν έχει τι να κάνει όλη μέρα, τα απογεύματα βοηθάει τα δίδυμα στις ασκήσεις τους. Αλλά στα μαθηματικά πάντα κάνει λάθη.

23. Αλλά και όταν κάνει λάθη, δεν το παραδέχεται. Απλά υποστηρίζει ότι “παρέλαβε χάος” από τον δάσκαλο.

24. Οδήγησε για πρώτη φορά μετά από χρόνια, αφού όσο ήταν πρωθυπουργός είχε λιμουζίνες με σωφέρ για να τον πηγαινοφέρνουν.

25. Αλλά παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα, αφού είχε ξεχάσει πώς να οδηγεί και οι μοναδικές του πρόσφατες παραστάσεις από οδήγηση ήταν το τελευταίο Need For Speed.

26. Βλέπει φανατικά κάθε Τρίτη τον Λαζόπουλο – είναι πολύ πιο ευχάριστο τώρα που σατιρίζει άλλους.

27. Γελάει όταν σκέφτεται το περίφημο δίλημμα “Καραμανλής ή Χάος”, που ο ίδιος είχε θέσει – όντως, τώρα που δεν είναι πρωθυπουργός, άφησε πίσω του χάος.

28. Κινείται παρασκηνιακά για να προταθεί ως επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ένα αξίωμα χωρίς αρμοδιότητες, και άρα πολύ πιο ξεκούραστο.

29. Τηλεφωνεί τακτικά στον Θόδωρο Ρουσόπουλο, ο οποίος είναι εδώ και καιρό στην ανεργία, και ζητάει τις συμβουλές του για να επιβιώσει.

30. Έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γιώργο Ανατολάκη να φτιάξουν μαζί μια βουλευτική ομάδα 5×5 – αναζητούνται οι άλλοι τρεις.

31. Μια φορά την εβδομάδα συναντιέται σε αθηναϊκό ουζερί με το Λευτέρη Ζαγορίτη, τη Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και άλλους απογοητευμένους συναδέλφους του και πίνουν για να ξεχάσουν.

32. Τα Σαββατοκύριακα παίρνει τα δίδυμα και τα πηγαίνει σε μουσεία της Αθήνας, ενθυμούμενος τη μακρινή εκείνη εποχή που ήταν και υπουργός Πολιτισμού.

33. Έχει ανοίξει ανώνυμο blog, μέσω του οποίου συκοφαντεί όσους τον οδήγησαν στην εκλογική ήττα.

34. Ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να του αλλάξει έδρανο, γιατί οι συνάδελφοί του από τη Νέα Δημοκρατία δεν τον παίζουν.

35. Έχοντας πια μπουχτίσει από τη δίαιτα, ένα βράδυ πήγε στον Μπαϊρακτάρη και έφαγε τον αγλέορα, διακηρύσσοντας “μηδενική ανοχή στα light προϊόντα”.

36. (Την επόμενη μέρα, η Νατάσα τον επανέφερε στην τάξη, ταϊζοντάς τον καρότα και μαρούλια.)

37. Παρήγγειλε ο ίδιος μια δημοσκόπηση από την OMG, ελπίζοντας ότι ακόμα θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

38. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά: Στην ερώτηση “Πόσο εμπιστεύεστε τον Κώστα Καραμανλή;”, το 79.7% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν θα τον εμπιστευόταν ούτε για να του βγάλει τον σκύλο βόλτα.

39. Βαθιά μέσα του, ξέρει πως κατάφερε κάτι που κανένας σχεδόν από τους προκατόχους του δεν είχε πετύχει: Να ενώσει όλους τους Έλληνες. Εναντίον του.

40. Μιας και έχει αρκετό χρόνο διαθέσιμο, πού και πού μαγειρεύει τα μεσημέρια – μερικές φορές, μάλιστα, περισσεύει και για τα παιδιά.

41. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους της ευρωπαϊκής Δεξιάς, αλλά τον σνομπάρουν όλοι, γιατί όλοι κυβερνούν, εκτός από αυτόν.

42. Πήγε σε γνωστή καφεμάντισσα του Χαλανδρίου για να μάθει αν θα γίνει και πάλι κάποτε πρωθυπουργός. Δε μάθαμε τι απάντησε η καφετζού, αλλά ξέρουμε ότι μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό με νευρικό γέλιο 3ου βαθμού.

43. Όταν στα δελτία ειδήσεων οι ανταποκριτές λένε “ο Πρωθυπουργός είπε…”, πετάγεται από την πολυθρόνα, φωνάζει “Εγώ δεν είπα τίποτα!” και κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι τον συκοφαντούν. Μετά θυμάται ότι δεν είναι πια πρωθυπουργός και βλέπει “Κάτι Ψήνεται”.

44. Ελλείψει επαγγελματικών προοπτικών, μαθαίνει μπουζούκι, ώστε να πιάσει δουλειά σε ρεμπετάδικο αν δει τα σκούρα.

45. Ετοιμάζεται για την παρουσίαση ενός νέου ριάλιτι στον Alpha, με τίτλο “Εφιάλτης στην Καντίνα”. Το κόνσεπτ το φαντάζεστε.

46. Αντίθετα, αρνήθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει τον “Πρωινό Καφέ”, αφενός επειδή δεν ήθελε να ξυπνάει τόσο πρωί, και αφετέρου επειδή ο μάγειρας της εκπομπής αρνείτο πεισματικά να του φτιάχνει φαϊ και για το σπίτι.

47. Ανακάλυψε ένα νέο χόμπι: Το ψάρεμα. Είναι ξεκούραστο και τα ψάρια “τσιμπάνε” πιο εύκολα από τους ψηφοφόρους.

48. Συμφώνησε να συμμετάσχει στο επόμενο βιντεοκλίπ των Goin’ Through – οι χειρονομίες που κάνει όταν μιλάει θυμίζουν ράπερ επιπέδου Eminem και πάνω.

49. Ψάχνει να βρει στην αγορά ένα πορτοκαλί τηλέφωνο, σαν αυτό που είχε στο Μαξίμου, αλλά δυσκολεύεται.

50. Βρήκε βέβαια ένα, αλλά ήταν μάρκας Siemens και φοβήθηκε ότι θα φάει κράξιμο.

51. Είδε στο θέατρο το “Κλουβί με τις Τρελές”, αλλά δεν ενθουσιάστηκε. “Μου θύμισε πολύ την κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία”, δήλωσε σε στενό φιλικό περιβάλλον.

52. Πού και πού κάνει καμιά βόλτα με το ποδήλατό του – όχι για να γυμναστεί (προφανώς!), αλλά για να θυμίζει στον εαυτό του ότι σε κάτι είναι καλύτερος από τον Παπανδρέου.

53. Διοργάνωσε ένα λαμπερό αποχαιρετιστήριο πάρτυ για την παραίτησή του από την προεδρία της ΝΔ, προσκαλώντας όλους τους φίλους του.

54. Στο πάρτυ παρευρέθηκαν η σύζυγός του, τα παιδιά του και ένα αδέσποτο σκυλί.

55. Βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Μανώλη, ώστε να ιδρύσουν από κοινού ένα νέο κόμμα, που θα ονομάζεται “ΣΕ.Κ.ΤΑ” (Σεμνά Και Ταπεινά).

56. Προκειμένου να βρει δουλειά, ετοίμασε το βιογραφικό του, το οποίο πιάνει μολις μία σειρά: “Πρωθυπουργός της Ελλάδας, 2004-2009″.

57. Δεδομένου ότι τρεις οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα από το ’74 και μετά, προετοιμάζει ήδη τον διάδοχό του. Αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει σε ποιο από τα δίδυμα θα δώσει το χρίσμα.

58. Αλλά επειδή τα δίδυμα αργούν ακόμα να ενηλικιωθούν, έχει σκεφτεί κι άλλη λύση: Την Άννα Καραμανλή της ΝΕΤ. Που μπορεί να μην έχει συγγένεια μαζί του, αλλά το κοινό επίθετο αρκεί.

59. Έχει ξεκινήσει group therapy για να συνέλθει από το σοκ της εκλογικής του ήττας. Άλλα μέλη του γκρουπ είναι ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Βαγγέλης Βενιζέλος κ.α.

60. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Έφης Σαρρή, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Λάκη Λαζόπουλου, υποστηρίζοντας ότι τα υποτιμητικά του σχόλια του στέρησαν την εκλογή του ως πρωθυπουργού.

61. Συγκινημένη, η Έφη Σαρρή του αφιέρωσε το καινούργιο της τραγούδι: “Καραμανλή-Καραμανλή, θες να σου δώσω ένα φιλί;”.

62. Έχει μεγεθύνει τη φωτογραφία που έβγαλε με τον Ομπάμα όταν συναντήθηκαν, την έχει κορνιζάρει και την έχει βάλει απέναντι από το κρεβάτι του, για να εμπνέεται.

63. Σκέφτεται σοβαρά να κάνει μπότοξ, για να μοιάσει στον Αβραμόπουλο.

64. Παρευρέθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσε προς τιμήν του ο Σύλλογος Ταβερνιάρηδων και Σουβλατζήδων Μαραθώνος-Ραφήνας και γύρω περιοχών, για την πολύτιμη οικονομική του υποστήριξη στα 5 χρόνια που ήταν πρωθυπουργός.

65. Μετά από μια βραδιά ξεγυρισμένης οινοποσίας, παραδέχτηκε ότι αυτός έβαλε τη μεγάλη φωτιά στο Γραμματικό “για γούρι”, επειδή την τελευταία φορά που συνέπεσαν πυρκαγιές και εκλογές είχε κερδίσει.

66. Όταν συνήλθε, δήλωσε ότι μετάνιωσε γι’αυτή του την πράξη, αφού μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει το παράδειγμα του θείου του και να αφήσει τα δέντρα να ψηφίσουν υπέρ του.

67. Μετά από μια συνάντηση με τον Βύρωνα Πολύδωρα, πείστηκε ότι για την εκλογική ήττα ευθύνονται η Υπολοχαγός Κάλπη, ο Στρατηγός Ψηφοφόρος και η Συνταγματάρχης Μίζα.

68. Αφού η Νατάσα δουλεύει, ενώ αυτός κάθεται, τον αναγκάζει να κάνει δουλειές: Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, σκουπίδια, τα πάντα όλα.

69. Και δυστυχώς, το επιχείρημα “βάζεις έναν πρώην πρωθυπουργό να κατεβάσει τα σκουπίδια” πέφτει στο κενό.

70. Αναρωτιέται, δέκα χρόνια μετά από την περίφημη διαφημιστική καμπάνια “Υπάρχει Καλύτερη Ελλάδα και τη Θέλουμε”, αν τελικά δεν υπήρχε καλύτερη Ελλάδα ή αν δεν την ήθελε.

71. Κάθε φορά που τσακώνεται με τη Νατάσα, την προκαλεί σε δημόσιο debate, γιατί εκεί υπερέχει.

72. Όταν κάποιο από τα παιδιά κάνει ζημιά στο σπίτι, εξανίσταται και αναφωνεί: “Εσύ δεν είσαι παιδί, είσαι ασύμμετρη απειλή!”.

73. Όταν η Νατάσα είναι στις “μέρες” της, έχει τον τρόπο του να εκτονωθεί: Το ερωτικό DVD του Ζαχόπουλου (που ακόμα δεν ξέρουμε πώς έφτασε στα χέρια του).

74. Το μόνο που τον απασχολεί τώρα που δεν είναι πρόεδρος του κόμματος είναι ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα σε δύο εκλογικές περιφέρειες (και άρα θα έχει τις μισές πιθανότητες να εκλεγεί).

75. Επιτέλους, ξεκουράζεται!!!
Διαβάστε περισσότερα...

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μέγα Αλέξανδρου!!!!!


Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του....

1] Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

2] Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει [ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους λίθους] να τους σκορπίσουν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.

3] Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρετρο, σε θέα όλων.
Ένας από τους στρατηγούς, έκπληκτος από τις ασυνήθιστες επιθυμίες, ρώτησε τον Αλέξανδρο ποιοι ήταν οι λόγοι. Ο Αλέξανδρος του εξήγησε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ


1] Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό μου, για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν, μπροστά στο θάνατο, τη δύναμη να θεραπεύουν!

2] Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θησαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, παραμένουν εδώ!

3] Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα, για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που είναι ο χρόνος ....

ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ???????

(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΑΝΟ)

ΕΟΕ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ,
ΤΟΝ ΕΟΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Πόσα πλάνα τράβηξαν αυτά τα συνεργία για μια δήλωση του....


ΑΧ βρε καημένε Καραγκιόζη.....
Λάθος ευχή έδωσες...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...




ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!!!


Διαβάστε περισσότερα...

Έβαλε τη λαμπάδα του... στο μανουάλι!!!!!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΕΛΛΗΝΑΣ....!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.....

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....



Διαβάστε περισσότερα...

The late Michael Jackson a billion-dollar man!!!!


Another one for English speaking visitors


NEW YORK — Michael Jackson's estate has generated at least $1 billion in revenues since the singer died a year ago, thanks in part to a lucrative new record deal with Sony Music and the most successful concert film of all time, according to Billboard estimates.

Through interviews with industry experts and some number-crunching, Billboard examines the various music-based revenue streams flowing into the estate.




Music sales — Value: $429 million

Since his death, Jackson has sold about 9 million albums in the United States, while the Jackson 5 and the Jacksons have sold about 800,000 units, according to Nielsen SoundScan. Outside the States, Jackson's album sales for the past year stand at around 24 million units. Based on a blended worldwide retail sales price of $11.62 ($12.30 per unit less mechanical royalties), Billboard estimates that Jackson's album catalog generated about $383 million in sales.

On the digital side, Jackson's songs have generated 12.9 million track downloads in the United States in the past 12 months, according to SoundScan. Based on those figures, Billboard estimates that the total number of worldwide downloads is about 26.5 million units, with a value of $34 million (net of mechanical royalties).
Jackson's ringtone sales totaled 1.5 million last year in the States, with the bulk coming after his death. Digital ringtones sales worldwide are about twice that stateside, which brings Jackson's global ringtone tally to 3 million. At $2 per unit, ringtone revenue was about $5 million last year (net of mechanical royalties).
Monies generated from subscription services and digital performance royalties typically amount to about one-third that of mobile revenue, so Jackson's catalog probably generated about $2 million from those streams.

U.S. digital performance royalties represent about 13 percent of the revenue generated by single track downloads. Applying that rate to global track sales, Jackson's recording catalog generated another $4.5 million from global digital performances.

Film/TV — Value: $392 million

Sony Pictures bought Jackson's rehearsal footage from AEG for $60 million. In retrospect, the price was something of a bargain. "Michael Jackson: This Is It" was released Oct. 28, 2009, and earned $72 million at the U.S. box office, according to BoxOfficeMojo.com, making it the highest-grossing concert film in history.
Overseas, the film earned $188 million at the box office; of that, $56 million was tallied in Japan alone. After AEG recouped the company's investment of more than $35 million in the canceled shows at London's O2 and the film, the bulk of the theatrical take — court documents indicate it could be as high as 90 percent — went to Jackson's estate.

On the home video front, the "This Is It" DVD has earned $43 million in U.S. sales, with 2.7 million units sold since its Jan. 26 release, according to The-Numbers.com, a division of Nash Information Services. Nash

Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga: It's about the 'fantasy of the music'

Something for our English speaking visitors



It’s never a dull moment for Lady Gaga.

If she’s not wearing undergarments to a baseball game or carrying a bloody heart through the snow in her music video, the singer is posing for the cover of Rolling Stone wearing a pair of machine guns - and not much else.

Gaga, who last appeared on Rolling Stone in 2009 wearing her famous bubble getup, is back with what the magazine calls “the most extensive interview the pop star has ever given.”

And though this probably won’t come as a surprise to anyone, Gaga says she’s all about the fantasy.

“I don't even drink water onstage in front of anybody, because I want them to focus on the fantasy of the music,” the singer told Rolling Stone.

Speaking of the music, Gaga’s newest album is set to release in early 2011.

"I think I'm gonna get the album title tattooed on me and put out the photo," she said.

While the singer’s previous records have been more about her rise to superstardom – with song titles such as "Paparazzi" and album titles such as "The Fame" – her newest album will focus more on pressing issues, like “Don’t ask, don’t tell.”

"It's like, what (expletive) year is it? It makes me crazy!” she said.

In the mean time, Gaga says she’ll continue working on the relationship she has with her fans and herself.

"When I wake up in the morning, I feel just like any other insecure 24-year-old girl," she says. "Then I say, 'B--, you're Lady Gaga, you get up and walk the walk today.' "

sourse: http://marquee.blogs.cnn.com/2010/06/21/lady-gaga-its-about-the-fantasy-of-the-music/?hpt=T2
Διαβάστε περισσότερα...

EYΓE Jeffrey Mineiko, ή αλλιώς Γιώργο Παπανδρέου!!!!


Θα σε ονομάζαμε ΠΡΟΔΟΤΗ.... Αλλά την προδοσία την διαπράττουν .... ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!



Διαβάστε περισσότερα...

Πόσες τάξεις έχουμε και τι εκπροσωπούν;;;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ας ρίξουμε μια "βαθύτερη" ματιά στο ταξικό ζήτημα:

Αν μπορούσα σε μια παράγραφο να περιγράψω τις οικονομικές τάξεις που έχουμε θα το έκανα κάπως έτσι....


Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ!!!

Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

Η ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ (ΦΤΩΧΟΙ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΣΑΙΑ......
ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ...



Διαβάστε περισσότερα...

53 χώρες είδαν την Κομοτηνή.....αλλά οι Κομοτηναίοι απόντες…


H ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ KICK BOXING


Σκληρό θέαμα πρόσφεραν οι αγώνες του Κick Boxing στην πανεπιστημιούπολη
Έγιναν απονομές στους καλύτερους, υπήρχε ειδική θέση για προσκεκλημένους με προσφορά τοπικών κερασιών και φρούτων, ενώ μοντέλα από την Θεσσαλονίκη με μαγιό που ενημέρωναν για τους γύρους των αθλητών, δροσίζοντας την αποπνικτική ατμόσφαιρα αφού δεν υπήρχε κλιματισμός…

H ζωντανή τηλεοπτική αναμετάδοση από το Fox TV των αγώνων μεταξύ αθλητών Ελλάδας και Τουρκίας καθόρισε την όλη διαδικασία

Τουλάχιστον1500 άτομα ήταν το κοινό κυρίως μουσουλμάνοι αλλά και χριστιανοί φίλαθλοι του αθλήματος από Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, αφού το κοινό της Κομοτηνής απουσίαζε παραδειγματικά, αν και όλοι γνώριζαν ότι η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων μέσω του FOX TV θα γινόταν σε άλλες 53 διαφορετικές χώρες. Υπήρχε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία για προβολή της πόλης μας και δεν την εκμεταλλευτήκαμε ούτε με την κερκίδα, ούτε με άλλα τουριστικά βίντεο που ζήτησε το κανάλι για να προβάλλει ταυτόχρονα την περιοχή. Το κοινό ήταν αμιγώς μειονοτικό, οι χριστιανοί θεατές ελάχιστοι αλλά το θέαμα σκληρό και με εναλλαγές που ανέβαζε την αδρεναλίνη.

Ρεπορτάζ - Φωτο: Μελαχροινή Μαρτίδου

Ένα ειδικής παραγγελίας ριγκ μεταφέρθηκε από την Αθήνα στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο και όταν στήθηκε κόστισε κάποιες χιλιάδες ευρώ, ενώ διανυκτέρευσαν στην πόλη μας ειδικοί τεχνικοί επιφορτισμένοι με την μεταφορά και λειτουργία του. Όταν ήρθε τότε η υπεύθυνη της διοργάνωσης Τασούλα Ξανθοπούλου με έκπληξη πληροφορήθηκε μετά από την τιτάνια προσπάθεια μεταφοράς του ρινγκ, ότι το ίδιο ακριβώς υπήρχε διαθέσιμο και μάλιστα από το ίδιο το ΤΕΦΑΑ!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η Νατάσα Ποντίκα αντιμετώπισε την Σεντά Ντουιγκούν Αϊγκούν κι έχασε στα σημεία. Ο Βαγγέλης Τσιριμώκος έχασε στα σημεία με σκίσιμο στον πρώτο γύρο μετά από διακοπή από τον γιατρό Γιώργο Ρυζιώτη και τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Κούτρα. Ο Μελέτης Κουτκουμπάβας επικράτησε του Αλή Αρήκ στα σημεία, ο νεαρός Κερκυραίος Αλέξανδρος Γκερέκος κέρδισε με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο τον Γιαλτσίν Ορνέκ, ο Ερχά Ντενίζ επικράτησε του Πετήρ Βίλκο στα σημεία, ο Οζγξάν Τσακμακτσή επικράτησε στον δεύτερο γύρο με νοκ άουτ, ο Γιάννης Σοφοκλέους κέρδισε τον Ραμαζάν Μπαγιασκαγια κερδίζοντάς τον στα σημεία, ο Αντεμ Μποζγκούρτ με τον Βασίλη Κακαρίκο επικράτησε στον πρώτο γύρο με νοκ άουτ κι ακολούθησε διακοπή από τον γιατρό.

Ο διευθυντής του FOX TV τα έδωσε όλα στην αναμετάδοση, παρακολουθούσε και ο ίδιος την ροή του προγράμματος, ενώ ο σκηνοθέτης Τεομάν Κοζάν φρόντιζε να δείχνει πανοραμικά αλλά και κοντινά πλάνα με ειδικές κάμερες που είχαν στηθεί στο γυμναστήριο. Κάποια στιγμή έγινε διακοπή της μετάδοσης, γιατί υπήρχε η έκτακτη είδηση του θανάτου 20 στρατιωτών στο Κουρδιστάν που την ανέφεραν ως τρομοκρατική ενέργεια και μεταδόθηκε από το κανάλι για να κρατηθεί σιγή ενός λεπτού απ’ όλους τους αθλητές και κοινό και να ξεκινήσουν όμως μετά οι αγώνες. Υπήρχαν σκληρά χτυπήματα, σχίστηκαν τα πρόσωπα αθλητών, διακόπηκαν οι αγώνες για να παρασχεθούν πρώτες βοήθειες, υπήρξαν θεαματικές αθλητικές εντάσεις, απονομές κυπέλλων, οι απαραίτητες φωτογραφίες, ενώ ένα μπουκέτο δροσερών κοριτσιών χαλάρωνε με την παρουσία του την ένταση που υπήρχε μεταξύ των γύρων κάθε αναμέτρησης

Στους προσκεκλημένους ο αντινομάρχης Ροδόπης Πανάγος Γρηγορόπουλος, ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτριος Κοτσάκης με τον γιο του, ο δήμαρχος Αρριανών Μεμέτ Χαλήτ, χορηγοί από Τουρκία μεγάλων εταιριών, ο γενικός πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς με την κόρη του, παρακολούθησαν τους αγώνες ενώ γεύτηκαν τα φημισμένα κεράσια Κομοτηνής κι άλλα τοπικά φρούτα που προσφερόταν.

Οι αγώνες για όσους τους έζησαν από κοντά ήταν ακόμη μια εμπειρία, αλλά και μια ευκαιρία για να ακουστεί η Κομοτηνή και να φανεί. Ας δικαιολογήσουμε το γεγονός ότι έγινε για πρώτη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΣΤΟ: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=56986

Διαβάστε περισσότερα...

Step Up 3D - Official Trailer

ΑΨΟΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ "Step Up 3D"??????

ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ



Διαβάστε περισσότερα...

Η Ελλάδα είναι η 5η χώρα του κόσμου με τα μεγαλύτερα σπίτια!!!!

Η Αυστραλία είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα σπίτια του κόσμου ξεπερνώντας και τις ΗΠΑ,σύμφωνα με στοιχεία της Αυστραλιανής Στατιστικής Υπηρεσίας.
H Ελλάδα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, έρχεται πέμπτη στον κόσμο, όσον αφορά τα μεγαλύτερα σπίτια.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία τα αυστραλιανά σπίτια είχαν την περίοδο 2008-09 - κατά μέσο όρο - επιφάνεια 214,6 m², ενώ τα νέα σπίτια που κατασκευάζονται είναι κατά μέσο όρο ακόμα μεγαλύτερα.

Επισημαίνεται ότι στην Ευρώπη η Δανία έχει τα μεγαλύτερα σπίτια και διαμερίσματα, δεύτερη έρχεται η Ελλάδα με επιφάνεια κατοικιών 126 m² κατά μέσο όρο και τρίτη η Ολλανδία.

Παγκοσμίως πρώτη είναι η Αυστραλία και ακολουθούν ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Δανία, Ελλάδα και Βέλγιο.
Σύμφωνα με την σχετική έρευνα,στην Αυστραλία σημειώθηκε επίσης αύξηση και στον αριθμό των ατόμων που συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη.

Το φαινόμενο συνδέεται με την αύξηση του κόστους των κατοικιών, γεγονός που αναγκάζει τους νέους να ζουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τους γονείς τους και τους μετανάστες να συγκατοικούν με φίλους και συγγενείς.

Επιπλέον έχει αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που εργάζονται από το σπίτι καθώς και η τάση της διασκέδασης στο σπίτι.
Διαβάστε περισσότερα...

Το μεγαλύτερο σπίτι των ΗΠΑ

Το μεγαλύτερο σπίτι των ΗΠΑ είναι το μέγαρο Biltmore, που βρίσκεται στο Άσβιλ, μία φτωχική πόλη του Νότου και είναι κτισμένο σε μια έκταση 48.000 στρεμμάτων. Εδώ και δεκαετίες είναι ανοιχτό για το κοινό και για να το δει κανείς ολόκληρο πρέπει να αφιερώσει τουλάχιστον μια μέρα. Όπως είναι λογικό, αποτελεί μία από τις πλέον προσοδοφόρες τουριστικές ατραξιόν της περιοχής.


Βασισμένο στα πρότυπα του ανακτόρου των Βερσαλλιών, χτίστηκε το 1895 ως εξοχική κατοικία του George Vanderbilt, μέλους μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της χώρας, η οποία μάλιστα κατασκεύασε και το σιδηροδρομικό δίκτυο της Αμερικής.
Στην τεράστια αυτή έκταση πέρα από το βασικό κτήριο μπορεί κανείς να δει εκπληκτικούς κήπους, αμπέλια, οινοποιεία, στάβλους και ξενώνες. Αξίζει να σημειωθεί πως το κύριο κτήσμα είναι 3οροφο, με 248 δωμάτια, 43 μπάνια και 65 τζάκια.
Όσον αφορά τώρα την διακόσμησή του είναι πλήρες από έπιπλα, έχοντας πάνω από 25.000 κομμάτια, χωρίς να συμπεριληφθούν τα έργα τέχνης και οι αντίκες, όπως το σκάκι του Ναπολέοντα.


πηγή: http://www.otherside.gr/2010/06/biggest-house-in-usa/#ixzz0raLgbX2V
Διαβάστε περισσότερα...

Το Ασφαλιστικό με αντιμετωπίζει ως.... άντρα!!!!

"Είμαι καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και δουλεύω από το 1982. Το 1982-83 ως ωρομίσθια με πλήρες ωράριο και από το 1983 ως μόνιμη. Είμαι μητέρα δυο παιδιών και όταν τα γέννησα πήρα μόνο τέσσερις μήνες άδεια, (2 πριν /2 μετά τη γέννα) όση προέβλεπε ο νόμος και δεν είχα καμιά διευκόλυνση στο πρόγραμμά μου (να σχολάω νωρίς ή να κάνω λιγότερο ωράριο). Τώρα ...


το νέο ασφαλιστικό με αντιμετωπίζει σαν άντρα και με συμπεριλαμβάνει στην κατηγορία που θα πρέπει να δουλεύω ως ! τα 65,έχοντας υπηρεσία 40 έτη και χωρίς να έχω ως τώρα από κανένα νόμο αντιμετωπισθεί ως εργαζόμενη μητέρα. Η κυβέρνηση έχει καταλάβει ότι αδικεί αυτή την κατηγορία γυναικών στην οποία περιλαμβάνομαι κι εγώ; "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

πηγή: http://www.roufianos.com/showthread.php/38110-%CE%A4%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%89%CF%82-%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1!
Διαβάστε περισσότερα...

Μια μεγάλη αλήθεια για τον καρκίνο της Μαλβίνας!!!!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης λέει μια "πικρή αλήθεια".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωταγωνιστές"....
Διαβάστε περισσότερα...

Μόδα στο Θωρηκτό Αβέρωφ!!!!!!!

Απο τότε τα ξέραμε...
Τώρα όμως αποφασίσαμε να το δούμε.!!!!

Α ρε Μαλβίνα... Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια σου....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

και όχι μόνο τα δικά σου... !!!
Δείτε λοιπόν τι φορέθηκε και θα ξαναφορεθεί .....
Ρε ΝΑΙ... θα ξαναφορεθεί!!!!
MALVINA LIVE- Τι θα φορεθεί φέτος στο Θωρηκτό Αβέρωφ!!!!(11/1996)

Διαβάστε περισσότερα...