ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε Εβραϊκή Σύναξη στη Νέα Υόρκη... ΑΝΗΜΕΡΑ 28ης Οκτωβρίου 2009!!!!!



ΤΥΧΑΙΟ;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩ.....!!!!!!!!!!!!


«Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε και προσκύνησε τους Εβραίους, μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»!

Κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, ούτε κάν το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» που κάλυψε λεπτό πρός λεπτό το πρόσφατο ταξίδι του κ.κ. Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ (20 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2009).



Περιφρονώντας τους Ιερούς Κανόνες τής Ορθοδόξου Εκκλησίας (ΜΑΣ) που απαγορεύουν στους Χριστιανούς να εισέρχονται στις Εβραϊκές Συναγωγές (οι μέν λαϊκοί παραβάτες πρέπει να αφορίζονται, οι δε κληρικοί να αποσχηματίζονται με συνοπτικές διαδικασίες!) ο Πνευματικός Ηγέτης του Γένους Των Ρωμηών Βαρθολομαίος Αρχοντώνης ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ με τους φονιάδες του Χριστού μέσα στην μεγαλύτερη Εβραϊκή πόλη του κόσμου, την θρυλική Νέα Υόρκη (γνωστότερη ως... Jew York).

Ντροπή σου, κύριε Βαρθολομαίε!!! Και καλά: Το έκανες αυτό το έγκλημα, γιατί απαγόρευσες στους δημοσιογράφους να το γνωστοποιήσουν στον Ελληνικό Λαό: Προφανώς, διότι γνωρίζεις το σκάνδαλο που θα προκληθεί αν οι Ορθόδοξοι Έλληνες μάθουν ότι συμπροσεύχεσαι με τους Εβραίους στις Συναγωγές τους.

ΠΗΓΗ:

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ.!!!!!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ....
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...
ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!!!

Με ελληνικούς Υπότιτλους.!!!

ΜΕΡΟΣ 1ο...



ΜΕΡΟΣ 2ο.....


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: