ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ του neaelladas στο mail που λάβαμε:

"Εμείς αγαπητή Μπέττυ Γιάννα, ή "δεξί χέρι", δεν δημοσιεύσαμε ότι μας κατέβηκε ενα ωραίο πρωϊνό. Καταγγελίες λάβαμε από "ταλαιπωρημένους" συναδέλφους ΣΟΥ, (συγγνώμη για τον ενικό) και όπως ορίζει η ελευθεροτυπία το δημοσιεύσαμε. Δεν μιλάμε εκ πείρας, καθώς δεν σας ξέρουμε, ούτε εσένα, ούτε τα πρώην αφεντικά σου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά πως ούτε και θέλουμε να σας μάθουμε... Εμείς ενεργούμε αυτοβούλως και ενεξαρτήτως. Όσο για την ανωνυμία που είπες, είναι αναγκαία για να μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα.
Μπορεί εσύ να έφυγες "καλά" και να μην είχες υλικές απώλειες, αυτό όμως δεν συνέβη (σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας) με όλους!!!!

Κατά πόσο αυτή η "προσπάθεια" ήταν αληθινή, μούφα ή ξέπλυμα, να σαι τόσο σίγουρη όσο είμαστε κι εμείς, ότι ΔΕΝ θα το λέγανε σε σένα. Αν όμως στο είχαν πεί, δεν μας το εκμυστηρευόσουν...
Όσων αφορά τους "προσωπικούς λόγους" της οικοιοθελούς αποχώρησης, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να καταλάβει τι εννοείς... Δε θα επεκταθούμε.

Εμείς παρόλα αυτά, σεβόμαστε τόσο την άποψη σου, όσο και τις καταγγελίες που είχαμε. Για αυτό άλλωστε και δημοσιεύτηκε αυτούσια.

Το μόνο που ευχόμαστε για το καλό των εργαζομένων, είναι να έχουμε πέσει έξω και να πληρωθούν οι άνθρωποι γιατί είναι κρίμα.

Επειδή όπως είπαμε στην αρχή δε σας ξέρουμε κι ούτε θέλουμε να σας μάθουμε, ευχόμαστε καλή κυκλοφορία στη νέα προσπάθεια επανέκδοσης του Ciao στα τέλη Ιουνίου.

Δεν είμαστε εμείς οι κριτές σας... ο κόσμος που σας διαβάζει όμως..."



Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: