ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Για τα μάτια του .... Ντούρου!!!!




Δημόσια συγγνώμη από τη Ρούλα Κορομηλά
απαιτεί ο Κώστας Καπετανίδης!!!!!


Ακόμα και με παραίτηση από την κριτική επιτροπή του Greek Idol απειλεί ο Κώστας Καπετανίδης αν η Ρούλα Κορομηλά δεν του ζητήσει δημόσια συγγνώμη για αυτά που του καταλόγισε στο προηγούμενο live του μουσικού ριάλιτι.

Ο σκηνοθέτης, σύμφωνα με το περιβάλλον του, αισθάνεται ιδιαίτερα εκτεθειμένος και προσβεβλημένος με την παρουσιάστρια, η οποία σε μια μεταξύ τους κόντρα που ξεκίνησε για λόγους εντυπωσιασμού δε δίστασε να αφήσει υπονοούμενα για τη μεροληψία του κριτή και τη μη αντικειμενική του άποψη, αναφερόμενη στην απουσία του «αγαπημένου του παιδιού», Γιώργου Ντούρου.

Ο Καπετανίδης χαρακτήρισε χυδαία τη στάση της Ρούλας να τον επιπλήξει λέγοντάς του πως έχει νεύρα γιατί του λείπει κάποιος υποψήφιος, χωρίς να ανακαλέσει, παρά τις παρακλήσεις του, συνεχίζοντας μάλιστα να τον βομβαρδίζει με κακοήθειες, για χάρη της τηλεθέασης φέρνοντάς τον σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη διαμαρτυρηθεί στη διοίκηση του σταθμού και να απαιτεί την αποκατάσταση της φήμης του από την Κορομηλά, λαμβάνοντας μέχρι στιγμής απλά υποσχέσεις.



Ολόκληρο το δημοσίευμα: http://www.stifora.gr/article.php?id=26613


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: