ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... O Brad Pitt, πάει σε μέντιουμ!!!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΤΟ neaelladas

Ο Brad Pitt πάει σε μέντιουμ!!!

Σύμφωνα με το "Life & Style" περιοδικό, ο ηθοποιός - ο οποίος μεγαλώνει έξι παιδιά με τη σύντροφό του Angelina Jolie - μετατρέπεται σε ψυχικό Ron βάρδο, ώστε να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις για την ζωή του.

Το "κελεπούρι" του Hollywood, ζητά βοήθεια όταν παλεύει με ένα πρόβλημα και είναι πρόθυμος να καθοδηγηθεί από τον "αφηγητή" της τύχης του.

"Ναι, ο Brad έχει έρθει σε μένα για πρόβλεψη", είπε ο Bard. "Τον ξέρω, τόσο προσωπικά όσο και μέσω της επιχείρησής μου. Είναι πολύ, πολύ ψυχιστής.

"Συναντώ πολλές διασημότητες σε αυτήν την επιχείρηση, και είναι πραγματικά ένα από τα ωραιότερα άτομα. Είναι ευγενικός και γενναιόδωρος, ακριβώς όπως ένας σπουδαίος άνθρωπος. "

Bard περιγράφει τον εαυτό του ως "σύμβουλο σε κάποιους από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο ... από ισχυρούς διοικητές των Αμερικανικών και Ιαπωνικών ομίλων ως και διασημότητες του Hollywood."
Φέτος, ίδρυσε ένα παραφυσικό site κοινωνικής δικτύωσης, όλων των ειδών, με τη φίλη του, "Frasier" αστέρι Kelsey Grammer.

Μπραντ επισκέφθηκε πρώτη φορά τον Bard ενώ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Ανιστον και κινηματογραφούσε το "Mr and Mrs Smith" με την Angelina το 2005.



Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: