ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Η Τζούλια, ο Μάκης και το Πρωτό-κωλο του Μουσείου!!!!




Από "Νεοελλαδίτη"

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, δεν δέχεται να την επισκιάζει καμία Μαριέττα Χρουσαλά!
Γαμήλιο πάρτι στο Θωρηκτό Αβέρωφ εσείς;
After Party στο Πολεμικό Μουσείο εγώ!!!

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!!

Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του μεγαλο-βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη, πέρα από υποτίθέμενος φαντάρος στο Πολεμικό Ναυτικό και συγκεκριμένα στο Πολεμικό Μουσείο, είναι και κομπλεξικός, που επιθυμεί να προβληθεί έναντι των υπολοίπων ναυτών του Μουσείου.
Αποφάσισε λοιπόν να επισκεφθεί το "Πολιτιστικό κέντρο" στο οποίο εμφανίζεται η...




"πορνοστάρ-τραγουδίστρια-βιζιτού πολυτελείας" και μάλιστα να κάνει μεγάλο λογαριασμό στα λουλούδια. Όλα καλά μέχρι εδώ, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της μεγαλο-pornostar, αφού κατάφερε να τη γνωρίσει!!!! Αυτό όμως, δεν ήταν τίποτα, τουλάχιστον σε σχέση με το τι ακολούθησε.




Μετά το πρόγραμμα της "μεγάλης ερμηνεύτριας", ξεκίνησαν ο Μάκης Ζαγορίτης, η Τζούλια, ένας φίλος του Μάκη και φυσικά ο Μένιος Φουρθιώτης, γιατί ποτέ "δε λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή" και πήγαν στη Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με δηλώσεις της Τζούλιας, γύρω στις 4:30 το πρωί που έφυγαν, την παρακάλεσε να «πάνε μαζί μια βόλτα για να κάνει πλάκα στους άλλους που υπηρετούν στο Πολεμικό Μουσείο μαζί του». Εκείνη μάλιστα λέει, ότι δεν ήθελε να το κάνει.

Παραταύτα την έπεισε,
(φαντάζομαι πως... της έσκισε τα λιγοστά ρούχα, της μίλαγε "πρόσωπο με πρόσωπο" και την τράβαγε από τα μαλλιά, όσο οι "άλλοι", τραβούσαν αναμνηστικές φωτογραφίες!!!)
πήγαν στο Μουσείο, όπου τους υποδέχθηκε ο φρουρός ο οποίος, αντί να τη σταματήσει στην είσοδο και να της απαγορευθεί η είσοδος..... της ζήτησε και αυτόγραφο (!!!!!!) και μετά μπήκαν στους κοιτώνες και ξύπνησαν τους φαντάρους!

Όμως η ιστορία δε σταματάει εκεί: Η εφημερίδα VETO δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες ο Μάκης Ζαγορίτης βρίσκεται σε πιο «τρυφερές» στιγμές με την πρωταγωνίστρια, μέσα από το Πολεμικό Μουσείο! Η χυδαιότητα, ο εξευτελισμός του Γ.Ε.Ν., των "Πρωτο-κώλων" του και

Το καλύτερο δώρο του Ζαγορίτη στον Αντώνη Σαμαρά για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Θα συζητάνε όλοι για αυτό!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ: "ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ "ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ".... ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΑΝ τα μυαλά μας, η "ΤΣΟΝΤΑ" κατέληξε ΜΟΔΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ και όχι ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ όπως θα πρεπε,
η Νεοελληνική Γλώσσα ΒΙΑΖΕΤΑΙ με εκφράσεις του τύπου: "ΕΦΑΓΑ flash", "Είμαι in" και "Είσαι out" κ.α.,
κάτι τέτοιες ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ "προσωπικότητες", θα 'ναι στις οθόνες της υπο-ενημερωτικής τηλεόρασης,
θα δίνουν "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ" συνεντεύξεις σε εκπομπές αμφιβόλου ηθικής ιδεολογίας
("Αξίζει να το δείς" και Τlife.gr, στο συγκεκριμένο θέμα)
ΚΑΙ
θα κρέμονται από τα χείλη τους, "προβατοποιημένοι" τηλεθεατές!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: