ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Τα "μεγάλα λαβράκια" του Ciao - Gala (XAXAXA!!)




Αυτά ψάχνουν οι "μεγαλορεπόρτερ" του... μετά από εντολή του Διευθυντή - Αρχισυντάκτη!!!

Πρίν λίγο, οι εναπομείναντες... κάναν την πρώτη "ιστορική" σύσκεψη. Μετά από πολλή συζήτηση και κόπο, ο μεγαλοαρχισυντάκτης τους κατέληξε στα εξής θέματα προς έρευνα:

Να σημειωθεί ότι το περιοδικό θα είναι 100 σελίδες και σκοπό έχει να γίνει σαν το Γερμανικό "Gala" (ΧΑΧΑΧΑ!!!) που ήθελε να βγάλει ο Λαμπράκης επειδή είχε τα δικαώματα, αλλά τελικά ποτέ δεν έβγαλε..

Πάμε λοιπόν...

1. Φωτορεπορτάζ -Παπαράτσι (Και ποιός από τα παιδάκια που έχει μαζέψει ρε θα τα κάνει αυτά ; Και μάλιστα απλήρωτα ;;;)

2. Φωτογραφίσεις με ξέ...α, μοντέλα - Ηθοποιοί του κ...υ με τους κ...ς έξω!! (Ε! βεβαια...άμα είσαι περιοδικό του κ...υ λογικό είναι .... )

3. Ένα έξυπνο γκάλλοπ - προβοκατίβ (Να και τα προβοκατόρικα γκάλλοπ... Προβοκατίβ θα είναι σίγουρα .. Έξυπνο δεν ξέρουμε αν θα είναι.. )

4. Ένα θέμα επιχειρηματικό με πτωχεύσεις - πωλήσεις κτλ. με ονόματα και πρόσωπα.. (Καλά ρε λαμόγια γιατί δεν παίζετε τις καταδικαστικές του δικού σας και την πτώχευση της εταιρίας; Αφού το έχετε το μεγάλο θέμα γιατί το ψάχνετε αλλού και κουράζεστε;;;)

5. Δικαστικό και αστυνομικό " Βρείτε μαλάκες ανθρώπους των δικαστηρίων που θα μας προμηθεύουν θέματα και αγωγές και δικηγόρους - ψώνια, που θέλουνε να προβληθούν..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Μέχρι στιγμής αυτά έχουμε μάθει , από τις καλά πληροφορημένες πηγές που έχουμε εκ των έσω....

Έρχονται και τα υπόλοιπα ... ΣΕ ΛΙΓΟ!!!

Να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον αναγνώστη που μας έστειλε την είδηση.!!!



Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: