ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Κι άλλη καταγγελία συμπληρωματική στο: "Μαύρος- Μπαγιάτικος" ... καφές στο Μιλλένιουμ!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ (ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΕ);;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ - ΚΑΙ ΚΑΛΑ - ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ;;;
ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;



Είμαι κάτοικος Ζωγράφου και θέλω να πω ότι η συγκεκριμένη καταγγελία που αναρτήσατε είνια πέρα για πέρα αληθινή, αλλά με κάποιες μικρές ανακρίβειες.. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μερικές επισημάνσεις...



Ο κύριος που αναφέρεται στο κείμενο ως ιδιοκτήτης του καφέ Μιλλένιουμ στου Ζωγράφου , δεν είνια πλέον επίσημα στα χαρτιά, αλλά έχει βάλει κάποιον άλλον συγγενή του. Όπως και το μαγαζί στο Γκάζι δεν είναι στο όνομά του αλλά πάλι σε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. Καλά και γω διερωτώμαι ... Πόσο μεγάλο και εξυπερητικό σόι έχει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας????????
Ο κόσμος το έχει τουμπανο και αυτος κρυφό καμάρι! Πως ειναι δυνατόν να κάνεις μηδενική φορολογική δήλωση και να έχεις στην κατοχή σου 4 υπερπολυτελή αυτοκίνητα και μάλιστα με γερμανικές πινακίδες?????
Γιατί δεν τον έχει ελέγξει κανείς????Γιατί ελέγχουν μόνο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους???Μιλάμε ότι ο τύπος ξεπλένει σχεδόν καθημερινά χιλιάδες ευρώ και η ΥΠΕΕ από την άλλη αγρόν ηγόραζε!!!! Θα τον ελέγξει επιτέλους κανείς ? Η για μια ακόμη φορά θα περάσει στα ψιλά??

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POTE THA STAMATHSOYN AYTA TA MAGAZIA NA KANOYN OLES AYTES TIS KARAGKIOZIES;;;;
POTE THA BALOYN MPROS OI ANEPROKOPOI NA KATHARISOYN TA MAGAZIA APO TETOIOYS EPITIDIOYS...;;;;
EINAI KOYRASTIKO NA SE KOROIDEYOYN 60 APO TA 65 MAGAZIA THS ATHINAS...
DEN EINAI MONO AYTO TO MAGAZI POY AISXROKERDEI... EINAI KI ALLA POLLA SAS STELNO MIA PERIPTOSI DIKI MOY THN PERASMENH EBDOMADA STHN ELEYSINA.!!!

neaelladas2 είπε...

Αγαπητέ Αναγνώστη, στείλε μας ότι καταγγελία έχεις, αλλά σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες για να είναι ευανάγνωστο!!