ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του "Έθνους", Γιώργος Χαρβαλιάς!!!!



Το 1/3 των υπαλλήλων του "Έθνους" ζήτησε να απολυθούν ο Φ.Μπόμπολας με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραίτηση ο διευθυντής Γ.Χαρβαλιάς.

Αν και συμμαθητές οι δυό τους τελικά ο διευθυντής δεν δέχθηκε περικοπές που αγγίζουν ένα τεράστιο αριθμό εργαζομένων στην εφημερίδα. Τα όργανα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και όταν τα λέγαμε ότι αυτό θέλει ο Μπόμπολας , ο ρομπέν των Καγιέν τον στήριζε να πάρει το "Πρώτο Θέμα" που ευτυχώς το έχασε.

Απολύσεις στο 1/3 του προσωπικού (δημοσιογράφοι - διοικητικοί) ζήτησε ο Μπόμπολας κια παραιτήθηκε ο δ/ντης του "Έθνους"

Πριν από μερικούς μήνες οι εκδότες της νέας γενιάς, δηλαδή Φ. Μπόμπολας, Θ. Αλαφούζος, Μ. Τεγοπούλου αλλά και ο Στ. Ψυχάρης είχαν συναντηθεί και αποφάσισαν να βάλουν όλοι μαζί το μεγάλο ψαλίδι στα εκδοτικά τους. Η οικονομική κρίση του βόλεψε όλους και επιτάχυνε τις εξελίξεις.

Η παραίτηση Χαρβαλιά σημαίνει ότι ο επόμενος διευθυντής θα έλθει ακριβώς για να απολύσει και να συγχωνεύσει τμήματα. Και φυσικά θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι των 1.000 ευρώ κι όχι τα golden boys που προσκυνάνε έξω από την πόρτα των εκδοτών και αμείβονται με παχυλούς μισθούς και «μαύρα».

Αναμένονται πλέον ραγδαίες εξελίξεις και στον ΔΟΛ αλλά και στην Καθημερινή και τον Σκάι.

Για αντικαταστάτης του κ. Χαρβαλιά κυκλοφορεί το όνομα του κ. Τσεκούρα

πηγή:
mediakias
και
antinews



Για την πολυετή προσφορά του στη δημοσιογραφία βραβεύτηκε από το "Διεθνές Κέντρο Κώστας Κυριαζής" ο διευθυντής του "Εθνους" και του "Εθνους της Κυριακής" κ. Γιώργος Χαρβαλιάς.
Στη φωτογραφία, με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα και τον νέο πρόεδρο του "Διεθνούς Κέντρου" κ. Νίκο Κυριαζή




Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: