ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τι είπε η Μαριγώ Λαιμού!!! Θα μας τρελάνουν!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Τι είπε η Παπαρίζου για τα κιλά της.....

Αποκλειστικά στον ALPHA



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Να ζήσετε Λεο και Μαριέττα για τα 100 χρόνια του "Αβέρωφ"!!!!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Να και τα ονοματάκια σε βίντεο!!!

ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ "ΟΝΟΜΑΤΑ" ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!!!!!!




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Οι "Ρομπέν των S/M" εν δράσει...!!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Μοιράζει τάπες ο Πρετεντέρης;;; Τυχαίο;;; Δε νομίζω!!!!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ομιλία Γιώργου Παπανδρέου στην Τρίπολη

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!!!




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Είπε κι ένα καλό αυτός ο Πρετεντέρης!!!



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Η BP δεσμεύει 20 δις δολάρια για αποζημιώσεις!!!

Το χρηματικό ποσό-μαμούθ των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων αναμένεται να βάλει η βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία BP σε ειδικό τραπεζικό καταπίστευμα, για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για αποζημιώσεις προς τις ΗΠΑ, μετά από τη διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Αξιωματούχοι της BP φέρεται να επιμελούνται αυτήν τη στιγμή τις τελικές διαδικασίες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας στον Λευκό Οίκο μαζί με συνεργάτες του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το επόμενο πρωινό από το χθεσινοβραδινό τηλεοπτικό διάγγελμα του Ομπάμα σχετικά με την διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού.

πηγή: zougla.gr

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς τα ΜΜΕ!!!!!


Ο κόσμος άλλαξε, άλλαξαν οι καιροί και μαζί με αυτούς ο τρόπος δόμησης της πληροφορίας, της είδησης και εν τέλει της πραγματικότητας. Τα παλαιά ΜΜΕ που δραστηριοποιούντο στην «είδηση», δηλαδή στην μετατροπή ενός συμβάντος σε γεγονός της συγκυρίας, δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά να δομούν το μήνυμα μέσω ενός μηχανισμού νομιμοποίησης της εξουσίας.

Υπήρχαν και λειτουργούσαν, με άλλα λόγια, στο επίπεδο μετατροπής συγκεκριμένων εξουσιαστικών σχέσεων σε μήνυμα για την κοινωνία ή για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Ήταν οι αυθεντικοί διαχειριστές της φήμης και οι κυρίαρχοι παραγωγοί νοήματος στις κοινωνικές σχέσεις (εννοώ όλες τις σχέσεις και πολιτικές και οικονομικές). Δεν υπήρξαν ποτέ θεσμοθετημένη εξουσία, διότι ήταν κάτι σημαντικότερο: ο μηχανισμός αναπαραγωγής των θεσμοθετημένων εξουσιών. Άρα τα παλαιά ΜΜΕ δεν ήταν, ούτε θέλησαν ποτέ να γίνουν τέταρτη εξουσία, διότι ήταν αυτά που αποτελούσαν τον μηχανισμό σύστασης των τριών άλλων.

Τώρα όμως πια, το διαδίκτυο συστήνει με δι-υποκειμενικό τρόπο κόσμους και αλήθειες και η δήθεν αντικειμενικότητα των παραδοσιακών ΜΜΕ, φαντάζει απολύτως αναχρονιστική και ολοκληρωτική.

Στην πατρίδα μας μετά το 1990,όταν ξεκίνησε το γενικότερο κοινωνικό ξεχαρβάλωμα, υπήρξε μια τρομερή παρεξήγηση. Η εγκαθίδρυση της ηγεμονίας των νταβάδων έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι τα ΜΜΕ είναι όχι απλώς μηχανισμοί σύστασης της εξουσίας άλλα η μια και μοναδική εξουσία που μπορούσε να υπαγορεύει πολιτικές αποφάσεις, δικαστικές αποφάσεις και νομοθετήματα. Αλλά και να ρυθμίζει την στελέχωση και λειτουργία όλων των οργάνων του κράτους και των θεσμών της οικονομίας. Με άλλα λόγια πέντε οικογένειες, ή ακριβέστερα τρείς ανέλαβαν την τύχη της Ελλάδας στα χέρια τους, διαμορφώνοντας πολιτισμό και πρακτικές που όριζαν κοινωνικά και οικονομικά το inclusion και το exclusion, δηλαδή τους όρους και το αποτέλεσμα του «πολιτικού» στη χώρα.

Έτσι προέκυψαν τα τηλεοπτικά και όχι μόνον εκτρώματα που όλοι γνωρίζετε. Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί ότι το παιχνίδι αυτό τελειώνει κάπου εδώ με την κατάρρευση του καθεστώτος στο σύνολό του, εξαιτίας της αδυναμίας του να ανατροφοδοτεί το μήνυμα της συγκεκριμένης διάρθρωσης των κοινωνικών σχέσεων. Και τούτο καθώς η φούσκα της ισχυρής Ελλάδας έσκασε, άρα και η φούσκα των κοινωνικών και πολιτικών αναπαραστάσεων που δομούσαν τα ΜΜΕ επίσης.

Τώρα τα ελληνικά ΜΜΕ βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα, δίχως από τη μια μεριά να διαθέτουν μηχανισμούς αναδιάρθρωσης, ενώ από την άλλη εμφανίζονται να μην διαθέτουν γνώση, κουλτούρα και εμπειρία για να ξεπεράσουν τη δική τους κρίση που είναι απόλυτα συνυφασμένη με την κρίση του συνολικού συστήματος ηγεμονίας στη χώρα. Σήμερα η κρίση στα ΜΜΕ επιβαρύνει την κρίση του καθεστώτος και δεν την αντανακλά απλώς.

Μέσα σε αυτή την αδιέξοδη κατάσταση οι λειτουργοί των ΜΜΕ εμφανίζονται σαν υπνοβάτες που προχωρούν δίχως να συνειδητοποιούν που τους οδηγούν τα βήματά τους. Φοβισμένοι, άβουλοι και κακομαθημένοι από τα πολλά χρόνια πατρωνίας περιμένουν την σωτηρία από κάποιον «από μηχανής θεό», ο οποίος όμως δεν υπάρχει πλέον, καθώς …χάλασε η μηχανή: δηλαδή, η παραγωγή αυθεντικού νοήματος.

Αυτό προκαλεί πανικό και οδηγεί διάφορες γραφίδες του καθεστώτος να δαιμονολογούν εναντίον του διαδικτύου, των φημών και άλλων «εχθρών» της πατρίδος. Σήκω συχωρεμένε Μαρούδα, να δεις τα τέκνα σου!

Μέσα σε όλον αυτό τον εσμό των υπνοβατών, παρατηρώ μόνον όσους διακρίνονται από ιδιαίτερη ευφυΐα ή πονηριά να διαφοροποιούνται σιγά-σιγά. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Ν. Χατζηνικολάου, ενώ στη δεύτερη η αλεπού Γ. Τράγκας – η άλλη αλεπού πέθανε και τώρα έχουμε μόνον μια. Είναι πλέον διατηρητέο είδος!

Μόνον που η ευφυΐα και η πονηριά δεν αρκούν για να σώσουν το πλέον προβληματικό σήμερα στοιχείο του καθεστώτος, τα ΜΜΕ. Ίσως το μόνο που θα μπορούσαν να σώσουν είναι αποκλειστικά τον φορέα τους. Τα ελληνικά ΜΜΕ χάνουν πλέον το παιχνίδι, καθώς αμφισβητείται η αναφερόμενη ταυτότητά τους.

Τώρα πια θα βιώσουν το δράμα της κατάρρευσης, ως μηχανισμοί κατασκευής της πραγματικότητας και ίσως οι ιδιοκτήτες τους περιοριστούν σε άλλες… κατασκευές στις οποίες είναι μάλλον πιο εξειδικευμένοι.

Από την τέφρα της κατάρρευσης των παλαιών ΜΜΕ στην Ελλάδα θα γεννηθούν, νέες δημοκρατικότερες μορφές πληροφόρησης και αλληλοδραστικής ενημέρωσης.

Σημειώστε το και ενημερώστε τον φίλο Γιώργο Παπανδρέου, ότι ούτε αυτό είναι «αστεία φημολογία». Άρα μπορεί να το διαψεύσει …άνετα!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Πηγή: activistis.gr

το βρήκαμε στο: tempo.gr
Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Το "κοινωνικό κράτος" του Παπανδρέου!!!!!

Το αστείο ελληνικής παρουσίας στη Σύνοδο Κορυφής είναι ότι ο πρωθυπουργός μιλά για στήριξη του κοινωνικού κράτους, όταν ο ίδιος το έχει καταλύσει στη χώρα του.

«Σε κάθε περίπτωση, η λύση δεν είναι η φθηνή εργασία και η υποβάθμιση ή και εξαφάνιση των κοινωνικών κεκτημένων». «Η δική μας θέση» είπε ο Γ. Παπανδρέου «είναι ότι η κοινωνική προστασία, ένα κράτος πρόνοιας, είναι και μέρος των σύγχρονων κοινωνιών και οικονομιών και αυτό αποδεικνύουν χώρες όπως αυτές του Βορρά που έχουν συνδυάσει και τα δύο».

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιους κοροϊδεύουν…

Πηγή: antinews.gr

Tο βρήκαμε στο: tempo.gr

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Μετ ' επεισοδίων ο Παπανδρέου στην Τρίπολη!!!

Από ένταση και επεισόδια, σημαδεύτηκε η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας την Πέμπτη 10/6/2010.
Διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα πακέτα των σκληρών μέτρων που ανακοινώθηκαν, το νέο ασφαλιστικό και τις αλλαγές που έρχονται στα εργασιακά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν την αστυνομία για προπηλακισμούς.

Φυσικά, όπως έγινε και μετά τις αποδοκιμασίες στο Ηρώδειο εναντίον του Πρωθυπουργού, έτσι και τώρα τα περισσότερα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου των πόρταλς μεγαλοδημοσιογράφων) δεν έκαναν ούτε την παραμικρή αναφορά στα γεγονότα. Απλά, αναλώθηκαν και πάλι στα περί του σκανδάλου της Siemens και στη γνωστή επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου, όπως έχουν πάρει εντολή να κάνουν.

Στο Mega, πάντως, μπορεί να μην αναφέρθηκαν στα επεισόδια, αλλά το έκαναν το καθήκον τους. Εξαπέλυσαν για χιλιοστή φορά τη γνωστή μαύρη προπαγάνδα εναντίον των ναυτεργατών που έκαναν κατάληψη για να διεκδικήσουν δικαίωμα στην εργασία, με τη συνήθη δικαιολογία ότι... κάνουν κακό στον τουρισμό! Το λαμπρότερο παράδειγμα δημοσιογραφίας τέταρτης διαλογής, κάθε βράδυ στους δέκτες μας...

Διαβάστε περισσότερα...

Drive Thru Souvlaki στη Μελβούρνη!!!

To πρώτο Drive Thru σουβλάκι άνοιξε στη Μελβούρνη από τη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων του Γιάννη και Βασίλη Φωτιάδη «Souvlakihut».

Βρίσκεται στην επαρχιακή πόλη Lynbrook, (στο Lynbrook Village Shopping Centre, που αποτελεί πέρασμα για όσους ταξιδεύουν στην περιοχή του Gippsland) και εξοπλίζεται με εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης πελατών στο αυτοκίνητό τους, το γνωστό Drive Thru σερβίρισμα.

Σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Φωτιάδη, το Souvlakihut έχει θέσει ως στόχο του την εξάπλωση των εγκαταστάσεων Drive Thru και σε άλλα εστιατόρια προκειμένου να ενδυναμωθούν οι πωλήσεις της ομογενειακής αλυσίδας εστιατορίων.

πηγή: http://au.greekreporter.gr/?p=1590

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Δίδυμα με... τέσσερα χρόνια διαφορά!!!

Είναι δίδυμες αλλά δεν έχουν την ίδια ηλικία.

Η Bailey και η Μegan από τη Μεγάλη Βρετανία, έσπασαν κάθε ρεκόρ και αν και δίδυμες έχουν γεννηθεί με διαφορά 4 χρόνων.

Η τελευταία ποσότητα ωαρίων της βιολογικής τους μητέρας, Jein, που έχει κάνει υστερεκτομή, γονιμοποιήθηκε και τα έμβρυα καταψύχθηκαν. Παρένθετη μητέρα έφερε στον κόσμο πριν από τέσσερα χρόνια, την Bailey και απέμειναν άλλα τρία έμβρυα που σύμφωνα με τον νόμο, μπορούν να κρατηθούν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η ίδια παρένθετη μητέρα, έφερε τον Μάιο στον κόσμο τη δίδυμη αδελφή της τετράχρονης Bailey, τη Μegan.

Όπως δήλωσαν οι γονείς τους και στις 2 γεννήσεις, δεν κατάφεραν να παραστούν καθώς τα κορίτσια τους γεννήθηκαν χωρίς να δυσκολέψουν την παρένθετη μητέρα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ώρα που πήγε στο νοσοκομείο. Ετσι και στις δύο κόρες έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς, στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Η μόνη εξωτερική διαφορά μεταξύ των χαριτωμένων κοριτσιών, είναι ότι το χρώμα των μαλλιών τους, με την Μegan είναι πιο ανοιχτόχρωμη και απλώς... τέσσερα χρόνια μικρότερη από την αδελφή της.

«Αν δείτε τις φωτογραφίες στην ίδια ηλικία μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό» λένε οι βιολογικοί γονείς τους, που καμαρώνουν και ευγνωμονούν την επιστήμη που έκανε το θαύμα της, αλλά και την παρένθετη μητέρα που τώρα, όπως λένε, είναι η καλύτερη τους φίλη.



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Η πρώτη λίστα με τα δωράκια...

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ...

ΤΥΧΑΙΕΣ;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ......!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...





Ποια είναι τα άλλα ονόματα...;;;
H πρώτη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα με τα ονόματα των πολιτικών, δημοσιογράφων επιχειρηματιών περιλαμβάνει από τους δημοσιογράφους τον Παύλο Τσίμα και τους εξής πολιτικούς και επιχειρηματίες:...


Κώστα Καραμανλή

Κώστα Σημίτη
Κώστα Μητσοτάκη
Κώστα Σκανδαλίδη
Κώστα Γείτονα
Γιώργο Παπανδρέου
Γιώργο Βουλγαράκη
Γιώργο Αλογοσκούφη
Πέτρο Δούκα
Άκη Τσοχατζόπουλο
Γιώργο Μπόμπολα
Πέτρο Κόκκαλη
Γιώργο Κορωνιά
Γιώργο Λούβαρη
Γιώργο Φλέσσα
Κώστα Μίχαλο

Βεβαίως, ήταν δωράκια στη γιορτή τους. Αλλά, δωράκια...
Μην πηγαίνει το μυαλό σας στο πονηρό!!!!

πηγή: http://nonews-news.blogspot.com/2010/06/blog-post_4969.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Μην ξεχνιόμαστε... Τι έγινε το Φλεβάρη!!!!

Φοβερή αποκάλυψη του ακατάβλητου Σπύρου Χατζάρα το βράδυ της Παρασκευής 12 Φλεβάρη στο Blue Sky:
Οι Αμερικανοί απαιτούν από τον Τζέφρυ να διώξει τον υπουργό Προ-Πό Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη - Κοεμτζόγλου για την γκάφα που έκανε την περασμένη Δευτέρα 8 Φλεβάρη 2010 στην Βουλή, όταν μάς βεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος...

Προσέξτε επίσης τί λέει ο φοβερός Χατζάρας (2:17 του βίντεο) για τα βαφτίσια του Τζέφρυ - Γιώργου Παπανδρέου: Ουδέποτε έγιναν!!..

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι αβάπτιστος και θα έπρεπε ο Πασόκος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης να βγεί και να το καταγγείλει, για να το πληροφορηθεί όλος ο θεοσεβούμενος (τον Γιαχβέ, εννοείται) Ελληνικός Λαός...



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Δώσε ... άδειο φακελάκι!!!!!

Η ιστορία με την διαφθορά των γιατρών στην Ελλάδα έχει κτυπήσει ταβάνι...Περιμέναμε την κρίση για να βάλουμε φίμωτρο στο στόμα του τέρατος που τρώει από τις σάρκες μας. Όμως όσο και άν είναι δύσκολο να αντισταθείς σε τέτοιες πρακτικές όταν κινδυνεύει η προσωπική σου υγεία ή κάποιου κοντινού σου ανθρώπου, νομίζω ότι από μας μόνο εξαρτάται για να κλείσει αυτή η γάγγραινα.

Είχα ακούσει παλιά, από έναν φίλο που ασχολούνταν με τα οικονομικά της υγείας ότι στην Αγγλία ένας γιατρός ούτε το διανοείται να προτείνει σε ασθενή του κάτι τέτοιο, αφού είναι δεδομένο ότι μια κίνηση σαν αυτή θα τον οδηγήσει αυτοστιγμεί εκτός Ιατρικού επαγγέλματος.
Αφού λοιπόν το φακελλάκι θέλει 2 χέρια ...ας κάνουμε εμείς την κίνηση κόβοντας τον ομφάλιο λώρο του κακού.

πηγή: http://sarotiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_2589.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Τζίμης Πανούσης για τη βράβευση του "Άντρας της Χρονιάς"



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν φτάνει που ακρίβυνε η βενζίνη... κλέβουν κιόλας!!!!

ΈΚΛΕΒΕ ΒΕΝΖΊΝΗ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑVIN ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 105 ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Καθεστώς τείνουν να γίνου οι παράνομοι μηχανισμοί αλλοίωσης των ενδείξεων αντλιών υγρών καυσίμων για την εξαπάτηση καταναλωτών. Οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εντόπισαν, ακόμη ένα πρατήριο με τέτοιο μηχανισμό και...




...επέβαλαν υψηλά πρόστιμα.

Το υπουργείο μελετά, με την βοήθεια του Πολυτεχνείου Πάτρας, τον τρόπο λειτουργίας τέτοιων μηχανισμών για τον ευκολότερο εντοπισμό τους.

Στη διάρκεια ελέγχου πρατηρίου υγρών καυσίμων εντοπίστηκε σύνθετος ηλεκτρονικός μηχανισμός παρεμβολής στις ενδείξεις οκτώ αντλιών καυσίμων στο πρατήριο επί της οδού Πέτρου Ράλλη 105, στον Ρέντη, το οποίο έφερε σήματα της εταιρείας AVIN.

Σφραγίσθηκαν οι οκτώ από τις δέκα αντλίες του πρατηρίου που είχαν παράνομο μηχανισμό και θα επαναλειτουργήσουν μόνο μετά την αφαίρεση τους, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα 2.000 ευρώ για καθεμιά από τις οκτώ αντλίες.

Ο φάκελος διαβιβάσθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα σύμφωνα με το νόμο να επιβάλλουν πρόσθετα πρόστιμα, τα οποία μπορεί να ανέλθουν μέχρι και σε ποσοστό 2% του ετήσιου τζίρου του πρατηρίου για κάθε αντλία.

πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5062.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Δήλωση Χριστόδουλου για τον Μίκη Θεοδωράκη....

Το παρακάτω είναι επιστολή- απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη.


Μακαριότατε, σφάλατε...

Πιστεύω ότι σήμερα ο μεγαλύτερος και πλέον επικίνδυνος εχθρός για τον λαό και την χώρα μας είναι η προσπάθεια αφελληνισμού μας με τα ύπουλα χτυπήματα κατά του πολιτισμού, του ήθους και της ιστορίας μας.
Σ' αυτή τη συγκυρία ο ρόλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι θετικός και γι' αυτό άλλωστε παρατηρούμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται για την δαιμονοποίηση του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, τόσο λόγω της στάσης του απέναντι στην επιθετική πολιτική των Αμερικανών και την αντίθεσή του στην παγκοσμιοποίηση, όσο και για να χτυπηθεί ένας από τους διαχρονικούς πυλώνες της Ελληνικότητας, η Ελληνική Ορθοδοξία, αφού ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος θεωρείται ως ένα σύμβολό της.

Επειδή τελευταία η πολεμική αυτή εναντίον του πήρε διαστάσεις ανεπίτρεπτες, τουλάχιστον για τα δικά μας ήθη, φτάνοντας σε αχαρακτήριστα επίπεδα χυδαιότητας, αναγκάστηκα να υπερασπίσω δημόσια τον Αρχιεπίσκοπο ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Εκκλησίας.

Αν κρίνω από τα βέλη που δέχθηκα για την τοποθέτησή μου εκείνη, ο στόχος μου υπήρξε ορθός, δεδομένου ότι οι επιθέσεις προήλθαν από φερέφωνα των εχθρικών δυνάμεων που προανέφερα.

Σήμερα είμαι υποχρεωμένος να στραφώ προς τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και να του ζητήσω, τον σεβασμό που ευθαρσώς εκδηλώσαμε εμείς προς το πρόσωπό του, να επιδείξει και εκείνος προς την πρόσφατη ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Ο στρατηγός Γρίβας, τον οποίο αποφάσισε να τιμήσει στην Κύπρο, πρώτον υπήρξε συνεργάτης των Γερμανών μαζί με την οργάνωσή του, την Χ, η οποία χτυπούσε τους αντιστασιακούς μαζί με την Βέρμαχτ και την Γκεστάπο και δεύτερον ο ρόλος του στην Κύπρο μετά την ίδρυση της ΕΟΚΑ Β΄ υπήρξε προδοτικός. Και είναι τα μέλη αυτής της οργάνωσης, που σε συνεργασία με την Χούντα του Ιωαννίδη, αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Μακάριο, προκαλώντας την επέμβαση του τουρκικού στρατού και βυθίζοντας έτσι την Κύπρο και ολόκληρο τον Ελληνισμό στην μεγαλύτερη εθνική τραγωδία μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.

Μακαριότατε, λυπάμαι ειλικρινά που αυτές οι αστόχαστες ενέργειες αμαυρώνουν τον εθνικό σας ρόλο, που εγώ ο ίδιος αποκάλεσα θεσμικό (και το πιστεύω). Πολύ περισσότερο γιατί οι ενέργειες αυτές γίνονται σε μια τόσο δύσκολη για την πατρίδα μας στιγμή, κατά την οποία ο λαός μας έχει ανάγκη να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση, στην αμερικανοποίηση και στον αφελληνισμό του λαού μας. Ανάμεσα στις δυνάμεις αυτές εξακολουθώ να συγκαταλέγω και εσάς προσωπικά. Αυτό όμως θα πρέπει να επιβεβαιώνεται συνεχώς από την στάση σας.

ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Κωδικός άρθρου: 710683
ΠΟΛΙΤΗΣ - 05/05/2007, Σελίδα: 13






Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Χούντα και Εκκλησία

Αν κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν την προδοτική στάση της εκκλησίας την περίοδο της χούντας, μια χούφτα έλληνες θα είναι πάντα απέναντί τους να τους θυμίζουν τα εγκλήματα και την αδιαφορία τους. Όπως και τότε έτσι και σήμερα μια μικρή χούφτα ήθελε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Καλύτερα νεκρός παρά μαζί με τους προδότες.. (Αποσπάσματα της εκπομπής Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα με αφιέρωμα στην ιστορία του Πολυτεχνείου..)




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ιερώνυμος: Η Ιστορία θα κρίνει τον ρατσιστή Αμβρόσιο!

Το βιντεάκι αυτό είναι από το (Κυριακή 7 Φλεβάρη 2010) Δελτίο Ειδήσεων του «Alter».
Οι δημοσιογράφοι του καναλιού στήθηκαν έξω από τον Άγιο Σπυρίδωνα Παγκρατίου, όπου συλλειτούργησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης με τον Πατριάρχη Ιστανμπούλ Βαρθολομαίο Αρχοντώνη.
Μόλις βγήκε από την Χριστιανική Συναγωγή ο Ιερώνυμος, τον ρώτησαν τί έχει να πεί για τίς ρατσιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου Λενή περί των λαθρομεταναστών που μολύνουν το Ελληνικό Αίμα.
Κι ο Αρβανίτης Αρχιεπίσκοπος απαντάει ότι θα τον κρίνει η Ιστορία και πως η Εκκλησία είναι υποχρεωμένη να εκτελεί τις εντολές του (Εβραίου Ραββίνου) Ιησού και να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, όσοι κι αν μπουκάρουν μέσα στην Πατρίδα!..




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...