ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Εβραίοι Κ Εβραιογαμπροί Διοικούν Την Ελλάδα...!!!





Κ. Σημίτης - Ισπανοεβραίος{Φυλή Που Δεν Έχει Καλή Φήμη}

Α. Παπανδρέου - Χαζαροεβραίος

Κ. Καραμανλής - Υιός του Τουρκμεκτσόγλου με τα μογγολικά χαρακτηριστικά, το όνομα του πατέρα του είναι καθ'αυτού Τουρκο-Μογγόλου κ όχι εκτουρκισθέντος.

Ο Ι.Χαραλαμπόπουλος ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Π.Α.Σ.Ο.Κ επι Σημίτη{Ο υιός του Συν/ρχης της Μοσάντ η δε κόρη του μαζί με την κόρη του Εβραίου Στρατηγού Νταγιάν τοποτηρήται στην ΕΡΤ-1}

Α.Τσοχατζόπουλος{Ο υιός του βρίσκεται στο Τέλ-Αβίβ}

Ενώ, οι Εβραίοι έσφαζαν επί 18 αιώνες τους Έλληνες ωμά κ απάνθρωπα, κατόρθωσαν μέσω των οργανωμένων φιλοτομαριστών "Ελλήνων", πρώτον να φορτώσουν τα εγκλήματα τους είς άλλους{Ρωμαίους,Τούρκους,Κομμουνιστές} κ δεύτερον να δημιουργήσουν τόση πολιτική μισαλλαδοξία μεταξύ του Ελληνικού Λαού ώστε να διοικούν με εβραίους πρωθυπουργούς κ υπουργούς γαμπρούς η νύφες εβραίων, κ οι Έλληνες να χειροκροτούν με πάθος τους σφαγείς των προγόνων τους, μπράβο τους.

Μην σκεφθείτε οτι αν φέρουμε τους άλλους θα είμαστε καλήτερα, διότι σε όλα τα κόμματα το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, π.χ. κατά τον πόλεμο του Κοσσόβου κατά την συμφωνία του Ελσίνκι δια την είσοδο της τουρκίας στην Ε.Ε. την θέση πήραν Ο Έβερτ,ο Ανδριανόπουλος, ο Μάνος, Ο Ράλλης, Ο Αρσένης, Ο Κωνσταντοπουλος, Ο Αβραμόπουλος{Δήμαρχος Αθηναίων}.

Είναι απλά πληροφορίες, για όσους είναι διστακτικοί, οι αποπέρνουν τα παραπάνω η τους φαίνοντε κάπως απίστευτα ας μάθουν ποιός ήταν ο Γεώργιος Γεωργίου Αϋφαντής, κ πόσο ετών έγραψε αυτα τα παραπάνω.

..και ας μην ξεχνάμε πως το πραγματικό όνομα του Σημίτη είναι Ααρών Αβουρής.
Μόνος του το είπε σε συνέντευξη το '99 στην τηλεόραση..

Πηγή:Γεώργιος Γεωργίου Αϋφαντης {Στρατηγός Ε.Α.} - Άνθρωπος Κ Επιστήμη.

πηγή: afipnisis




Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: