ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Κλείνουν το ένα μετά το άλλο και τα πρατήρια της Καβάλας.!!!!




Και τους πλέον δυναμικούς σχετικά με άλλους τομείς της καθημερινής οικονομίας όπως φαίνεται έχει αρχίσει να χτυπάει η οικονομική κρίση. Πέρα από τον τομέα του εμπορίου, σημαντικό πρόβλημα έχει αρχίσει πλέον να αντιμετωπίζει και η αγορά των καυσίμων.
Όπως φαίνεται η αύξηση στις τιμές των καυσίμων έχουν οδηγήσει τους περισσότερους καταναλωτές στην μείωση των μετακινήσεων τους με το ΙΧ έχει επιφέρει και σημαντική μείωση στις πωλήσεις των καυσίμων με αποτέλεσμα πολλά πρατήρια να μην μπορούν να αντέξουν και να οδηγούνται στο λουκέτο.

Όπως υπογράμμισε αναφερόμενος στο θέμα ο αντιπρόεδρος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων στο Νομό Καβάλας Φώτης Πούλος:
«τα πρατήρια που έχουν κλείσει στην περιοχή τους τελευταίους δύο τρείς μήνες είναι πάρα πολλά και δυστυχώς αν συνεχιστεί η μεγάλη αύξηση της τιμής των καυσίμων θα δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα για τους συναδέλφους και θα κλείσουν και άλλα μαγαζιά, το επόμενο διάστημα.
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οφείλονται στο γεγονός ότι έχει ανέβει πάρα πολύ το κόστος του καυσίμου και έχει πέσει η κατανάλωση και τα λειτουργικά κόστη είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Οπότε και με τη δυσκολία του καταναλωτικού κοινού που υπάρχει ο κλάδος έχει φτάσει σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο.
Αυτό το οποίοι θέλουμε είναι να μην επιβληθεί νέος φόρος στα καύσιμα. Αν γίνει αυτό στην τιμή της αμόλυβδης και να ενσωματωθούν σε αυτή τα τέλη κυκλοφορίας θα ανέβει πάρα πολύ η τιμή της και δεν ξέρω αν θα φτάσει στα δύο ευρώ αφού εξαρτάται και από τις διεθνείς τιμές.
Αν επιβαρυνθεί και άλλο θα φτάσουμε πολύ κοντά στα 2 ευρώ δυστυχώς».

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ....!!!!!

ΠΗΓΗ: kavalasite


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: