ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Προς Έλληνες Βουλευτές...

Επιτέλους οι Έλληνες βουλευτές ξύπνησαν.
Απείλησαν τον Γιωργάκη ότι αν οι αλλαγές δεν έρθουν προς ψήφιση στην βουλή και γίνουν με προεδρικό διάταγμα, οι βουλευτές θα ρίξουν την κυβέρνηση.
Ελπίζω να είναι η αρχή του τέλους του αυταρχικού αρχηγικού πολιτικού συστήματος που επικράτησε στην Ελλάδα μετά από την μεταπολίτευση.
Είναι η πρώτη μεγάλη νίκη κατά του ολιγαρχικού αρχηγικού συστήματος εξουσίας που εκπορεύεται από ξένα κέντρα εξουσίας και όχι από ελληνικά.
Έλληνες βουλευτές δεν ξέρω τι θα ψηφίσετε για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό αλλά....

μην υποκύψετε σε εκβιασμούς του τύπου ότι αν δεν ψηφιστούν οι αλλαγές θα πάει ο Γιωργάκης σε εκλογές. Αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ ο Γιωργάκης γιατί δεν τον αφήνουν οι ξένοι τραπεζίτες πάτρωνές του, γιατί τον χρειάζονται σαν πρωθυπουργό για να τους παραδώσει την χώρα σε κατάσταση υποτέλειας. Αλλά και να γίνουν εκλογές ο ελληνικός λαός αυτήν την φορά θα ξέρει ποιούς βουλευτές από εσάς θα ξαναψηφίσει και ποιούς θα στείλει δια παντός στο σπίτι τους ή και στην φυλακή. Τώρα θα φανεί ποιοί βουλευτές πραγματικά σκέφτονται τον λαό και ποιοί είναι πιόνια των σιωνιστικών τραπεζών.
Έλληνες βουλευτές είδατε οτι το σύστημα εξουσίας των σιωνιστικών τραπεζών, των διαπλεκομένων ΜΜΕ, και των εισαγόμενων από τα ξένα πανεπιστήμια προδοτών ελλήνων υπουργών δεν είναι ανίκητο.
Επόμενο βήμα σας πρέπει να είναι να ζητήσετε μεγαλύτερη δημοκρατία μέσα στα ίδια τα κόμματά σας. Να πάψει να ισχύει η "κομματική πειθαρχία" που σας υποχρεώνει να ψηφίζετε σαν ένα κοπάδι πρόβατα. Επίσης τα ψηφοδέλτια των κομμάτων να καταρτίζονται από εσωκομματικές εκλογές και όχι από την κλίκα του αρχηγού του καθε κόμματος.
Έλληνες βουλευτές μην σας πάρουν με το καλό και σας ξεγελάσουν να ψηφίσετε. Αυτοί που θα προσπαθήσουν με το καλό να σας “πείσουν” να ψηφίσετε είναι όργανα των ξένων τραπεζών μην ενδώσετε. Αυτοί που θα σας μιλήσουν ωραία και θα σας υποσχεθούν διάφορα ανταλλάγματα για να ψηφίσετε είναι λύκοι δεν έχουν οίκτο θα σας χρησιμοποιήσουν και θα σας πετάξουν σαν στιμένες λεμονόκουπες.
Μην φοβηθείτε να ψηφίσετε όχι και ο ελληνικός λαός θα θυμάται και θα σας ξαναψηφίσει για να ξαναεκλεγείτε βουλευτές αλλοίμονο μόνο στους προδότες.
Η σωτηρία της χώρας που ευαγγελίζεται ο Γιωργάκης δεν περνάει αναγκαστικά από την παράδοση της χώρας στους νεοταξίτες κατακτητές υπάρχουν και άλλες λύσεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: