ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Θα συνεχίσει το παρεάκι...!! Σας αφιερώνω ένα τραγουδάκι!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Κι άλλη καταγγελία συμπληρωματική στο: "Μαύρος- Μπαγιάτικος" ... καφές στο Μιλλένιουμ!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ (ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΕ);;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ - ΚΑΙ ΚΑΛΑ - ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ;;;
ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;



Είμαι κάτοικος Ζωγράφου και θέλω να πω ότι η συγκεκριμένη καταγγελία που αναρτήσατε είνια πέρα για πέρα αληθινή, αλλά με κάποιες μικρές ανακρίβειες.. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μερικές επισημάνσεις...



Ο κύριος που αναφέρεται στο κείμενο ως ιδιοκτήτης του καφέ Μιλλένιουμ στου Ζωγράφου , δεν είνια πλέον επίσημα στα χαρτιά, αλλά έχει βάλει κάποιον άλλον συγγενή του. Όπως και το μαγαζί στο Γκάζι δεν είναι στο όνομά του αλλά πάλι σε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. Καλά και γω διερωτώμαι ... Πόσο μεγάλο και εξυπερητικό σόι έχει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας????????
Ο κόσμος το έχει τουμπανο και αυτος κρυφό καμάρι! Πως ειναι δυνατόν να κάνεις μηδενική φορολογική δήλωση και να έχεις στην κατοχή σου 4 υπερπολυτελή αυτοκίνητα και μάλιστα με γερμανικές πινακίδες?????
Γιατί δεν τον έχει ελέγξει κανείς????Γιατί ελέγχουν μόνο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους???Μιλάμε ότι ο τύπος ξεπλένει σχεδόν καθημερινά χιλιάδες ευρώ και η ΥΠΕΕ από την άλλη αγρόν ηγόραζε!!!! Θα τον ελέγξει επιτέλους κανείς ? Η για μια ακόμη φορά θα περάσει στα ψιλά??

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή την απάντηση την περιμένατε;;;

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ "ΚΥΡΙΕ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....;;;;

ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΑΠΟΡΟΥΝ!!!!


Διαβάστε περισσότερα...

Ντροπή στην εταιρεία της ΑΓΝΟ και τους υπαλλήλους της!!


"Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για ένα οδηγό και έναν συνοδηγό φορτηγού ψυγείου της εταιρίας Αγνό στις 13.00 στην παραλιακή ύψος Γλυφάδας. Λοιπόν περνώντας από την Γλυφάδα βλέπω στην εξώπορτα ενός σπιτιού ένα μαύρο τσαντάκι και σταμάτησα να το πάρω για να το παραδώσω τρέχοντας ερχόταν ένα παιδι που ήταν ο συνοδηγός από ένα ψυγείο της εταιρίας αγνό ...
παγωτά και μου είπε ότι είναι δικό του και ότι του έπεσε πριν λίγο του το παράδωσα και έφυγε τρέχοντας και μπήκε μέσα στο φορτηγό και έφυγε και μετά από λίγο το εξής τραγελαφικό συνέβη έβαζα βενζίνη 5 μετρά πιο κάτω και βγήκε μια κυρία με ένα κύριο από το σπίτι που βρήκα το τσαντάκι και έψαχνε την πλησίασα και της είπα το περιστατικό που συνέβη πριν λίγο και με διαβεβαίωσε ότι το τσαντάκι είναι του κύριου που ήταν μαζί της. Ντροπή στον οδηγό και στον συνοδηγό της εταιρίας Αγνό που είπαν ψέματα και άρπαξαν το τσαντάκι"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

πηγή: troktiko.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...

Μια φορά κι ένα καιρό... ήταν η Γαϊδουροοικογένεια!!!!!!



"Μια φορά και έναν καιρό, στην Οδό Ρόδων στην Εκάλη ζούσε μία ΓαϊδουροOικογένεια.

Η ΓαϊδουροΜάνα άφηνε όλη μέρα την μαύρη πολυτελέστατη άμαξα της (Range Rover) πάνω στον ποδηλατόδρομο...
Το μικρό ΓαϊδουροΠαίδι άφηνε και αυτό όλη μέρα την μικρή μαύρη άμαξα του (Smart) πάνω στον ποδηλατόδρομο.

Το απόγευμα που γύριζε από την εργασία ο ΓαϊδουροΠατέρας άφηνε την μαύρη sport άμαξα του (ή Maserati ή Aston Martin) πάνω στον ποδηλατόδρομο.

Αργά το βράδυ που γύριζε το άλλο ΓαϊδουροΠαίδι από την διασκέδαση δεν υπήρχε πλεον θέση για την off road άμαξα του (Wrangler) πάνω στον ποδηλατόδρομο....και έτσι αναγκαζότανε να την αφήσει καβάλα στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Και ζούσαν αυτοί Γαϊδουροκαλά και εμείς χειρότερα!!"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Διαβάστε περισσότερα...

Μέρκελ: "Να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση".

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ Ή ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;;;

ΤΥΧΑΙΟ;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.!!!!!!


Υπέρ της επιβολής φόρου στις τράπεζες και τις χρηματοοικονομικές αγορές τάχθηκε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ από τις Βρυξέλλες, όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε...



Όπως ανέφερε η κ. Μέρκελ, «θα προετοιμαστούμε για τις συνόδους του G20 και του G8 ώστε να μπορέσουμε να πάμε με μια όσο τον δυνατόν πιο ενιαία ευρωπαϊκή θέση που καλύπτει επίσης τον φόρο στις τράπεζες και τη φορολόγηση των χρηματοοικονομικών αγορών».

«Η Γερμανία και η Γαλλία, για παράδειγμα, τίθενται υπέρ του να ζητηθεί από αυτούς που προκάλεσαν την κρίση να πληρώσουν», τόνισε.

πηγή: troktiko.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...

Παντόφλα σε σχήμα .... ψωμιού!!!!

Πόσο να κοστίζουν άραγε;;;

...... ψίχουλα;;;;

πηγή: unafatsa.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...

Μαστροκώστα - Δέλλας στη Μύκονο??? χε----αμε!!!!


Στη Μύκονο Μαστροκώστα - Τραϊανός

Στο «Νησί των ανέμων» βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους, μετά τις διακοπές τους στη Ρόδο.

Οι ευτυχισμένοι γονείς απολαμβάνουν τις παραλίες του νησιού και χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα.
Δεν λείπουν, βέβαια, από το πρόγραμμα του ζευγαριού και οι βόλτες στα Ματογιάννια.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, Γωγώ Μαστροκώστα, Τραϊανός Δέλλας και Μάκης Τσέλιος, απόλαυσαν το ποτό τους σε γνωστό στέκι επωνύμων στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

Επιπλέον πληροφορίες:
Στο Μύκονο, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εθεάθη και η Ολυμπία Χοψωνίδου με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, και το παιδί τους.

πηγή: zougla.gr Διαβάστε περισσότερα...

Μετά από τόσο χτύπημα στο κεφάλι, σκέφτεται;;;

Μέσα σε 30" κάνει 102 πους απς!!!

Μιλάμε όμως για πολύ κεφαλο-χτύπημα!!!

:)))

Διαβάστε περισσότερα...

Εσείς κάνετε 1500 πους απς σε 40 λεπτά;;;;;

Ο μικρός από την Ινδία ετοιμάζεται για παγκόσμιο ρεκόρ!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελία για το εστιατόριο στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο!!!


"Χθες πήγα με την γυναίκα μου στο Σούνιο και αποφασίσαμε να φάμε στο εστιατόριο που βρίσκετε στον αρχαιολογικό χώρο. Αν και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες δεν μας πείραξε γιατί και το μαγαζί και η θέα  είναι  μαγευτικά. Παραγγείλαμε  λοιπόν 1 χωριάτικη 1 τζατζίκι 1μελιτζανοσαλατα και 2 κυρίως πιάτα. Όταν ήρθαν η σαλάτα και τα μεζεδάκια πάθαμε ένα σοκ. Οι μερίδες ήταν για μυρμήγκια η χωριάτικη ούτε μισό πιάτο με 2 μόνο  ελιές και το τζατζίκι  είχαν  παραλείψει τον πάτο του πιάτου ίσα ίσα να φαίνεται ότι κάτι έχει μέσα το πιάτο.Όταν φώναξα τον σερβιτόρο να διαμαρτυρηθώ μου είπε πως οι μερίδες αυτές είναι εντολή του ιδιοκτήτη και μου είπε να μην πάω να ζητήσω εξηγήσεις γιατί δεν θα βγάλω άκρη.Φυσικά αυτό με εξόργισε και πήγα μέσα να βρω τον ιδιοκτήτη και τότε κατάλαβα τι εννοούσε ο σερβιτόρος. ο ιδιοκτήτης ήταν ένας υπερήλικας 80 ετών. Μόλις τον είδα σεβόμενος τα χρόνια του δεν του είπα τίποτα και έφυγα. Είναι όμως ντροπή να κοροϊδεύουν έτσι τον κόσμο και να χρεώνουν 1 κουταλιά τζατζίκι ( γιατί τόσο ήταν ) 4,80 ευρώ. Είναι γυφτιά και αισχροκέρδεια και φυσικά δείχνει πολύ κακό πρόσωπο στους τουρίστες που επισκέπτονται κάθε μέρα το Σούνιο. Ας εξηγήσει κάποιος στον αιωνόβιο ιδιοκτήτη ότι οι εποχές είναι δύσκολες και δεν μπορεί να αισχροκερδεί  έτσι ασύστολα. Εκ τος αν έχει μείνει το μυαλό του 50 χρόνια πριν, οπότε ας πάει σπίτι του και ας αφήσει κάποιον  νεότερο να κουμαντάρει το μαγαζί γιατί μόνο κακό κάνει."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Διαβάστε περισσότερα...

Ισλανδία = Δημοσιογραφικός Παράδεισος!!!

Αλλαγή της νομοθεσίας που καθιστά την Ισλανδία το κράτος με ίσως την ισχυρότερη προστασία του δημοσιογραφικού επαγγέλματος και γενικότερα όσων αποκαλύπτουν δημόσια στοιχεία για τις πρακτικές κρατών και εταιρειών υπερψήφισαν ομόφωνα οι...

βουλευτές της χώρας. Συγκεκριμένα, το Κοινοβούλιο υιοθέτησε μεταρρυθμίσεις στο υπάρχον νομικό πλαίσιο λειτουργίας των μέσων ενημέρωσης που δίνουν αυξημένη προστασία στις ανώνυμες πηγές και γενικότερα κάνει πιο δύσκολη τη λογοκρισία ειδήσεων πριν δημοσιευτούν. Επιπλέον σταματά η εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων από τρίτες χώρες που παραβαίνουν το ισλανδικό δίκαιο.

Ο νέος νόμος συντάχτηκε με τη συνεργασία των υπευθύνων του Wikileaks της ιστοσελίδας των αποκαλύψεων, οι συνεργάτες της οποίας έχουν σχεδόν πλήρη προστασία από την δημοσιοποίηση της ταυτότητάς τους. Ο ιδρυτής του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνγκε, με αφορμή το σχεδιαζόμενο ακόμη ισλανδικό νόμο δήλωνε το Φεβρουάριο ότι «η Ισλανδία μπορεί να γίνει ένας δημοσιογραφικός παράδεισος». Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί δε φίλησε η Τατιάνα την star Ελλάς;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ...

Διαβάστε περισσότερα...

Η επιστολή εξήγησης του Λεό Πατίτσα!!!

ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΣΟΥ, ΚΡΥΨΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ- call girls,
ΚΡΥΨΕ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ...
ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ,
ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΕ,
ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΛΠ...
ΑΛΛΑ ....

ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΛΕΟ;;;

ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ!!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Φρίκηηη!!!! Έκαναν ντουζιέρα πάνω από το πτώμα!!

Σοκ στο Διακοφτό Αχαΐας! Το πτώμα έμεινε θαμμένο μέσα στο σπίτι για τουλάχιστον ένα χρόνο!

Η φρικιαστική αλήθεια ήρθε στο φως ενώ οι Αρχές ερευνούσαν την υπόθεση ενός 43χρονου αγνοούμενου από την Αθήνα... Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, έψαξαν το συγκεκριμένο σπίτι στο Διακοφτό γιατί εκεί κοντά είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του αγνοούμενο, ενώ ένας γείτονας είχε ενημερώσει ότι στο σπίτι είχαν γίνει πρόσφατα οικοδομικές εργασίες.

Όταν οι αστυνομικοί κατέβηκαν στο υπόγειο, ανακάλυψαν τη σοκαριστική αλήθεια!

Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι, είχαν θάψει εκεί το πτώμα ενός άνδρα και από πάνω είχαν βάλει τσιμέντο. Για να μην φαίνεται ωστόσο, ότι το σημείο είναι... φρεσκοχτισμένο και κινήσουν υποψίες, έβαλαν και πλακάκια και... έχτισαν εκεί μια ντουζιέρα! Ακριβώς πάνω απ' το πτώμα!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πατρών που το εξέτασε, βρίσκεται εκεί θαμμένο για περίπου ένα χρόνο!
Τότε, έμενε στο σπίτι μια αλλοδαπή από την Αλβανία, η οποία μόλις ολοκληρώθηκαν οι... "εργασίες" στο υπόγειο, εγκατέλειψε το σπίτι και... εξαφανίστηκε!

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: Μετά από την αλλοδαπή, το σπίτι νοίκασε ένα ζευγάρι, το οποίο έμενε τους τελευταίους μήνες εκεί μαζί με ένα... πτώμα, χωρίς να το γνωρίζει! Οι ένοικοι έκαναν το μπάνιο τους, χωρίς να ξέρουν ότι κάτω απ΄ το ντουζ ήταν θαμμένος ένας άνθρωπος!

Αυτό που μένει είναι να εξακριβωθεί από το DNA του θύματος, αν όντως πρόκειται για τον 43χρονο που αγνοείται...
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν ένα ένα τα στοιχεία, για να οδηγηθούν στους δράστες του φρικτού εγκλήματος!

πηγή: http://www.pamepreveza.gr/News/Greecetoday/tabid/73/articleType/ArticleView/articleId/9064/------.aspx

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Τι αισχρά γίνονται για να φτιαχτεί το "φουά - γκρά"!!!!



Φουά γκρά σημαίνει "λιπαρό συκώτι".

Είναι ένα πολυτελές menu που κατάγεται από την Γαλλία αλλά παράγεται ΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ χήνες ώστε να αναπτύψουν την ασθένεια του ΛΙΠΑΡΟΥ ΣΥΚΩΤΙΟΥ.

Ας δούμε την πηγή αυτού του "υπέροχου" πιάτου....

Οι χήνες εξαναγκάζονται να φάνε ακόμη κι αν δεν το θέλουν....

Ένας μεταλλικός σωλήνας περνά διαμέσου του λαιμού ως το στομάχι - ακόμα και αν δεν θέλουν να φάνε τίποτε - ώστε να κάνουν το συκώτι τους όλο και μεγαλύτερο, όλο και πιο λιπαρό...

Τα κλουβιά είναι πολύ μικρά και οι χήνες αναγκάζονται να μένουν σε μια θέση για να μην καταναλώνουν ενέργεια κι έτσι να μετατρέπουν όλη την τροφή σε λίπος....

Τα πόδια τους πρήζονται από την καθημερινή ορθοστασία. Δεν μπορούν να κοιμηθούν γιατί ταΐζονται σε πολύ τακτά διαστήματα...

Αν και προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους είναι ανώφελο....

Πόσο λυπηρή είναι αυτή η ζωή.....

Εξαναγκάζονται να τρώνε μέχρι να πεθάνουν ή μέχρι τα σώματά τους να μην αντέχουν άλλο...

Η αριστερή (στην φωτογραφία) που επέζησε έχει αποκτήσει ερεθισμένα οπίσθια ... μαζί με τα απόβλητα της εξέρχεται και αίμα....

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ 'Η ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...

Και όλα αυτά για να πάρουμε αυτό το "όμορφο" και ασυνήθιστα μεγάλο λευκό συκώτι !!!!

Ας σταματήσουμε να είμαστε εγωιστές. Κάθε ζωντανό πλάσμα έχει το δικό του μυαλό, ένστικτο και αξία.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΖΩΑ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΑΤΟ Ή ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

πηγή: http://www.pamepreveza.gr/Blogs/tabid/218/articleType/ArticleView/articleId/9082/---FOIE-GRAS-.aspx

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:





Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος είναι ο "μαύρος" και κατά πόσο ήταν μόνο ένα γαμήλιο- πάρτι;;;;


Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη,αν και διασταυρώσαμε τις πηγές που μας έδωσε ο αναγνώστης και τα πράγματα φαίνονται έτσι όπως τα καταγγέλει:
"Δεν πρόκειται μόνο για ένα απλό γαμήλιο γλέντι, όπως θέλουν να νομίζετε.

2 σημαντικές πληροφορίες από έναν καλό φίλο....


1.)Η σύναξη αυτή είχε ως σκοπό τη διεκπεραίωση σύναψης συμφωνίας επιχειρηματικών συμφερόντων για μεταφορά σημαίας πλοίων από την ελληνική σημαία στο νηολόγιο της Τζαμάικα.


Ο Πατίστα JUNIOR για το σκοπό αυτό είχε καλέσει τον Mr. Bert Smith από την κυβέρνηση της Τζαμάικα.
Πρόκειται για τον αράπη που ποζάρει στις φωτό με χάρη δίπλα στις ξανθές αλλοδαπές.

Με απλά λόγια φίλε Hellas-Orthodoxy, ο εφοπλιστής Πατίστα σε αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης της Ελλάδας και καθώς ακούγεται σε εφοπλιστικούς κύκλους ότι θα φορολογηθούν εκτάκτως οι Έλληνες εφοπλιστές, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΤΖΑΜΑΙΚΑΣ.

Δεν επιτρέπεται από την υπηρεσία να σου δώσω ειδικές πηγές, παρά μόνο κοινές προς όλους πηγές και σήμερα το πρωί χτυπήσαμε ΛΑΒΡΑΚΙ.

http://www.shipmanagementinternational.com/?p=1702

2.) Τα ξανθά μοντέλα που ποζάρουν στις φωτό όλο χάρη προέρχονται από το European Escort Sex Service και είναι κυρίως από Τσεχία και Λιθουανία.

Η κάθε μία πληρώθηκε για την παρουσία της 300 ευρώ και ήταν σύνολο 15 μοντέλες.

Βγήκαν όλες μαζί από ένα πουλμανάκι που τις είχε μόλις παραλάβει από το Ελευθέριος Βενιζέλος.



Οπότε πέρα από την Οικονομική προδοσία , ο Πατίστα Junior ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ.

Βλέπεις οι εφοπλιστές συνηθίζουν χρόνια τώρα αυτή την πρακτική όταν θέλουν να κλείσουν συμφωνίες και τα call girls ξέρουν να δημιουργούν μια "ευχάριστη" ατμόσφαιρα.


...Θα σου πω για τον Τζαμαικανό όπως ζήτησες.

Ονομάζεται Bert Smith και κατάγεται από την πρωτεύουσα της Τζαμάικα, Kingston.

Μητρική γλώσσα αγγλική και υπηκοότητα Τζαμαικανή.

Πολιτικές πεποιθήσεις: Liberal

Σπουδές με υποτροφία στο School of Business and Public Administration στις USA Columbia.

Οικογενειακός φίλος του πρωθυπουργού της Jamaica
Bruce Golding και συχνός θαμώνας στις εφοπλιστικές λέσχες του Λονδίνου.

Επάγγελμα-Ιδιότητα: Διευθυντής Νομικών Υποθέσεων της Τζαμαικανής Ναυτιλίας με έδρα το Kingston, κάτι ανάλογο με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής ναυτιλίας ως προς τη νομή της εξουσίας.

Συχνά επαγγελματικά ταξίδια σε New York City USA , Washington D.C. USA και Λονδίνο.(71 μεσα σε 3 χρόνια)

Κατέχει και βρεττανικό διαβατήριο από το 2006.

Τον στηρίζουν Αγγλοσαξονικά συμφέροντα και έχει ήδη ως φίλους πολλούς Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου και του Πλύμουθ.

Χαρακτηρίζεται ως αρριβίστας και οπορτουνιστής και έχει αδυναμία στις ξανθές ΒορειοΕυρωπαίες, ενώ ο ίδιος δηλώνει άθεος.

Το αμφιλεγόμενο εκείνο βράδι αποχώρησε από το Αβέρωφ με συνοδεία 2 μοντέλων από την Τσεχία και πέρασε τη νύχτα σε ιδιωτική βίλλα με 2 πισίνες στο Λαγονήσι.

Θεωρείται ο διάμεσος όλων των αγγλοσαξωνικών ναυτιλιακών συμφερόντων και η επίσημή τους επαφή με τους Έλληνες εφοπλιστές.

Τελευταία είναι ο επίσημος εκφραστής μιας προσπάθειας για μεταφορά κεφαλαίων από την Ελλάδα στον φορολογικό παράδεισο της Τζαμάικα και ειδικά στον εύρωστο χώρο της Ναυτιλίας, με απώτερο στόχο την απογύμνωση της χρεωκοπημένης Ελλάδας από τον τομέα της Ναυτιλίας.

Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας από πλευράς Ελλήνων εφοπλιστών είναι ο εφοπλιστής Δημήτριος Α. Λεμός της γνωστής οικογενείας.

Τον τελευταίο μήνα οι δυο τους συναντήθηκαν κρυφά 2 φορές στο κτίριο της οδού 76 Barbican Road στο Kingston,Jamaica.

Ψάξε το, αυτή η διεύθυνση έχει κάτι ενδιαφέρον..."

Στη σελίδα που αναφέρει ο αναγνώστης υπάρχει όντως αναφορά για
ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΥΣ,


ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΤΥ"!

πηγή:
Μια πιο "ωραία" φώτο των παραπάνω κυρίων, βρίσκεται εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Η κοτσάνα των Καλλιστείων!!!


Από 600.000, η Βίκυ Καγιά εύχεται: "Να τα 1.000σετε" :///

Και μετά την αφήνουν να λέει ότι τα μοντέλα δεν χρειάζονται σπουδές!!!!
Αχ βρε καημένη!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Κλείνουν το SBC, μοναδικό οικονομικό κανάλι της χώρας!!!!!

Με μια επιχείρηση αστραπή η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κατέβασε χθες τις κεραίες του οικονομικού καναλιού SBC. Πρόκειται για το μοναδικό οικονομικό κανάλι της χώρας μας που αν και μικρό μετέδιδε σε κανονικό χρόνο τις συναλλαγές του χρηματιστηρίου αλλά και αρκετές οικονομικές ειδήσεις. Μάλιστα το κανάλι....


προβάλλεται σε όλες τις οθόνες του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Την συγκεκριμένη συχνότητα που μετέδιδε το κανάλι την είχε δεσμεύσει το κανάλι της Βουλής ενώ ήδη έχει συχνότητες.

Μάλιστα το SBC συνεργάζεται με το εγκυρότερο παγκόσμιο οικονομικό δίκτυο, το Bloomberg. Χθες το μεσημέρι η αστυνομία μαζί με τεχνικούς πήγαν στον Υμηττό όπου κατέβασε τις κεραίες του καναλιού ενώ συνέλαβε εν μέσω διαπληκτισμών τον ιδιοκτήτη του καναλιού Ηλία Κοπανίτσα...

Η χρονική συγκυρία της πράξης γεννά πολλά ερωτηματικά αφού το κανάλι έχει αμιγώς οικονομική θεματολογία που όπως είναι επόμενο απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας που ανησυχεί.

Από την πλευρά του ο σταθμός, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η φίμωση του μοναδικού οικονομικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας , χωρίς καμία προειδοποίηση, πλήττει ευθέως την ενημέρωση των πολιτών και την ελευθερία της δημοσιογραφίας. Η αυθαίρετη παρέμβαση της ΕΕΤΤ να κατεβάσει το σήμα εκπομπής του SBC , πραγματοποιήθηκε σε μία χρονική στιγμή που οι οικονομικές εξελίξεις της χώρας , καθορίζουν τη ζωή των πολιτών της .

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του SBC Ηλίας Κοπανίτσας, κρατείται με τη διαδικασία του αυτόφωρου στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής , επειδή υπερασπίζεται το δικαίωμα της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών.

Πλήθος τηλεθεατών εκφράζει την συμπαράστασή του απέναντι στην αυθαίρετη απόφαση της ΕΕΤΤ να μπλοκάρει τη συχνότητα του μοναδικού οικονομικού καναλιού της χώρας οδηγώντας στην ανεργία 80 εργαζομένους . Χιλιάδες επενδυτές τηλεφωνούν σε τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρίες, θεσμικούς επενδυτές εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για τη φίμωση του SBC, με αποτέλεσμα να στερούνται την οικονομική ενημέρωση από τον μοναδικό οικονομικό δίαυλο και ενώ λίγες ώρες πριν η Ελλάδα δέχθηκε νέο χτύπημα από τον οίκο Moody’s που υποβάθμισε την πιστοληπτική της αξιολόγηση. Το πρόγραμμα του SBC θα συνεχίσει να αναμεταδίδεται μέσω του διαδικτυακού τόπου: www.sbctv.gr με τις αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες του Bloomberg και του Russia Today.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του SBC πιστεύουν απόλυτα ότι η Πολιτεία θα κάνει το δημοκρατικό της καθήκον. Το SBC δεν φιμώνεται και θα εκπέμψει κανονικά για να ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για τις εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή οικονομία".

newsit.gr

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ούτε Σκοπιανός να ταν ο Πρωθυπουργός του Καναδά!!!!

Canadian Prime Minister Stephen Harper's Message to the 2nd Annual UMD G...





Χειρότερος κι από τον Γκρουέφσκι αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός του Καναδά.....
Ξέρω ότι κάποιοι φίλοι μας δεν γνωρίζουν αγγλικά αλλά σε όλο το μήνυμα του προς τους Σκοπιανούς που ζούν στον Καναδά, αποκαλεί την Βαρδαρία "Μακεδονία" ή "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και τους Βούλγαρους "Μακεδόνες"...... Τους εύχεται και καλη είσοδο στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ....

Απορώ με το "ελληνικό" Υπουργείο Εξωτερικών (ή μάλλον δεν απορώ...



το είπα λόγω ταχύτητας) ούτε μια απλή διαμαρτυρία στην Καναδική Πρεσβεία; Υποτίθεται ότι είμαστε και χρόνια σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ με τους Καναδούς αλλά σίγουρα ζούν και πολλοί περισσότεροι Ελληνες από τους Βαρδαριανούς Σλάβους στον Καναδά.....

Στείλτε ένα βιβλίο ιστορίας στον κύριο πρωθυπουργό.........
Να ξεστραβωθεί.....

Το είδαμε στο Hellenicspace
(το βίντεο είναι στο YouTube και το έβαλε ο βαρδαριανός UMDiaspora)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το UMDiaspora σημαίνει United Macedonian Diaspora δηλαδή Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά!!!!! Προφανώς πρόκειται για οργάνωση Σλαβοβούλγαρων Βαρδαριανών του εξωτερικού.....
Αραγε υπάρχει περίπτωση να γνωρίζουν οι ξεφτιλισμένοι αυτοί κομμιτατζήδες ότι η λέξη διασπορά (diaspora) που χρησιμοποιούν είναι κι αυτή ΕΛΛΗΝΙΚΗ όπως και το Μακεδονική (Macedonian);.....

Λοιπόν παιδιά για όσους γνωρίζουν αγγλικά και θέλουν να "στολίσουν" καταλλήλως τον πρωθυπουργό του Καναδά Stephen Harper μπορείτε να μπείτε στο προσωπικό του chat:
http://www.stephenharper.org/

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ: http://koukfamily.blogspot.com/2010/06/blog-post_7208.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Με δυο κονσέρβες και ζάχαρη πάω Κόρινθο - Παραμεθόριο;;;;;;;;;

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ...
ΑΝ ΦΑΣ ΔΥΟ ΚΟΝΔΕΡΒΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ "ΩΘΗΣΕΙ" ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΣΟΥ!!!!!


Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Κορίνθου, την Παρασκευή 11-6, ενώ οι φαντάροι έπαιρναν φύλλο πορείας και ξεκίναγαν για τις Μονάδες της παραμεθορίου όπου στέλνονταν πρώτη μετάθεση, τους κάλεσαν να πάνε στο Εφοδιασμό για να καλύψει το Κέντρο Εκπαίδευσης τις οικονομικές του υποχρεώσεις έναντι των φαντάρων.

Αντί λοιπόν στους στρατιώτες να καταβληθούν οι μισθοί που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα της παραμονής τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης και να τους δοθούν τα Οδοιπορικά, τους διέταξαν να υπογράψουν σε μια Ονομαστική Κατάσταση ότι παρέλαβαν Δύο Κονσέρβες Φασόλια και μερικά φακελάκια με κόκκους ζάχαρη, λέγοντας ότι.....



«Λεφτά Δεν Υπάρχουν»! Οι καταγγελίες που έφτασαν στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων προέρχονται από περισσότερους των ενός λόχους, ενώ θυμίζουμε ότι η Σειρά Κατάταξης Μαΐου είναι ιδιαίτερα πολυπληθής.

Με ευθύνη λοιπόν της διοίκησης του κέντρου Κατάταξης και των εμπλεκόμενων αξιωματικών ν και υπαξιωματικών όχι μόνο «έφαγαν» τους μισθούς των φαντάρων, αλλά τους υποχρέωσαν κιόλας να αναλάβουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους το κόστος μεταβίβασης τους ως μετατιθέμενοι στις μονάδες. Από τα παραπάνω φαίνεται ότι το υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οι διοικητές των μονάδων Καταργούν στην πράξη τον μισθό των 8 ευρώ με τον οποίο πληρώνουν τον κόπο των στρατιωτών.


Μέγα θέμα προκύπτει από το εξής: Η έννοια των υπεύθυνων αξιωματικών-υπαξιωματικών ήταν να υπογράψουν οι μετατιθέμενοι φαντάροι ότι πήραν τις κονσέρβες και τη ζάχαρη. Όχι πραγματικά να τα πάρουν οι τελευταίοι. Επειδή οι φαντάροι υπερήφανα αρνήθηκαν τις περισσότερες φορές να πάρουν κονσέρβες και ζάχαρη, αυτό σημαίνει ότι πρακτικά δημιουργήθηκε ένα υπόλοιπο από χρήματα και προϊόντα που αντιστοιχούν σε αυτά, που εικονικά φαίνεται ότι δόθηκαν στους φαντάρους. Ποιος κερδίζει από αυτό το απόθεμα;

Αναρωτιόμαστε, πιστεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ότι οι φαντάροι μπορούν να εφαρμόσουν μεσοπολεμικές μεθόδους κλήρινγκ, ανταλλάσσοντας κονσέρβες και ζάχαρη με τα εισιτήρια ΚΤΕΛ και πλοίων, προκειμένου να φτάσουν στις μονάδες της παραμεθορίου; Η Υποχρεωτική θητεία αποδεικνύεται ξανά ως ωμή φορολόγηση της εργατικής οικογένειας, περίοδος σκληρής εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων, συμπλήρωμα της πολεμικής προετοιμασίας των Αναλώσιμων της πρώτης γραμμής. Αποκαλύπτεται η βαθιά ταξικότητα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, που «καμαρώνει» την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων των γόνων πλουσίων οικογενειών στα «χαρακώματα των ακτών της Χονολουλού», συμβάλλει στην επιδείνωση της ανέχειας και απόγνωσης για την εργαζόμενη πλειοψηφία, την ώρα που ο κόσμος του πλούτου κάνει προκλητική επίδειξη πλούτου που παράγουν οι εργαζόμενοι στο κατάστρωμα-πίστα του Αβέρωφ.

Μήπως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλος και ο αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν κάποιες εξηγήσεις; Καλούμε τους φαντάρους που τυχόν υπέστησαν ανάλογα μέτρα να μας τα καταγγείλουν.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com


ΠΗΓΗ:   http://prezatv.blogspot.com/2010/06/blog-post_6975.html





Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ξύστρες και μολύβια στο ΙΚΑ......... 19.698.270,26 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το τι γίνεται στο ΙΚΑ δεν περιγράφεται! Πλήρωσε το ίδρυμα το 2009 για αναλώσιμα όπως ξύστρες μολύβια και λοιπά 15,5 εκατομμύρια ευρώ! Παρουσιάστηκε με έγγραφα στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3.
Μέχρι και ο Αμπατζόγλου, ο Διοικητής του ΙΚΑ παραδέχτηκε ότι το ποσό ειναι μεγάλο!
Ότι είναι εξωφρενικό. Βγήκε στο τηλέφωνο και προσπαθούσε να τα στρογγυλοποιήσει! Μέχρι και ο Ντινόπουλος παραδέχτηκε ότι είναι περίεργα, παράλογα προς έλεγχο αυτά τα κονδύλια! Τι άλλο θα ακούσουμε;

Το βρήκαμε στο: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/06/155.html

πηγή: http://fimotro.blogspot.com/2010/06/155.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Καμιά .... Ελληνίδα δεν υπήρχε για Star Ελλάς;;;;;;;

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ... ΜΟΥ ΡΘΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...
ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ;;; ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ 10 Κ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΑΙ Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ι-Δ-Ε-Σ!!!!
ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ... ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ.. ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ...!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Για του λόγου το αληθές, βρήκαμε τις υποψήφιες και σε φώτο και σας τις παραθέτουμε....
Τα σχόλια δικά σας!!!!



Θεοδώρα Βράνιτς


Ελεωνόρα Μπρετζ











Άννα Πρέλεβιτς


Όλγα Τεμίρτσεβα


Έλενα Τόπκα




ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ....


ΕΣΕΙΣ;;;;;;










Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ!!!!!

"Όσοι πήγατε το Σ/Κ που πέρασε στον Πύργο Τήνου θα θαυμάσατε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι ασφαλτοστρώσεις στα Ελληνικά νησιά. Πέρνουμε το δρόμο. Άραδιάζουμε πάνω από αυτών ένα μίγμα χαλικιού με λίγο πίσσα και κατόπιν το αλήφουμε με τη βοήθεια ενός μηχανήματος όπως αλήφουμε τη μερέντα στο ψωμί μας. Κατόπιν αφήνουμε τα αυτοκίνητα να πατήσουν το μίγμα , χαλώντας τα λάστιχά τους , καταστρέφοντας τις αναρτήσεις τους , γεμίζοντας πίσσα όλο το...


αμάξωμα και ΒΟΥÎ! �ΛΑ. ΔΡΟΜΟΣ ΕΓΕΝΝΕΤΩ! Θέλω να ξέρω αυτός ο τρισάθλιος κομπογιαννίτης εργολάβος θα πάρει και λεφτά για τη Μ...ΙΑ που έκανε? Και μετά λέμε που πάνε τα λεφτά. Αλήθεια επιβλέποντες μηχανικοί του Ελληνικού Δημοσίου υπάρχουν ή τους πληρώνουμε ως συνήθως τσάμπα? Βάση ποιας μεθόδου επιστημονικά ενδεδειγμένης έγινε αυτή η κατασκευή? Α κι όταν μιλήσαεμ με την αστυνομία του νησιού μας είπαν αυτολεξής "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όλοι αυτοί οι εργολάβοι μας έχουν γραμμένους στ' αρχ...ια τους." Τότε ρε τριμ...κα μπάτσε γιατί δεν παραιτήσε που το παίζεις Î! �αι εξουσία? Ένας απλός Έλληνας και ταπεινός , πραγματικός ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΗΓΗ: troktiko.blogspot.com

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Επιτρέπεται αυτή η διαφήμιση;;;;;;

Παρακολουθώντας τα καλλιστεία έβλεπα τις διαφημίσεις της Lipton Linea με την Σόφη Πασχάλη, τη γνωστή γυμνάστρια.

Αν δεν κάνω λάθος ο ΕΦΕΤ έκανε την εξής ανακοίνωση: «Ο Κανονισμός 1924/2006 καθιστά σαφές ότι...


απαγορεύονται οι συστάσεις μεμονωμένων ιατρών ή επαγγελματιών στον τομέα της υγείας ή άλλων ενώσεων (π.χ. διατροφής) σε εμπορικές ανακοινώσεις ή την διαφημιστική επικοινωνία τροφίμων που προωθούνται με ισχυρισμούς υγείας.»


Η κυρία Πασχάλη δεν είναι γυμνάστρια; Οι γυμναστές δεν είναι επαγγελματίες υγείας; Πως και επιτρέπεται να διαφημίζει το συγκεκριμένο προϊόν;

πηγή: troktiko.blogspot.com

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

"Μαύρος- Μπαγιάτικος" ... καφές στο Μιλλένιουμ!!!!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 για Καφετέρια στου Ζωγράφου Μιλλένιουμ του Ηλία Πλακίδα. ( Ο ίδιος επιχειρηματίας έχει και μαγαζί στο Γκάζι)

Χθες πήγα στο Μιλλένιουμ στου Ζωγράφου και παρήγγειλα να πιω έναν φραπέ. 
Δεν φτάνει που τον πλήρωσα, ο καφές δεν πινότανε γιατί ήτανε προφανέστατα πολύ κακής ποιότητας ρομπούστα, δεν μου φέρανε καν απόδειξη. Όταν λοιπόν την ζήτησα πολύ ευγενικά από την σερβιτόρα, μου είπε «ναι μάλιστα σας την φέρνω αμέσως». Προς έκπληξη η απόδειξη ήτανε χθεσινής ημερομηνίας, προφανώς από αυτές που κρατάνε και τις δίνουν την επόμενη μέρα. Εμ βέβαια έτσι βγάζει λεφτά ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας. Με την κακή φθηνή ποιότητα των προιόντων αλλά και με τα μαύρα χρήματα που βγάζει αφού δεν κόβει αποδείξεις. Που είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ? Που είναι οι αρμόδιοι της ΥΠΕΕ? Τι φορολογική δήλωση υποβάλλει στην εφορία ο Κ.Πλακίδας που κυκλοφορεί με Πόρσε Καγιέν Τζιπ  και Μερσεντές?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 





Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...