ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Πάλι για σας δουλεύετε......!!!! Τυχαίο;;;;;

Οι ενοικιαστές αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες ΜΟΝΟ
για τις μη φυσιολογικές φθορές που προκαλούν στα ακίνητα.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Ο Άρειος Πάγος με την υπ’ αριθμ. 633/2010 απόφασή του έκρινε ότι οι ενοικιαστές όταν παραδίδουν το μίσθιο (κατοικία, κατάστημα, κ.λπ.) έχουν υποχρέωση να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκαλέσει στο ακίνητο και είναι εκτός του πλαισίου των φυσιολογικών φθορών που δημιουργούνται από τον καθημερινό τρόπο ζωής. Δεν ...
οφείλουν οι ενοικιαστές να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για φυσιολογικές φθορές που δημιουργούνται λόγω της χρήσης του ακινήτου.

Το Άρειο Πάγο τον απασχόλησε η περίπτωση του κτιρίου που είχε ενοικιάσει προ 36 ετών το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκειμένου να στεγαστεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποχώρησε το 2004.

Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου αξίωσαν δικαστικά αποζημίωση για επί μέρους φθορές τις οποίες είχε υποστεί το κτίριο τα 36 αυτά χρόνια που στεγάζονταν οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε τα κονδύλια τα οποία αφορούσαν την αποκατάσταση φθορών που προέρχονταν από την καθημερινή χρήση, όπως των δαπέδων και των δαπέδων κλιμακοστάσιων (πλακάκια, μωσαϊκά, ξύλινα πατώματα), των κουπαστών του κλιμακοστάσιου, των ειδών υγιεινής κ.λπ.



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ποπάρα: "Κινδύνευσε η ζωή μου"

Επικίνδυνα χάπια όπως είπε στο παρακάτω βίντεο η Πόπη Μαλλιωτάκη, την "έφτασαν" κοντά στο θάνατο!!!!
Όπως είπε η γνωστή τραγουδίστρια, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, τα χάπια της άλλαξαν το μεταβολισμό ραγδαία και την οδήγησαν στην άμεση απώλεια 10 σχεδόν κιλών σε λίγες μέρες.!!!!

Προσοχή στην υγεία μας.!!!!!




Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Στην Τρίπολη αύριο ο Πρωθυπουργός!!!!


Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί αύριο,
Πέμπτη 10 Ιουνίου, την Τρίπολη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης, θα έχει ως εξής:

11:00 π.μ. Σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Αρκαδίας, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, στην Τρίπολη (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης)

4:00 μ.μ. Συνάντηση με τοπικά στελέχη

5:30 μ.μ. Επίσκεψη στο Λεβίδι


πηγή: ana-mpa.gr

ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ???????
Ή ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ "ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.!!!!!!!!

ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ... ΕΡΧΕΤΑΙ Ο "ΟΜΠΑΜΑ"!!!!!!





Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Για τα μάτια του .... Ντούρου!!!!




Δημόσια συγγνώμη από τη Ρούλα Κορομηλά
απαιτεί ο Κώστας Καπετανίδης!!!!!


Ακόμα και με παραίτηση από την κριτική επιτροπή του Greek Idol απειλεί ο Κώστας Καπετανίδης αν η Ρούλα Κορομηλά δεν του ζητήσει δημόσια συγγνώμη για αυτά που του καταλόγισε στο προηγούμενο live του μουσικού ριάλιτι.

Ο σκηνοθέτης, σύμφωνα με το περιβάλλον του, αισθάνεται ιδιαίτερα εκτεθειμένος και προσβεβλημένος με την παρουσιάστρια, η οποία σε μια μεταξύ τους κόντρα που ξεκίνησε για λόγους εντυπωσιασμού δε δίστασε να αφήσει υπονοούμενα για τη μεροληψία του κριτή και τη μη αντικειμενική του άποψη, αναφερόμενη στην απουσία του «αγαπημένου του παιδιού», Γιώργου Ντούρου.

Ο Καπετανίδης χαρακτήρισε χυδαία τη στάση της Ρούλας να τον επιπλήξει λέγοντάς του πως έχει νεύρα γιατί του λείπει κάποιος υποψήφιος, χωρίς να ανακαλέσει, παρά τις παρακλήσεις του, συνεχίζοντας μάλιστα να τον βομβαρδίζει με κακοήθειες, για χάρη της τηλεθέασης φέρνοντάς τον σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη διαμαρτυρηθεί στη διοίκηση του σταθμού και να απαιτεί την αποκατάσταση της φήμης του από την Κορομηλά, λαμβάνοντας μέχρι στιγμής απλά υποσχέσεις.



Ολόκληρο το δημοσίευμα: http://www.stifora.gr/article.php?id=26613


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Μουρατίδης: "Φοβάμαι για τη ζωή μου!!!!"



Κατέφυγε σε αστυνομικό τμήμα.




Ο Νίκος Μουρατίδης ζήτησε την προστασία της αστυνομίας γιατί φοβάται για την ζωή του.
Παρουσιάστηκε μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, και δήλωσε πως μετά το επεισόδιο που είχε με την ηχολήπτρια του στο σταθμό REALfm, έχει τεθεί σε κίνδυνο η ίδια του η ζωή.
Όπως είπε έχει δεχθεί απειλές , και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο φίλος της κοπέλας εναντίον της πέταξε ολόκληρο το πληκτρολόγιο, έχει σκοπό να τον τιμωρήσει!!!

Σιγά τα αίματα...

πηγή: nonews

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Καταραμένη .......Φτώχεια!!!!!!



Η σύζυγος του Άρη Βωβού, Βίκυ και η αδερφή του Άντα, ΠΟΥΛΑΝΕ τις πολυτελείς κατοικίες τους προς 12 εκατ. ευρώ!

Την πώληση τους έχει αναλάβει γνωστό μεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων.

Η κρίση τελικά χτυπάει και τους μεγάλους επιχειρηματίες, οι οποίοι προσπαθούν να το κρύψουν.

ΚΑΛΗ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ!!!







Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Καρφώνει κι άλλους η Τσακάλου!!!!!


Πολιτικά και φυσικά πρόσωπα που είχαν συναντήσεις με τον Μ. Χριστοφοράκο και σχετίζονται με τις συμβάσεις ΟΣΕ - Siemens αλλά και την υπόθεση Αrmentel, κατονόμασε η Κατερίνα Τσακάλου, η οποία κλήθηκε σε κατάθεση από τους αρμόδιους εισαγγελείς.


Σύμφωνα με το συνήγορό της, Αλ. Κούγια «και στους δύο εισαγγελείς, κατέθεσε με ποια πρόσωπα, είτε πολιτικά, είτε φυσικά, είχε συναντήσεις ο κ. Χριστοφοράκος, χωρίς ωστόσο να έχει δυνατότητα να καταθέσει ούτε λέξη για το περιεχόμενο των συζητήσεων τους, καθώς δεν ήταν παρούσα».

«Η κ. Τσακάλου με αίσθημα ευθύνης και υπό την ιδιότητά της πλέον του στελέχους στο τμήμα διαφάνειας και εσωτερικού ελέγχου της Siemens και γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, αυτή τη χρονική στιγμή, η διαλεύκανση της υπόθεσης της Siemens, κατέθεσε για τις δύο υποθέσεις, του ΟΣΕ και της ΑΡΜΕΝΤΕΛ», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

ΠΗΓΗ: fimotro
Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Σε λίγο αποκλειστικά δικό σας....


Η ΚΡΙΣΗ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!





Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Η είδηση που όλοι περιμένατε.!!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Που 'σαι Μπιρμπίλη με τα "κατεδαφιστικά" σου;;;;


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ζω πολλά χρόνια στο Καμάρι Κορινθίας. Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι έχουν χτιστεί πάρα πολλά σπίτια σε παραλιακή περιοχή.

Μετά από πολλές συστάσεις που έκανα σε διάφορους αρμόδιους φορείς, έφτασα μέχρι και στο Συνήγορο του Πολίτη. Από εκεί έμαθα ότι έχει βγει πόρισμα ότι όλα τα σπίτια εκεί είναι παράνομα, αλλά (για ένα άγνωστο λόγο) κανένα δεν έχει κατεδαφιστεί ακόμη!!!!!

Παράλληλα όλοι εμείς, Καμαριώτες ή όχι, συνεχίζουμε να πληρώνουμε φόρους στο κράτος που τόσο προκλητικά, αδιαφορεί για το δίκαιο και μας ξεζουμίζει μέσω του ΔΝΤ.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ...
ΤΥΧΑΙΟ;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ... ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ!!!!!!!

ΕΙΡΗΝΗ

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Μεταγραφή ελέω .... πλαστικής χειρουργικής!!!



Με βελτιωμένη εμφάνιση , μετά τη πλαστική επέμβαση στα αυτιά της και στη μύτη, η παρουσιάστρια εκπομπής επέστρεψε στο κανάλι , ξεκίνησε πάλι τις εκπομπές της και μπορούμε να πούμε ότι άξιζε τον κόπο! Η πρώτη της και "παρθενική" μετα την επέμβαση εκπομπή, ικανοποίησε αρκετούς.

Τώρα μπορούμε να πούμε, ότι "βλέπεται" και σύμφωνα με πληροφορίες μας, η επέμβαση έγινε για άλλο λόγο. Φημολογείται οτι κανάλι και εκπομπή (στα πρότυπα της) απο την Αθήνα, της έκανε κρούση για να κατέβει στο κλεινόν άστυ ( δημοσιογραφικό λόγο έχει καλο) αλλά η ίδια το σκέφτεται ακόμη!!!!
Μακάρι βέβαια παιδιά απο τη βόρεια Ελλάδα να μας εκπροσωπούν στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης, αφου αυτό αποτελεί τιμή για μας!!!

Τελικά όπως αντιλαμβάνεσθε, παίζει μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση, έτσι δεν είναι;
Όσο για τα οφειλόμενα του καναλάρχη, οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν μέχρι τελευταίου σεντ και η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί!!!!
Τέτοια να ακούμε και όχι παράπονα και στεναγμούς!!!!!!!!!!!!!!
Τέλος καλό, όλα καλά!

πηγή: http://gatzoli.blogspot.com/2010/06/blog-post_09.html

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Porsche Panamera... Πα(ν)ραμερίσε την κρίση!!!!



ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ"......

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ...!!

ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"!!

Με την εφαρμογή του V6 3,6 λίτρων κινητήρα κάτω από το θηριώδες εμπρός καπό, η Panamera αποκτά τη βασική της έκδοση με μικρό περιορισμό σε δύναμη, αλλά κανένα συμβιβασμό στο οδηγικό DNA της Porsche.

Η Panamera διευρύνει την αγοραστική της δύναμη με τη βασική της έκδοση, όσο βασική μπορεί να είναι φυσικά μια πολυτελής πρόταση της εταιρείας....
Ουσιαστικά ο μόνος περιορισμός σε σχέση με τις μεγαλύτερες Panamera S και 4S έγκειται αποκλειστικά και μόνο σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, ωστόσο η τρίλιτρη έκδοση σε καμία περίπτωση δεν είναι "αργή", συνεχίζοντας να αποτελεί μια πολύ ευχάριστη οδηγικά πρόταση, με χαμηλότερη κατανάλωση και φυσικά τιμή, διατηρώντας και την επιβλητική και σύγχρονη εμφάνιση στο μέγιστο βαθμό.

Η Panamera V6 κοστίζει 130.500 ευρώ, είναι δηλαδή φθηνότερη κατά 32.200 ευρώ από τη δικίνητη έκδοση των 4,8 λίτρων, ενώ η τετρακίνητη Panamera 4 με τον ίδιο κινητήρα κοστίζει 145.000 ευρώ, δηλαδή 29.900 ευρώ λιγότερα από την τετρακίνητη 4S των 4,8 λίτρων.

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Έχουν προφίλ οι bloggers?????



Είναι γεγονός πως τα blogs πολλαπλασιάζονται παγκοσμίως με ταχύτατους ρυθμούς, ωθώντας όλο και περισσότερους στη δημιουργία μιας διαδικτυακής καταγραφής σκέψεων.

Η Sysosmos Inc, πραγματοποίησε έρευνα αναλύοντας 100 εκατομμύρια αναρτήσεις από blogs, καταλήγοντας σε συμπεράσματα για το προφίλ των bloggers.

Οι πιο ενεργοί bloggers είναι μεταξύ 21 και 35 ετών.

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αρσενικών και θηλυκών bloggers.

Πρώτη με μεγάλη διαφορά στους bloggers είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, με ποσοστό 29,22% του συνόλου.

Πιο αναλυτικά τα συμπεράσματα της έρευνας: http://mediasoup.gr/node/13746

Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Και αυτοί....;;; Το χαβά τους!!!!



Τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν κοντά σε ελληνική φρεγάτα

Δύο τουρκικά F4 πέταξαν πάνω από τη φρεγάτα «Σαλαμίς» το απόγευμα της Τρίτης όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ. Η απόσταση ήταν 150 μέτρα κάτι που αποτελεί παράβαση των διεθνών κανόνων.
Όπως τονίζεται η φρεγάτα έπλεε 14 ναυτικά μίλια νότια της Χίου και συμμετείχε σε άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα, επτά στο σύνολο, τούρκικα αεροσκάφη εισήλθαν στον εναέριο χώρο, χωρίς να έχουν καταθέσει σχέδια πτήσεως, στις 16.15 και βγήκαν στις 16.38 αφού αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

πηγή: enet.gr


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Περικοπές και η "Ελευθεροτυπία"... Ωρε που πάμε ρε..???


(Άρχισαν τα όργανα)

Ο Διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Βαγγέλης Παναγόπουλος εξουσιοδοτήθηκε από τη Μάνια Τεγοπούλου να ανακοινώσει μείωση κατά 50% των αμοιβών για την εργασία τις Κυριακές, απολύσεις εργαζομένων με μπλοκάκι και υποχρεωτική αποχώρηση όσων δημοσιογράφων έχουν συμπληρώσει πλήρες δικαίωμα σύνταξης.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε γενική συνέλευση και φυσικά απέρριψαν τα μέτρα. Αύριο στις 4 το απόγευμα θα πάει και η εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ.


πηγή: sarotiko



Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Αν έφαγαν λέει... Εφαγαν κι έσκασαν.!!!!






πηγή: freskoprama


Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...

Ιδού η απορία...........

Ένα μεγάλο μπράβο στο griniarogatos.blogspot.com








Bookmark and Share
Διαβάστε περισσότερα...