ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Είδηση Βόμβα: "O Μουρατίδης πέταξε πληκτρολόγιο στο κεφάλι της ηχολήπτριας του" - Σταμάτησε η εκπομπή του στον REAL FM



Παρελθόν αποτελεί από τον Real Fm ο Νίκος Μουρατίδης μετά από τον άγριο καβγά του με συνεργάτη της εκπομπής του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ραδιοφωνικός παραγωγός σε μια διαφωνία του με την ηχολήπτριά του, σε έξαλλη κατάσταση, δε δίστασε ακόμα και να της πετάξει ένα πληκτρολόγιο στο κεφάλι, όταν εκείνη άρχισε να αντιδρά στην ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Το παράλογο ξέσπασμά του άφησε άναυδη τόσο την ίδια όσο και τους παριστάμενους εκείνη την ώρα στο σταθμό, οι οποίοι, όπως ομολογούν, δεν είναι η πρώτη φορά που έβλεπαν το Μουρατίδη να καταφεύγει σε ακρότητες.

Κατά τους πρώην, πλέον, συνεργάτες του ο κριτής του X-Factor τελευταία εμφανιζόταν ιδιαίτερα νευρικός, με αποτέλεσμα να προκαλεί δυσφορία σε πολλούς με τη στάση του.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατέφυγαν στη διεύθυνση του σταθμού, απαιτώντας τουλάχιστον το σεβασμό του, ενώ, όπως ακούγεται, όταν του έγινε η σύσταση άρχισε να αποκαλεί τους εργαζομένους του σταθμού άσχετους και ανίδεους.

«Με τίποτα δεν ήταν ευχαριστημένος και μας αντιμετώπιζε σαν δούλους του…», αποκαλύπτει stifora.gr υπάλληλος του Real fm.

«Ήταν μονίμως μέσα στα νεύρα και χωρίς καμιά διάθεση συνεργασίας. Μιλούσε άσχημα σε όλους και δε σήκωνε διάλογο σε τίποτα. Ήταν ο μόνος σωστός και όλοι οι άλλοι άχρηστοι που θα εισήγαγε την απόλυση τους…».

Την ένταση που τον διέκρινε το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώνουν stifora.gr και άνθρωποι του προσωπικού του περιβάλλοντος, οι οποίοι μιλούν για ένα Νίκο φορτισμένο και αγχωμένο κυρίως λόγω της επαγγελματικής αβεβαιότητας που τον διακατέχει μέχρι να τακτοποιήσει τα τηλεοπτικά του για τη νέα σεζόν.

Είναι γεγονός ότι τα πράγματα για το Μουρατίδη φέτος είναι λίγο περίπλοκα, καθώς βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 για την παραμονή του στο X-Factor, χωρίς να υπάρχει στον ορίζοντα κάποια εναλλακτική λύση.

Οι πληροφορίες θέλουν, τους υπευθύνους να σκέφτονται να αλλάξουν ριζικά την κριτική επιτροπή, ρίχνοντας αισθητά το μπάτζετ ή να τη διατηρήσουν όπως έχει με πολύ λιγότερα χρήματα όμως.

Ωστόσο, ήδη την προηγούμενη σεζόν οι Μουρατίδης και Θεοφανους είχαν υποστεί περικοπές με συνέπεια να εμφανίζονται δυσαρεστημένοι, κάτι που φαίνεται να τους προβληματίζει πολύ τώρα που η προσφορά που δέχτηκαν αγγίζει σχεδόν το ήμισυ των απαιτήσεων τους.

Το θέμα είναι πάντως πως ο έκρυθμος χαρακτήρας του κόστισε στο Νίκο Μουρατίδη τη μεγάλη αγάπη του, το ραδιόφωνο, με τους υπεύθυνους στην Κηφισίας να σπεύδουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα, χωρίς δεύτερη συζήτηση.

πηγή: stifora.gr

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: